Pěkné místo na svatbu na jižní Moravě, poradíte?

Zdravim poradite nějake hezké místo na svatbu na jižní moravně? Propravdě jsme zkoušeli Bukovanský mlýn, Vinařství u Kapličky a Sklepy na Skaláku a všude plno na 2014. díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Igit, další ze známých míst pro svatbu na jižní Moravě jsou Vinné sklepy U Jeňoura a hotel Beatrice. Jsme obklopeni vinohrady a sídlíme ve vinné vesničce Nechory..možná pro Vaši lepší představu mrkněte na náš profil. Nepíšete, jak velká svatba bude - umíme i malé i velké, laciné i super luxusní..klidně se ozvěte, ráda poradím:-) Pěkný den Jana Čadík
Odpovědět
Profilova fotka
@igit Dobrý večer. Můžu doporučit pension Roseta Radějov (okr. Hodonín) a hotel Nemojanský Mlýn (okr. Vyškov) Jsou to také velmi pěkná místa. Koukněte na jejich webové stránky. ;-)
Odpovědět
vinařství hanzel v miroslavi
Odpovědět
Profilova fotka
Ovčí terasy ...www.beee.cz . My tam měli stavbu před týdnem a vše bylo super. Jen to není na nějakou obří svatbu...nás bylo na oběd 40 ( to by ok) a večer 60 (a to už by dost). Mají i ubytování....Přístup výborný, obsluha vzorná, ceny v kraji obvyklé....
Odpovědět
Já tedy Rosetu Radějov vůbec nedoporučuju, místo je to sice krásné, ale vaří tam hrozně. Navíc všechno slíbí, nic není problém a na svatbě si pak všechno udělají po svém - samozřejmě jednodušší pro ně na úkor kvality. Navíc nám se stalo, že se host v zahradě pozvracel a majitelka chodila za nevěstou, že by si to po něm měla uklidit. Za mě už nikdy!
Odpovědět
@durmanka1 to je mi líto, že máte tak špatné zkušenosti =-) ...uplně mi to vyrazilo dech, protože já jsem se na Rosetě vdávala před necelými třemi měsíci a bylo to tam naprosto dokonalé...všichni si svatbu nadmíru pochvalovali, jídlo bylo luxusní a paní Mrkvová nám vyšla ve všem maximálně vstříc...pro nás byla Roseta jediná volba a nelitujeme...i prostředí je tam nádherné :-)
Odpovědět
Já se tam vdávala 2 roky zpátky, tak možná mají jiného kuchaře:-) A těch špatných zkušeností s nimi bylo mnohem víc než jen jídlo, ale nechtěla jsem to sem rozepisovat. Byla jsem z Rosety opravdu hodně moc zklamaná.
Odpovědět
Profilova fotka
@igit Pokud byste si přáli vše na jednom místě - obřad i hostinu, tak krásné místo je u Brněnské přehrady - Hotel Maximus Resort
Odpovědět
Profilova fotka
Mam vybornou zkusenost se Zamkem Cejkovice. Muzete tam mit obrad i hostinu pripadne jen jedno z toho:-) Ja se tam vdavala pred ctyrmi lety, na vsem se dalo domluvit, varili vyborne a na vecerni raut nasi hoste dodnes vzpominaji :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Měli jsme svatbu v 2014 na Ovčích terasách u Němčiček. Prostředí a příroda pěkné. Jídlo až na výjimky, řečeno diplomaticky ",nechutné. Zde mají problém uvařit dobrou svíčkovou,neumí naložit maso na gril atd. Obsluha amatérská neprofesionální.Cena vzhledem k chutnosti jídla a kvalitě servisu nadstandartní. A to i vzhledem k jiným restauracím v okolí.Těch problémů zde bylo daleko víc.Nebudu vše rozepisovat.Zkrátka a dobře. Pro mne a ostatní svatební hosty tato restaurace UŽ NIKDY !!!!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Villa Daniela Úvaly
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahojky, nemáte prosím tip na nějaké svatební místo kolem Brna cca max. 30 km od Brna směr Jižní Morava (Židlochovice, Pohořelice...) kde by byl obřad, hostina (ale jídlo, pití si chceme zajistit sami) a třeba nějaký penzion, sklípek .. s ubytováním? Moc děkuji!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, možná odpověď pro budoucí generace hledačů - všemi deseti doporučuji penzion Malovaný, Osvětimany. Měla jsem tam svatbu a všechno bylo báječné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?