Šaty zo stránky vampireshop.cz

Ahoj, chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti so šatami na mieru zo stránky vampireshop.cz. Keďže sú dosť lacné obávam sa o kvalitu šiat a o to, či vo finále vyzerajú tak ako na obrázku. Ďakujem predom za akúkoľvek informáciu :)
Odpovědět
Ahoj, já jsem objednávala šaty z této stránky. Sice nebyly na míru, ale myslím, že každá zkušenost se hodí. Sice jsem trochu déle čekala, až je pošlou (neměli spodničku skladem), ale šaty přišly v pořádku ;) Měla jsem obavy aby byly velikostně dobré. Nakonec byly přesně takové, jaké byly na obrázku i rozměry seděly ;) Asi to není kvalita jako ze svatebních salonů, ale šaty jsou originální a za tu cenu úplně super :) Fotku mám ve svém fotoblogu ;)
Odpovědět
Ďakujem moc za info. Povzbudila si ma :) Veľmi pekné šaty si mala. Ja som nad nimi tiež uvažovala :D ale nakoniec som sa na 95 % rozhodla pre tieto....
Odpovědět
Ty jsou nádherné ;) být tebou, tak si je objednám ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje známá z tohoto e-shopu objednávala a pak zjistila, že jsou to šaty z Aliexpressu, kde stály ještě poloviční cenu... :-|
Odpovědět
@kachnaproduction Ďakujem za skúsenosť. Je to možné, ale tie šaty, čo chcem ja, som nevidela nikde inde na nete ani na aliexpresse, tak asi nemám inú možnosť len to objednať odtiaľ.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?