Trendy 2015

Profilova fotka
Zdravím vás dámy, chtela bych vedet jaké trendy a styly budou letos v mode. Nechala jsem se inspirovat rustikálním stylem z roku 2014, jelikož svatbu budeme mít na salaši. Teším se na vaše názory :-)
Odpovědět
@cerberos1306 Ahoj, to je skvělá diskuze, mně móda hrozně baví a když jsem se před dvěma lety zasnoubila, tak jsem se nadchla i pro módu svatební, což je i důvod, proč i po svatbě pořád tady straším. :-D Co jsem tak postřehla, tak zatímco u nás teď frčí krajka, tak v módním světě je to už asi tak 3 roky passé. 8-) Trendem roku 2015 a vlastně tak trochu i roku 2016 jsou svatební šaty barevné...bledě modrá, pudrová, broskvová, starorůžová apod. Šaty jsou více vílího typu a používají se lehčí, vzdušné materiály a naopak satén a jiné těžší materiály jsou na ústupu (a pokud už jsou svatební šaty ze saténu, tak spíš připomínají noční košilku - prostě frčí vzdušnost). Dále jsem si všimla, že hitem jsou spadlá ramínka a lodičkový výstřih. Jinak velké sukně jsou stále oblíbené, ale obvykle jsou tvořené lehkými vrstvenými materiály. Výjimkou je kolekce Chanel, kde na to šli opačně a jedna z jejích kolekcí je inspirovaná barokem. Co tobě by se mohlo líbit, je rustikální kolekce Oscara de la Renty (můj oblíbenec!! Nechť je mu zem lehká) pro rok 2015: http://www.oscardelarenta.com/bridal/.... Velice romantické a opět jsou vidět trendy pro letošní rok (spadlá ramínka, lodičkový střih). Tak jsem se rozkecala, ale móda mě fakt baví! ;)
Odpovědět
@simone5 zase bych netvrdila, že krajka je pasé, loni, co jsem koukala, tak byla krajka všude - Pronovias, Wera Wang i dalsi přední svatební značky :-) Jinak souhlasím, barevné šaty, styl vily... Ale u nás mají pořád vystavené šaty s devadesatkovou šlehačkou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky souhlasím s tou krajkou, myslím, že je stále TOP. :-) A co svatební téma?
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlas s kacenkakaca @simone5 všude u nás obrovská sukně a korzet. Nic ve vílím střihu...Nezbývá nic jiného než si je nechat ušít :-|
Odpovědět
@kacenkakaca @cerberos1306 Jasně, holky, já to nenapsala správně. Vlastně jsem tím nemyslela krajku jako materiál (ten se používá pořád), ale takové ty celokrajkové pevné a těžké šaty a la Pronovias. To si myslím, že je opravdu na ústupu, myslím trendově, ne, že je o ně není zájem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jasné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To ano, ale na kolik takové ušití príjde. Nechtela jsem do šatu investovat více jak 3500 Kč. |-|
Odpovědět
@cerberos1306 Co se týče témat, tak myslím, že není jen jeden trend. Celkově mi přijde, že ve světě letí neobvyklé, ale krásné kombinace jako je zlatá a mint apod. Vím, že po Twilightu chtěli všichni svatbu v lese, ale co frčí teď nevím. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tady odkaz na trendy v roce 2015: http://www.svatba.cz/magazin/svatebni...
Odpovědět
Profilova fotka
Super, o nečem takovém mám predstavu. Jeste to skloubit s vesnickým stylem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Spíše venkovským :)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle me by si kazda mela vybrat saty ktere se ji libi a slusi...a je jedno jestli jsou IN nebo ne...ja chci uzkou krajku a opravdu mi zily netrha ze uz se nenosi :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Koukněte na naše webovky, najdete zde spousty originálních dekorací, krabičky na výslužky, dárky pro hosty a mnoho dalšího.
Odpovědět
@laka_lacenda To určitě, ale tohle je podle mě diskuze pro fajnšmekry, nikdo tu neříká, že se máme oblékat jen podle módního trendu. ;-) Prostě jen rády sledujeme módu. Jinak já třeba rozděluju trend od toho, co je IN. IN je podle mě vše, co najednou začne nosit mainstream, zatímco trendy obvykle udává nějaká velká návrhářská značka, nějaké velké jméno. Třeba dlouho bylo IN nosit bokovky, zatímco trendem to bylo jen jednu sezónu. Snad je to jasné, jak to myslím. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Proč se nám vměšujete do diskuze pane Martine? Nemám zájem!
Odpovědět
Můj dojem je takový, že stále frčí fialová, krajka, venkovský styl, vintage a provence. Protože jsem chtěla něco nového, byl to oříšek. :)
Odpovědět
Profilova fotka
A jak se vám to darí puhelin? :-) Už máte vše nachystané a koupené? Já barvu dlouho odkládala, chtela jsem se prizpusobit restauraci (celkovému prostoru). Mají na modro vymalovaný taneční parket, takže je rozhodnuto 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Wow, salaš je perfektní místo na svatbu! Tak originální výběr jsem ještě neviděla :) Mně by se do takového místa hodila třeba juta na stůl a na židle, do dekorací určitě klásky a třeba zrníčka obilí místo kamínků na stůl. Místo rýže by se taky mohla házet zrníčka obilí, aby to bylo komplexní. K tomu třeba ještě nějaké dřevěné doplňky a drobnosti a nevím proč, ale tlačí se mně tam ještě vlčí mák :) Držím palce, ať to krásně dopadne :)
Odpovědět
Profilova fotka
Co se barev týče, tak Pantone vždy vyhlašuje barvu roku - a na 2015 je to marsala (vínově červená) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?