Místo na svatbu Brno a okolí, nebo Jižní Morava?

Zdravím, potřebuju poradit nějaké místo na svatbuJižní Morava, Brno a okolí, nebo blízko hranic Slovenska. Nejlépe místo, kde by šla udělat i hostina a ubytování pro hosty. Zámek ne. Děkuji za odpovědi. Anna
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak ti napíši, mezi čím jsem vyberala já a co se mi líbilo... Nemojanský mlýn - můj favorit, který vyhrál, obřad na krásné záhradě, pak hostina i ubytování, příjemná paní provozní, vše možné, ale termíny hodně obsazeny, rezervovat dopředu hodně Hotel Allvet - taky moc pěkný hotel s možností obřadu na velké zahradě Fino Club Modřice - naše dvojka ve výběru, naozaj super přístup paní majitelky/provozní??, taky jde tady udělat obřad, hostina i ubytování Hotel Myslivna - krásný výhled na Brno s obřadem na terase, ale dlouho dopředu obsazeno Tyhle 4 byly moji favorité, vše v Brně nebo do 20 km
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den souhlasím s bremich všechny jsou super spolupracuji s nimi již řadu let přidám ještě Hotel Rakovec na přehradě,ráda pošlu i fota ze svateb na mail nebo jukněte k nám na FB.
Odpovědět
Ahoj. Potřebuji radu. Svatba v okolí Hodonína? 85 hostů,? Nejlépe na zahradě vše. Moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, hotel Maximus Resort se nachází u brněnské přehrady. Svoje ,,ANO,, si můžete říct na krásném svatebním palouku uprostřed přírody nebo na sluneční terase s výhledem na přehradu. Nabízíme kapacitu až pro 150 osob. Večerní hostinu můžete uspořádat v sálech nebo využít nově přistavěnou zahradní restauraci, která je ideální pro garden party. Samozřejmostí apartmá pro novomanžele zdarma a zvýhodněné ceny ubytování pro Vaše hosty. Pokud Vás náš hotel zaujal, kontaktujte nás mailom.
Odpovědět
Za sebe doporučuji statek Samsara v Klepačově u Blanska. Budeme tam mít hostinu. Velmi milá a ochotná paní provozní, krásné prostředí, výborná kuchyně a je to kousek. Akorát termíny už jsou asi všechny obsazené. Hotel Myslivna možná měl kdysi hezký výhled, dnes je to dost zarostlé a vzhled hotelu nás taky moc neoslovil. O Hotelu Rakovec jsme taky uvažovali, ale komunikace s paní provozní byla nulová. Už je tady o tom diskuze. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vinařský dům Dominant - tam budu mít svatbu v květnu já. Obřad jde uvnitř, ale i venku, možnost ubytování i hostiny.
Odpovědět
Vinařský dům Skoupil
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, krásné místo vše v jednom (i s obřadem) najdete ve Velkých Pavlovicích - penzion André ;)
Odpovědět
osobní zkušenost mám s vinařství Nosreti ;) nebo vila Jarmila ve velkých Bílovicích..záleží na rozpočtu a požadavcích;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den anicka899, dovoluji si říci, že mám pro Vás dobrý tip: -Místo v těsné blízkosti dálnice D2, nedaleko Lednicko-Valtického areálu, u hranic se Slovenskem -vše v jednom areálu : obřad, svatební hostina, ubytování :-) -sklepní areál, kde zažijete tradiční svatbu nebo stylovou gardenparty mezi vinicemi, originální domácí gastronomii a víno od pana majitele, kvalitní servis a profesionální přístup - jak při přípravách a organizaci svatebního dne, tak i u hostiny samotné -naprosto unikátní způsob kalkulace - žádný pronájem, žádné korkovné, děti do 10ti let zcela zdarma, kompletní cenu hostiny znáte klidně i rok předem... -Rádi se s Vámi sejdeme, naplánujeme a zorganizujeme celkový průběh svatby na základě Vašich přání, mrkněte na náš profil, nejlépe i fcb :-) Děkuji, budu se těšit na odpověď, Jana Čadík.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
V Brně doporučuji Hotel Santander. Je v Pisárkách a je tam možnost mít obřad, hostinu i ubytování. Nádherné prostředí, teda hlavně venkovní, pro letní svatby.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
pro kolik lidí?
Odpovědět
Holky, v okolí Hodonína - penzion Malovaný (vdavala se tam známa, chvalili si to). A nebo Roseta Radějov (tady oddavaji v altanku v zahradě plné růži; je ale potřeba objednat termín hodně dopředu). Oboje je asi 25-30 km od Hodoša. Určitě je i něco v Čejkovicich, ale nevím název... (myslím, ze jsou to templářské sklepy). A pak ty velké sklepy v Miloticich nebo v Mutěnicích (Luba Štěpánek atd.).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, možná odpověď pro budoucí generace hledačů - všechno uvedené splňuje penzion Malovaný, Osvětimany. Měla jsem tam svatbu a všechno bylo báječné, doporučuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?