coverphoto
Neaktivní

gaia79

R
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 19. lis 2012
Info o svatbe
Svatba byla 25. 5. 2013
3980
dní po svatbě
Aktivita
60 příspěvků ve fotoblozích
61 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
výzdoba
Pani Valentova Libena - viz Kvetiny
doporučuji
květiny
paní Valentová Libena
Kvetiny cerstve, vyzdoba a ma kvetina presne tak, jak jsem ji chtela. Pristup pani Libeny nad miru lidsky a profesionalni. Ochota, vstricnost, pece a vkus, s jakym vyzdobila altan, stul a nas svatebni apartman - nemohla jsem si vybrat lepe. A ceny za kvetiny a celou vyzdobu - pri placeni velmi, velmi potesily :-) Doporucuji!!!
svatebni koordinátor
Ja sama
doporučuji
dorty
Pekařství Malinová
Chut dortu nepopsatelna. Lehky slehackovy krem s jahodami a snad jeste lehci cokoladovy korpus nadchl i mlsne jazycky casti me italske rodiny a kamaradu.
obuv
Pittarello
Koupe bot byla vtipna - zasla jsem do obchodu Pitterallo a hned koupila prvni stribrne boty za 25E. Boty sklidily obrovsky uspech, protancila jsem v nich 2 svatebni party a ja si je uziji jeste na nejake dalsi party.
dárky pro hosty
Leona Václavíková
Pani Lea je profesional na svem miste. Vysla nam se vsim vstric ( a nemela to s nami s finalni verzi etikety na minivina vubec lehke). Minivina jako darky mile prekvapily hosty.Chut a kvalita vina - vynikajici. Doporucuji!!!
podvazek pro nevěstu
FI-TO
Bryndak, bryndacky pro mimina jako darek, podvazek, girlanda se jmeny, ubrousky se jmeny....mohu jen doporucit. Vynikajici komunikace pres internet, dodani do 3 tydnu. Super ceny!!!
make-up
Sama samotinka :-)
doporučuji
Žádné příspěvky