Rozpuštěné natočené vlasy, vydržely celý den?

nevěsty,které jste měly rozpuštěné,natočené vlasy,vydržely vám pěkně natočené celý den?
Odpovědět
Profilova fotka
Mně ne, ale můj problém je, že mám vlasy strašně jemné a podle holičky "příliš zdravé", ale stejně jsem měla celou dobu závoj :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla rozpuštěné vlasy - přes noc na papilotech s pěnovým tužidlem, ráno dofoukávané fénem, protože pořádně neuschly a nakonec zafixované lakem. Lokýnky jsem teda neměla, spíše vlnky, ale ještě ve 4ráno tam byl náznak těch vlnek ;-) Já mám vlasy, které prostě chcou být rovné, sama jsem byla překvapená, že to drží. Od holičky nakulmované, natužené, navoskované, nalakované - za dvě hodiny rovné a 800,- v prd** ]-( co si člověk neudělá sám... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevydržely, měla jsem natočené kulmou, přestříkané nejsilnějším lakem....Vlasy k ramenům, postupně se rovnaly, asi za 5 hodin už byly zcela rovné, ale já s tím počítala, nijak mi to nevadilo :) Viz moje svatební album, tam je to pěkně vidět, jak začínaly a jak skončily.... Jinak vlasy mám husté, silné a těžké, proto zplihly tak rychle...taky jsou rády rovné
Odpovědět
Jak říkají holky, záleží na typu vlasů. Jsem na tom jak terap, prostě moje vlasy budou vlnité jedině v případě, že kolem nich dám drát :-D Ale pokud máš hrubší vlasy, tak bych do toho šla..
Odpovědět
Profilova fotka
kdyz mas silne zdrave a tezke vlasy, tak nevydrzi taky nic :-D jo a pokud prsi tak za hodku jsou lokynky v tahu...
Odpovědět
Tak mě se vlasy stačily narovnat ještě dřív než mi kadeřnice stihla dát dolů všechny natáčky. Zkoušela i lokny hromadu tužidla, laku, tvarovací hmoty atd. výsledek byl stále stejný - rovný :) Než abych na fotkách na začátku měla lehce vlnité a ani ne za hodinu zase rovné tak jsem měla rovné už od začátku :) lady_giraffe - moje vlasy budou vlnité jedině v případě, že kolem nich dám drát-hodně vtipné fakt jsi mě pobavila :-D
Odpovědět
Jéé, to jsem ráda, že nejsem sama, komu vlny ne a nedrží. :-D Jak píšou holky nade mnou, pokud máte rovné vlasy, které nejsou zvyklé, že je vlníte, tak ani přes sebelepší stylingové přípravky vlny nevydrží - možná tak na obřad a focení (dle šikovnosti kadeřnice), ale během hostiny to bude povolovat. Doporučuju vyzkoušet předem - vzít kvalitní kulmu, natočit doma a uvidíte... Mně vlny vydrží tak hodinu dvě, pak se mi vlasy narovnají do původní podoby. Kadeřnice mi řekla, že jak mám rovné (a zdravé) vlasy, tak jejich povrch je hladný a stylingové přípravky na nich prostě pořádně nedrží. :-S
Odpovědět
Já také nevím co s vlasama - mám jemné vlasy (účes mi vydrží cca 20minut, pak začne padat a taky mám dost odstouplé ušní boltce :-( ) - v úterý mám zkoušku účesu, tak jsem zvědavá co moje kadeřnice vymyslí...bude to boj :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, mě svatba teprve čeká, ale také plánuju rozpuštěné zvlněné vlasy. Musím zaklepat, ale ty vlny mi drží celkem dobře. A to nesmím používat žádné chemické sajrajty, takže si o nějakém "nejsilnějším laku" můžu nechat leda zdát. Myslím si, že je to tím, že jsem si navykla umýt vlasy, dát do nich tužidlo, prosušit a ještě vlhké je dát do gumičky do drdolu. Vetšinou si totiž nejdřív umyju vlasy a pak teprve se jdu koupat celá:-). Vlasy si každopádně "navykly", že se mají vlnit, a teď už se mi mírně vlní i samy od sebe. Přitom jsem je měla vždycky rovné jako hřebíky.
