Mohla bych mít rozpuštěné vlasy místo účesu na fotce?

Profilova fotka
Milé ženy, chtěla jsem se zeptat na názor nestranné osoby, myslíte si, že místo účesu na fotce bych mohla mít rozpuštěné vlnité vlasy, kde by třeba 2 pramínky zepředu byly sepnuté vzadu? Místo krajkového bolerka by mohlo být i hladké bílé bolerko s 3/4 rukávy se stojáčkem.
Odpovědět
Šla bych do nějakého jednoduchého uhlazeného drdolu, myslím že by vypadal žensky a krásně:
Odpovědět
Ahoj Maruško, za mě bych bolerko změnila klidně za hladké a hlavně s užšími rukávy. Příjde mi, že tě moc rozšiřuje a to je velká škoda. A nebo bez bolerka?? Nevím, jak moc na něm trváš... A vlasy? Klidně rozpuštěné, pěkně natočené lokýnky, drobná ozdoba - klidně ta čelenka, kterou máš, zepředu by se dala ofina trochu natupírovat a zvednout ( jen nepatrně, aby nevznikl velký kopec... ) Jde mi rozumět? :-) Šaty jsou moc pěkné, sluší ti to, ale myslím, že právě účes by mohl být odvážnější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně bych se asi taky přiklonila k tomu drdolu...k šatům a tak celkově si myslím, že by slušel. Něco jednoduchého, elegantního :-)
Odpovědět
A nebo něco takového, zdá se mi že to bude víc slavností než rozpuštěné vlásky ale záleží samozřejmě na tvém vkusu:
Odpovědět
nebo rozpuštěné takto elegantně na stranu /hodně natužit aby vydržely vlny/:
Odpovědět
Není to úplně ono, ale je to nejpodobnější co jsem na rychlo našla k mojí myšlence :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@carolyncassady @babunka1 @tanula.k Moc děkuji za rady a tipy, určitě něco s kamarádkou vytvoříme, nejvíc se mi líbí ten poslední návrh :-)
Odpovědět
@masim89 Toto právě si na tobě dokážu opravdu pěkně představit :-) A dá se do toho zakomponovat i čelenka... Však uvidíš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
S ohledem na plnoštíhlou postavu bych volila účes spíš volnější, neutažený, klidně polodrdol.
Odpovědět
@masim89 brala bych hladke bolerko. a zadny praminky tu sem a tu tam - ja jednoznazne fandim hladkymu jednoduchymu drdolu, ev. treba s ozdobnou sponou - zadny kudrlinky atp.
Odpovědět
Profilova fotka
jelikoz uz jsi takhle dosti zahalena a bolerko je hodne zdobene, urcite bych nedoporucovala zcela rozpustene vlasy, navic mas i delsi, takze urcite nejaky jednodussi hladky styl by ti k satum sel lepe, nebo aspon vlasy na jednu stranu lehce zvlnene, jak uz tu nekdo asi radil..hodne stesti x
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?