Kolik čokolády do čokoládové fontánky na cca 4 hodiny?

Nevěděl by někdo kolik je potřeba koupit čokolády pro fontánku s cca 4 hodinovým provozem? Počet hostů 40. Nevím, stačí jedno kilo? Zákusků kolem bude určitě dost, toto je spíše zpestření. Jaksi se v tom ztrácím...
Odpovědět
my si objednáváme celkem nízkou fontánu, která je rozdělená na dvě půlky a psali tam, že na provoz každé strany je potřeba minimálně 600g ... takže bych řekla, že kilo bude možná málo, ačkoli se to celé nesní, ale aby to mělo dost čokolády na to, aby to správně teklo...
Odpovědět
Profilova fotka
Jak máte vysokou fontánu? Ono se to hodně odvíjí od toho. Pokud to máte jen jako zpestření a fontánka je menší, tak 1 kg stačit by mohlo stačit...Záleží i možná na věku hostů, jelikož u nás se na to vrhli hlavně mladí, starší zůstali v ústraní a moc se jim zkoušet fontánu nechtělo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se zdá 1 kg málo, v návodu většinou píšou, jaké je minimum, aby to dobře teklo a pak, i když se to nezdá, spotřebuje se toho docela dost, u nás už jsem pak později musela fontánku vypnout a nechat jen teplou tekutou čoko dole, protože toho bylo málo, aby hezky tekla. Ale je fakt, že nevím přesně, kolik tam toho v restauraci dali..
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ja taky mela jen malou fontanku a snedlo se 3kg na 30 lidi a sladkeho bylo kolem taky dos myslim ze kylo je opravdu malo. Jo a svatba byla bez deti :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Chtěl jsem se zeptat taky by jsme chtěli mít na rautu fontanu. Ale vůbec nevím jak to chodí. Jestli fontánu musím mít svou nebo jí mají v restauraci. A kolik to přibližně stojí.
Odpovědět
Profilova fotka
Včerejší svatba, cca 20 lidí, bez dětí padla 2kg čokolády a to jen proto, že jsme jí vybalili dost pozdě,
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Dík za tipy, my máme vlastní a budoucí tchyně mi zrovna k vánocům darovala dva balíky čokolády do fontány, tak mám toto vyřešené a to s tím kolik čeho... Jakmile bude pryč je pryč a fertig, svatba je o nás a ne o tom že chci k prasknutí vykrmovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?