Kolik se propije?

Profilova fotka
Holky kolik se u Vas propilo?Nepocitam obed,ale pak na rautu odpolednim,jidlo bude predem objednane,tak cenu vim,ale netusim pak odpoledne kolik me vyjde to piti,platit budem vse krome tvrdeho alkoholu(ne protoze by sem to nechtela platit,ale mame tam par ,,alkacu" a nestojim o to aby se mi tam ozraly do nemoty) a pocitame cca 50 lidi z toho 7 deti,jen tak orientacne,kolik to bylo u vas,asi mam pocitat vic jak 15000,ze?
Odpovědět
Tak jsem koukla do naší účtenky :-) 70 lidí na oběd - z toho 5 dětí a po obědě dorazilo ještě 10 kamarádů Přípitek 65x Cinzano 2.275 Kč Pivo - počítány 3 celé sudy - tedy 300piv - 7.500 Kč (počítali nám celé 3 sudy, protože jsme chtěli konkrétní pivo, které normálně netočí. Vypilo se asi 2,5 sudu) Káva, čaj - 1.716 Kč (celkem 85ks kávy, čaje, capucina - sečetla jsem dohromady) Nealko - 6.130 Kč (coca cola, fanta, bonaqua, nealko pivo - celkem všeho 272ks) Celkem tedy pro 80lidí 17.621 Kč. Tvrdý alkohol jsme měli vlastní extra v lednicích, takže ten také nepočítám. Takže do 15tis se vejdete určitě. Spíše myslím méně, ale vždycky je lepší počítat s větší částkou :-) Záleží, také kde budete mít hostinu. Můžete mrknout do jejich nápojáku na ceny. Pro představu: Cinzano: 35 Kč Budvar 10: 25 Kč Káva turek: 15Kč Káva instant: 25Kč Čaj: 15Kč Coca-cola:25Kč Bonaqua: 20Kč Nealko pivo: 23Kč Svatba byla před 6ti lety, tak je možné, že se něco už změnilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás se v 50 lidech propilo necelých 15 tisíc je v tom káva, čaj, 1 sud piva, veškeré nealko (kterýho bylo nejvíc), 6 litrů tvrdého alkoholu, a 22x 50 kč špuntovné na vlastní víno. Svatbu jsme měli v září ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@tifanyt tak to maš tedy hezky rozepsané, ale jak koukam na ceny tak máme vše o 5 az 10 korun dražší, ale chci se pokusit domluvit s majitelem na džusech pro děti na svojich, porože ty malý pitička vyjdou na 30 kč, tak snad mi povolí, protože ty děcka vypijou jedno na jeden zátah. No tak snad se budu vejit, ale budu počitak raději s 18000
Odpovědět
Profilova fotka
@barussska1 co je to to špuntovné?
Odpovědět
@barussska1 jak si to špuntovné v rest. evidují?
Odpovědět
Profilova fotka
@alexandrababosova Špuntovné byl poplatek účtovaný restaurací za pití vlastního vína, i když si doneseš vlastní tak s tím mají práci - skleničky, dolívaní atd.... @majanax den předem jsme tam navezli flašky a oni nám je nastrkali do lednice chladit a pak nám pořád nosili a při placení pak odečetli kolik zbylo :) to nám vrátili a neúčtovali.
Odpovědět
Profilova fotka
@barussska1 aha,dekuji ja to nikdy neslysela
Odpovědět
@majanax @barussska1 Nám špuntovné tedy nepočítali. Do sálu nám dali k dispozici lednici, do které jsme si den předem nastrkali tvrdý alkohol a víno + vedle dali stůl se sklem - tedy skleničky na víno + panáky Kontrolovali a měnili za čisté, ale špuntovné jsme neplatili - ale záleží asi na hospodě. Všude je to jiné... @alexandrababosova Jak jsem psala - je to 6 let zpátky a také jsme měli svatbu v rekreačním středisku, takže rozhodně nějaká předražená restaurace. A majitelé úplně v pohodě a na všem se s nimi dalo domluvit a dodnes tam i s dětmi pravidelně jezdíme a vzpomínáme :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?