O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Svatební šaty v boho stylu
anybrez Ahoj, hledám v Brně a okolí svatební salon, který nabízí svatební šaty v boho stylu. A nebo…
ariellaida
Před 10 lety
5
Šaty zo stránky vampireshop.cz
Ahoj, chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti so šatami na mieru zo stránky vampireshop.cz. Keď…
deadflower
Před 10 lety
6
Ahojte slečny, nevíte prosím u nějakém kadeřnictví a také šikovné paní kosmetičce z Kyjova??
Budu se u Kyjova vdávat v Květnu 2015 a chtěla bych doporučit šikovnou kadeřnici či kadeřníka a kos…
sonagoldova
Před 10 lety
2
Jaká je vaše nejoblíbenější zamilovaná písnička?
:-)
siima12
Před 10 lety
15
Rytina prstýnků
Ahojky holky, chci se zeptat byli jsme si vybrat prsteny. Pak se nám ozvali že už jsou k vyzvednutí…
siima12
Před 10 lety
4
Doplňky
Holky,prosím chtěla bych Vás poprosit jaký doplňky mám zvolit?Závoj-nebo ne?Korunku,nebo čelenku?A …
adonysek
Před 10 lety
5
Co si necháte vyrýt na snubní prstýnky?
Ahoj Holky, co si nechate vyryt na prstynky? Jmena a datum se dava bezne. S pritelem si jmeny moc …
puhelin
Před 10 lety
1
2
...
...
3
4
116
Fialovo-zelena svatba
Prosím nevesty,ktere mely fialovou-zelenou svatbu tak o fotecky vyzdoby, vyzdoby aut, vyvazku a ost…
hanuledr
Před 10 lety
9
sponzor fóra
Zlatá vs. Zeleno-žlutá
Holky nemůžu se rozhodnout mezi těmito barvičkama. Dřívě jsem chtěla fialovou ale tu má poslední do…
borova
Před 10 lety
8
Místo pro svatbu v okolí Frýdku Místku, Ostravy, Čeladné
Ráda bych našla okouzlující místo pro naši svatbu....s možností venkovního obřadu pro mokrou i such…
packaf
Před 10 lety
16
Nevite nahodou kde je mozne sehnat zimni svatebni boty?
Ahoj))) Mame zimni svatbu a nevim kde sehnat zimni svatebni boticky) Dekuju za odpovedi!)
botyobuvpopelka
Před 10 lety
4
Ubrusy na svatbu v hnědé (čokoládové barvě) - nechat ušít a pronajímat- vyplatí se?
Zdravím všechny, líbí se mi saténové ubrusy v hnědé (čokoládové) barvě a v kombinaci s jinými barva…
bridgetka2
Před 10 lety
9
Odstranění tetování
Je tady nějaká nevěsta, která si odstraňuje tetování?
agasa
Před 10 lety
9
Zkušenosti s učilištěm Vlašim (SOŠ A SOU Vlašim - zámek)
Ahoj, uvažuji, že si nechám cukroví a koláčky udělat od učňů z Vlašimi. Máte někdo zkušenosti s cuk…
maaja15
Před 10 lety
2
Jaký typ šatů na poprsí velikosti 85G?
Máte zkušenost popř. Dámy s pořádným poprsím jak jste dostaly prsa do šatů, které jsou fakt o dost…
puhelin
Před 10 lety
4
Fotograf, fotografka Karviná
Zdravím všechny, obracím se na Vás s prosbou, koho by jste mi doporučili na focení svatby 23.5.2…
iwko
Před 10 lety
22
Svatební kapela Traingl Ostrava. Hráli Vám na svatbě?
Ahoj holky,slyšeli jste je někdo hrát a nebo hráli vám na svatbě?Jsou dobří a byli jste spokojení?P…
barter
Před 10 lety
25
Svatba 6.9.2014, kdo má?
:-)
luciesucha
Před 10 lety
22
Hotel Koliba Litomerice
Ahoj, chci se zeptat, zda měl někdo z Vás v loňském roce svatební hostinu na Kolibě v Litoměřicích?…
jelena88
Před 10 lety
1
Svatba panenských tynec
Dobrý den, je zde fotograf, který má zkusenosti s fotografování svatby v nedostavenem chrámu v Pane…
petra_sebestova
Před 10 lety
9
Boudoir Praha - chystáte se někdo?
Ahoj, chystáte se někdo v Praze na Boudoir focení? Já o tom přemýšlím, ale nevím, zda do toho jít a…
petra_sebestova
Před 10 lety
25
Fotograf 6.6. 2015 českobudějovicko (Hluboká nad Vltavou)
Dobrý den, hledáme fotografa na focení od ranních příprav po hostinu, obřad 6.6. 2015 na zámku Hlub…
petra_sebestova
Před 10 lety
16
Kolik čokolády do čokoládové fontánky na cca 4 hodiny?
Nevěděl by někdo kolik je potřeba koupit čokolády pro fontánku s cca 4 hodinovým provozem? Počet ho…
stephansbride
Před 10 lety
8
Trendy 2015
Zdravím vás dámy, chtela bych vedet jaké trendy a styly budou letos v mode. Nechala jsem se inspi…
svatbaspribehem
Před 10 lety
20
Rodiče zaplatí svatbu? Asi ne v dnešní době
Ahoj holky, zajímalo by mě Vaše zkušenosti a názor na téma placení svatby. Generace mých rodičů měl…
evculka_
Před 10 lety
1
2
...
...
4
5
146
Šablona na fotorekvizity, kde ji seženu?
Ahoj, nevíte prosím někdo kde sehnat šablonu na tyhle brýlky na focení i s těmi nápisy a šipkou? N…
cristinabonvym
Před 10 lety
5
Výběr svatebního dortu - zkušenosti
Milé dámy :-) do začátku přeji dobré ráno! Máme dlouho předvybranou jednu prý vyhlášenou cukrárnu …
mystique
Před 10 lety
18
Hotel Bouček Mochov
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s akcemi v hotelu Bouček v Mochově? A pokud tam měl někdo svatbu…
regina9
Před 10 lety
1
Hudba na svatbu 15.8. 2015 v Litomyšli
Zdravím, hledám živou hudbu na svatbu v Litomyšli. Máte někdo zkušenosti nebo tipy na hudbu v okolí…
pj1
Před 10 lety
1
Hudební skupina Nota Bene na svatbě. Máte zkušenost?
Ahoj holky, nemáte prosím někdo zkušenost s hudební skupinou Nota Bene z Černé Hory?
smolicekl
Před 10 lety
19
1
2
…
1270
1271
1272
1273
1274
…