Odpovědět
já je měla vyfoukané, ale nevyžehlené...a vydržely celkem jakž takž.... mám kulatý obličej a neumím si představit mít drdol. Takže kvalitní kosmetiku na vlasy a jdi do rozpuštěných, vezmi sebou hřeben aby ses mohla doupravit i během svatby,,,a bude :)
Odpovědět
Tak já to mám jako tarra27, mám kulatý obličej a ve vycesanych vlasech se necítím dobře. Takže budu mít taky rozpuštěne natocene vlasy. A přijde mi, ze vlasy vydrží mnohem dele natočené, pokud se natočí nahrivací kulmou, ne na natackach. Kadeřnice mi je na zkoušce ve ctvrtek natočila a ještě v sobotu jsem je měla vlnité ;-)
Odpovědět
tak to by mě taky zajímalo..taky to budu mít :-) a nevím zda mýt vlasy ráno nebo večer...??
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
určitě a ještě den po svatbě jsem byla za princeznu a náznak i 3. den, stačí kvalitní lak
Odpovědět
mě vydržely 3 dny, pak už jsem umyla vlasy, jinak by to ještě drželo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam hodne huste vlasy a natocene mi vydrzely cely den :)
Odpovědět
Ja mam jemne vlasy, natocene na zehlicku na vlasy ( přirozené vlny) mi vydržely od rana do noci ;-) na naracky mi takto nedrží ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vydržely až do pondělí do práce :). Jak bylo řečeno, kvalitní lak to zvládne. Mně lakovala každou vlnu zvlášť.
Odpovědět
Profilova fotka
Hodně záleží na typu vlasů. Nejlépe drží lokny na jemných, promelírovaných nebo jinak naruśených vlasech. Nejhůře pak na zdravých, rovných a těžkých vlasech. Vlny vždycky trochu povolí, ale nikdy by se neměly narovnat. Důležité je zvolit podle typu vlasů vhodnou teplotu kulmy a použít před i po natáčením kvalitní styling. Na svatby a plesy češu hodně polodrdoly a nikdy se mi nestalo, že by účes nevydržel. Natáčky moc nedoporučuji, jednak trvá dlouho natočení, usušení a následná úprava účesu. Kulma je operativnější a výsledek trvalejší.
Odpovědět
Hodně záleží na typu vlasů!!!! Mě nevydrží :-( Mamka je kadeřnice a i ty nejlepší nejvíce tužící laky moje vlasu neudržely :D tři hodinky možná a pak jen náznak vlnek. Chtělo by to zkusit zajít ke kadeřnici udělat účes a pak jít někam na disco a prubnout to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Normálně s tím mívám problémy, protože mám hodně husté vlasy, nikdy jsem na nich neměla žádnou chemii (myslím barvy, peroxidy,...), ale v den svatby mi vydržely nádherně (i druhý den, ale to už jsem je rozčesala), bylo to ale i díky nádhernému počasí, v dešti by to asi nebylo ono. Večer před svatbou jsem si je umyla, pořádně natužila, dala na noc pěnové natáčky a při přípravách rozdělala, upravila a bylo to:)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně vlasy obecně dobře drží, ale mám jeden trik, když chci, aby se lokny ani nehly, je to ale fakt brutální a doporučuju jen na zdravé vlasy: každý pramen přestříkat lakem PŘED natočení. Pak se to ale nepokoušejte rozčesat, jde to jen umýt. Doporučuju třeba jen na pár lokýnek kolem obličeje, aby během dne nepovolily.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám vlasy zdravé, dlouhé a stříhané. Mám je jemné a lokny mi vydrží jen pár hodin.. Takže když jdeme na svatbu, tak spodek odpoledne už sepínám skřipcem a udělám postraní drdol:) Nahoře vlasy mívám sepnuté a to ty vlny drží, ale spodek ne:) Nemohla bych je mít všechny rozpuštěné, po pár hodinách se vlasy zespoda cuchají. Musela bych asi jen sedět a hlavu otáčet velice opatrně :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?