O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Které šaty na mě?
Ahoj nevěsty, když jsme začali s přítelem plánovat svatbu, říkala jsem si, že weby jako beremese…
kamufle
Před 9 lety
1
2
38
Svatební obřád na zámku v Brně - Líšni - Hudba k obřadu
Ahojky, tohle se bude spíš týkat těch, kteří měli obřad na zámku v Líšni. Já ještě dřív, než jse…
olivazelena
Před 9 lety
9
Kvalitní x cenově dostupné šití šatů na míru?
Ahoj, nevíte někdo o nějaké šikovné švadleně, která šije šaty na zakázku, ale aby to nebylo extrémn…
kristynka111
Před 9 lety
7
Veletr futurum
Ahoj. Plánujeme jet na veltrh do Brna fo Futura. Koukala jsem, že tam má vystavovat prstýnky i Rýdl…
lenickful
Před 9 lety
3
Svatební líčení na 18.6.2016 :)
Ahojte, doporučil by mi někdo výbornou kosmetičku na svatební líčení z Olomoucka, Přerovska, Hrani…
mkolarikova
Před 9 lety
1
Obaja Slováci a svadba na velvyslanectve v Prahe
Dievcata slovenky vydavali ste sa niektore v Prahe na velvyslanectve?Nasla som cennik na ich strank…
mia_von_prag
Před 9 lety
2
Snubní prsteny z oceli- dámský tenký s kamínky
Dobry den, nevíte kdybych sehnala presne takovy dámský snubak z oceli jako je na obrazku? Pánský …
cisama86
Před 9 lety
1
Které z těchto dvou svatebních šatů byste vybraly?
Ahoj, které z těchto dvou šatů by jste si vybrali. Svatbu budu mít do stříbrna, líbí se mi oboje a …
rokallli
Před 9 lety
1
2
33
sponzor fóra
Kolín 20.2.2016 Svatba - Kosmetička?
Potřebuji ze sebe alespoň jednou v životě udělat člověka. Jsem půl roku po porodě a sebevědomí a mé…
luciejanouskova
Před 9 lety
4
Vizážistka 8.4.2016, Dvůr Králové n. L.
Ahoj, prosím o radu, nevěděl by někdo o nějaké šikovné vizážistce ze Dvora Králové n. L a okolí? P…
luciejanouskova
Před 9 lety
3
Kadeřnice svatební účes Poděbrady
Ahoj holky, nemáte nějaká z vás zkušenost s kadeřnicí na svatební účes s dlouhými vlasy. Vím, že ne…
luciejanouskova
Před 9 lety
2
Saty Mia Bella
Ahoj, má někdo z Vás šaty Mia Bella? V pondělí mám s paní schůzku a chci si nechat ušít ;-)
resare
Před 9 lety
3
Taneční prostor v Třebovickém mlýně
Ahoj holky, měla bych dotaz ohledně tohoto místa. Budeme mít na svatbě asi 30 lidí a pořád si nejse…
tamitta
Před 9 lety
3
Svatební dorty v Ostravě a okolí?
Zdravím, v rodině plánujeme svatbu a zvažujeme od koho objednat dort v Ostravě a okolí? Může …
agtari
Před 9 lety
6
Kameraman - září 2016
Ahoj, hledáme kameramana na naši svatbu ve Dvoře Pecínov (okres Benešov). Budeme rádi za vaše nabíd…
forpixcz
Před 9 lety
11
Kameraman na svatbu s dronem 6/8 Dolní Lomná (okres F-M)
Dobrý den, sháníme kamremana na svatbu, který k natáčení používá i dron, cenově přijatelný :) děkuj…
forpixcz
Před 9 lety
7
Svatebni uces
Ahoj,hledam nejakou dobrou kadernici v Plzni ktera by mi udelala svatebni uces za dobrou cenu.Nevit…
gramanka
Před 9 lety
1
Kde najdu šaty na jedno rameno?
Hledám na půjčení popř. odkoupení tyto šaty, pomozte:) Popř. nějaké podobné na jedno rameno. Veli…
maryrose26
Před 9 lety
6
Svatební šaty Mia Bella
Ahoj nevěsty, nemáte některá z vás zkušenosti s šaty z rukou salónu Mia Bella? Co říkáte těmhle jak…
resare
Před 9 lety
10
Kapela GRIFIS - jak se Vám líbila jejich hudba na svatbě?
Ahoj, chci Vás poprosit o sdílení Vašich zkušeností s kapelou Grifis na svatební hostině :-)
svatbajanaahonza
Před 9 lety
10
Svatební hostina v Penzionu Kamínek v Byňově
Ahoj. Chtěla bych poprosit ty zkušené nevěsty, které mají všechno za sebou o radu. Potřebuji na pří…
denissima
Před 9 lety
9
Hudba na obrad
ahoj myslite ze tento vyber je dobry nebo spatny?https://www.youtube.com/watch?v=-onQcF95pfs&list=P…
klaraopava
Před 9 lety
2
KDE uspořádat svatební hostinu v Praze pro 16lidí?
Ahoj holky, co jsem tady projížděla diskuze, tak jsou třeba z roku 2013- 2015. Proto zakládám disk…
svornost
Před 9 lety
2
Kolik se propije?
Holky kolik se u Vas propilo?Nepocitam obed,ale pak na rautu odpolednim,jidlo bude predem objednane…
tifanyt
Před 9 lety
9
Svatební zábava - jak originálně zabavit hosty
Máte vymyšlenou nějakou kreativní zábavu na oslavu na večer? Já se trošku bojím, aby se hostě nenud…
svatbajanaahonza
Před 9 lety
3
Statek, farma v jižních Čechách
Ahoj, nemáte někdo tip na statek či farmu na jihu Čech? děkuji předem za odpovědi! :-)
sierral
Před 9 lety
7
Poptávka po aranžérce - Nemojanský Mlýn
prosím doporučte mi šikovnou a levnou, tedy pokud je tahle kombinace reálná :) díky
ev11
Před 9 lety
3
Jak vyžehlit závoj?
A vlastně i tyl na šatech? ;-)
kikwita
Před 9 lety
16
Formát (velikost) svatebního oznámení
Ahoj nevěsty ! Jaký formát svatebního oznámení volíte ? Zkoušela jsem A5, je to nejjednodušší, p…
88renca88
Před 9 lety
9
Z Alíku konečně super
Ahoj holky, jak nemám dobré zkušenosti z ALíku, tak mi přišlo bolerko a musím říct, že jsem nadšená…
manelka88
Před 9 lety
2
1
2
…
1008
1009
1010
1011
1012
…