O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Sladění.... svatební šaty s oblekem
Ahoj děvčata jsou nějaká pravidla ve vyběru obleku,aby ladil k šatů. Snažím se přikladat k sobě fot…
evickah11
Před 7 lety
12
Naramky na ruku pro druzicky
ahojky chtěla jsem se zeptat nemáte nějaké typy na někoho kdo vyrábí naramky na ruku pro druzicky z…
chanelka18
Před 7 lety
4
Zbraslavská myslivna - Praha
Ahoj, holky náhodou něměla jste některá svatbu ve Zbraslavské myslivně? Ráda bych zkušenosti, přípa…
ilussion
Před 7 lety
1
Najdu kapelu, která by měla čas a chuť zahrát na naší svatbě 22.9.2018?
Na naší svatební oslavu hledáme kapelu, která by byla schopná zahrát klasiku, swing i jazz, ne jen …
veronika_suchankova
Před 7 lety
4
Hudba na svatbu - Moravské Budějovice
Dobrý den, máte nejakou odzkoušenou, dobrou, živou kapelu na svatbu? Ideálne z okolí Třebíče, Morav…
mirisekm
Před 7 lety
7
Svatba v dešti. Stalo se vám, že lilo jako z konve?
Nenašla jsem tady nic o svatbě v dešti. Stalo se někomu z vás, že na svatební den lilo jako z konve…
rulexnone
Před 7 lety
1
2
...
3
74
DJ na svatbu 18.8.2018
Dobrý den,dnes nám odrekl domluvený dj svatbu. Z toho důvodu na poslední chvíli Hledáme DJ který b…
ludulek1
Před 7 lety
2
Rozvod krátce po svatbě
Milé dámy, tak mi dnes bylo oznámeno, že si dobrá známá podává žádost o rozvod. S manželem se br…
markarola
Před 7 lety
1
2
...
...
5
6
161
sponzor fóra
Boty na klínku sos
Holky, shanim svatební boty na klinku.... velikost 38 a nemusí být úplně bílé... ty co jsem všude n…
zuste87
Před 7 lety
13
Pěkné místo na svatbu na jižní Moravě, poradíte?
Zdravim poradite nějake hezké místo na svatbu na jižní moravně? Propravdě jsme zkoušeli Bukovansk…
pavlou_s
Před 7 lety
16
Místo na svatbu Brno a okolí, nebo Jižní Morava?
Zdravím, potřebuju poradit nějaké místo na svatbuJižní Morava, Brno a okolí, nebo blízko hranic …
pavlou_s
Před 7 lety
16
Svatební hostina jižní morava?
Prosím mohl byste mi někdo doporučit, třeba i z vlastní zkušenosti, nejake místo pro svatební hosti…
pavlou_s
Před 7 lety
2
Levandulová kravata a kapesníček
Děvčata, nevíte kde sehnat kravatu a kapesníček v levandulové barvě? Aby byla jednobarevná a světla…
terezamartin
Před 7 lety
12
Svatební šaty - pochlubte se
Ahoj nevěsty, pochlubte se svými svatebními šatkami a přidejte i info, kde jste je kupovali či půjč…
mary19877
Před 7 lety
4
Květinová výzdoba Karlovarský kraj
Dobrý den, mohli byste mi doporučit květinářství nebo přímo floristku (aranžérku) z okolí Karlov…
snadsedockam
Před 7 lety
4
Svatba ve stodole/ na statku Praha
Ahoj, poradili byste mi nějaké místo vhodné na svatbu? Nejlépe v přírodním stylu, Boho,.. Ideálně…
zuste87
Před 7 lety
3
Svatební líčení a vlasy, farma Heroutice, 15. 9. 2018
Ahoj všem, bohužel mi včera odřekla vizážistka/kadeřnice a tak sháním nějakou šikovnou vizážistku/…
marselita2
Před 7 lety
5
Svatba v Bukovanském mlýně nebo na Skaláku?
Budeme mít do 100lidí a nemůžeme se rozhodnout, co bude lepší... jaké jsou vaše zkušenosti?
pavlou_s
Před 7 lety
23
Je normální pes na svatbě?
Tchýně si chce vzít na naší svatbu svého menšího pejska, prý je hodný a neštěká, ale chce ho mít u …
sies
Před 7 lety
1
2
58
FOTOGRAF 7.9.2018 PRAHA-VYCHOD
Hledám fotografa na moji svatbu , která se uskuteční dne 7.9.2018 . Chtěla bych nafotit jen obřad a…
zuzana_mazurova_foto
Před 7 lety
7
Reálné foto?
Ahojky, nemáte některá reálné foto těchto šatiček z aliexpresu? Děkuji :)
a_heidenreichova
Před 7 lety
5
Líčení + účes - Beskydy, červen 2019
Dobrý den, máte někdo prosím tip na svatební líčení a účes v jednom v termínu 29.6.2019 v Beskydec…
gladys1
Před 7 lety
6
Poškrabaný snubní prsten
Ahoj , dost často se tu řeší malické škrábanečky na prstýnkách , nebo to že to není úplně to ono .…
qetinka86
Před 7 lety
10
Vizážistka/kadeřnice Jeseníky
Sháním někoho na účes i líčení v okolí Jeseníku. Případně ochotného přijet. Díky za veškeré tipy! :…
gladys1
Před 7 lety
6
Fotograf na svatební obřad
Dobrý den, dne 18.8.18 shanime fotografa na svatební obřad Zámek Kačina ve 14.30 Foceni celého ob…
fotomaslo
Před 7 lety
3
Svatba Hotel Horní dvůr Nové Město na Moravě
Ahoj, plánujeme svatbu a líbí se nám Hotel Horní Dvůr v Novém Městě na Moravě. Máte někdo zkušenn…
maartaas
Před 7 lety
1
Doprava ze svatby
Hezký den, chtěla bych se zeptat, jak řešíte dopravu vašich svatebních hostů z hostiny večer zpět …
fanino
Před 7 lety
4
Kdy předat svatební oznámení?
Ahoj, řeším dilema. Máme svatbu už na podzim, aniž by to rodina vlastně věděla. Část netuší, že jsm…
drabik
Před 7 lety
5
Platit příbuznému za hudbu při obřadu?
Ahoj holky,chci se zeptat.. Příbuzní mají houslový kvartet ( nefidlají jen tak někde ve sboru - vel…
ceekanka
Před 7 lety
9
Svatebni hostina McLimon Nový Jičín
Pěkný den dámy, má některá z Vás zkusenost s restauraci McLimon Nový Jičín?? Jídlo, hudba, obsluha?…
tina213
Před 7 lety
1
1
2
…
455
456
457
458
459
…