Rozpuštěné vlasy na svatbu?

Profilova fotka
Holky... dlouho hledám inspiraci od nevěst, které se vdávaly tak, jak jim hřívu pán Bůh stvořil :-D Mám od přírody kudrnaté (pudlík) vlasy a nosím je tolik let rozpuštěné, že mi přijde hloupé je nějak svazovat, tužit, rovnat (budu vypadat jako někdo cizí)... Hledala jsem nějakou inspiraci na svatbu, jenže většina kudrlin je udělaná kadeřnicí... a co si budeme povídat, vlastní kudrliny se chovají trochu jako samostatná entita a nejsou tak geniálně pravidelné... V současné chvíli mám vlasy skoro do půlky zad a nechávám je růst na svatební účes.. Když byste narazily na nějaký pěkný sestřih kudrnatých vlasů, postněte mi jej ;-) Budu moc vděčná, protože jsem vážně na vážkách... jestli se mám vyprdnout na vyčesání do drdolu a nechat je pěkně tak jak jsou :-D
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, mě kadeřnice pouze některé prameny upravila, ale měla jsem z nich udělaný drdol s pár pramínky volně kolem hlavy..
Odpovědět
Profilova fotka
@wiki85 no to je pěkně těžkej oříšek... Záleží taky jaké máte ty kudrny :) dost se mi líbí toto:
Odpovědět
Pokud máš vlasy v dobrém stavu, nemáš je matně, ulámané, krepate, tak nevidím důvod, proč nemít rozpuštěné. Klidně jen třeba ozdobu do vlasů nebo nějaká drobná úprava stylu (zcesane k jedné straně apod.)
Odpovědět
Profilova fotka
Krepaté je nemám, dlouho jsem se učila o vlasy pečovat tak, aby kudrliny byly pěkné a hlavně při jejich délce i zdravé. Když to nevyfoukám s pěnou, tak to vypadá asi takhle http://cdn1.loxabeauty.com/wp/wp-cont... Když vyfoukám a pěnu, tak pudlík http://www.beauty-and-the-bath.com/im...
Odpovědět
Profilova fotka
@wiki85 Takové krásné vlasy by bylo dle mě škoda schovávat do drdolu...byla bych pro ty méně pudlíkovaté a doplněné třeba živými květy nad jedním uchem :) Také mám přirozeně vlnité, ale bohužel se mi dost třepí, takže budu muset trochu upravit, ale taky nechám polorozpuštěné...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych se toho nebala..take budu mit vlasy rozpustene -bud narovnane nebo navlnene...jasne ze mi kamaradky take radi at si udelam drdol nebo polodrdol..ale ja vlasy seple nikdy nenosim a prijde mi skoda citit se blbe jen proto ze se ode me cekam ze budu mit vlasy vycesane jako kazda nevesta..byla jsem na 4 zkouskach a ani jednou jsem se necitila hezky...jestli se tak citis nejlepe tak nevahej ..:)
Odpovědět
@1nelinka podle mě je důležité mít vlasy upravené. A to neznamená jen drdol, ale právě třeba i rozpuštěné vlasy. Taky jsem je měla.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca ja vim ze to neznamena mit drdol ale vetsina nevest ma vlasy seple..dlouho jsem nevidela nevestu s rozpustenejma vlasa..
Odpovědět
@1nelinka u mě třeba jedna z prvnich věci, co jsem o svatbě věděla bylo, že nechci mít drdol. I když si myslím, že mi i sluší (nemám na mysli takové tosplasene klubko hadů), ale nejsem to já. Myslím, že teď jsou v módě spíš rozpuštěné vlasy a různé copy a uzly.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi to není úplně ono, ale rozhodně bych šla do rozpuštěných vlasů ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, děkuju za reakce. já se jen potřebuji ujistit, že nejsem jediná, kdo nechce drdol a dva pramínky podél obličeje. Některé kadeřnice dělají krásné účesy, ale člověka to tak změní...
Odpovědět
Profilova fotka
@nobondgirl To je ono... Mě se líbí i ten "Bohemian" style :-D Ale na to nejsem křehká bytůstka :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@wiki85 Udělala bych z nich hrozen. Je to velmi elegantní.
Odpovědět
Profilova fotka
Mít takové vlasy tak neváhám, hodím na hlavu věnec nebo do nich píchnu květ a jdu :-D Já mám zase vlasy takové obyčejné a buď je nosím volně vyžehlené nebo culík, takže když mi kamarádka udělala drdůlek (takový volný, přirozený) vypadala jsem sice úplně jinak, ale tak hezky jinak..Přítel na mě potom celé odpoledne, jak jsem ho měla udělaný, koukal jak z jara a říkal, že mi to moc sluší x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych na Vašem místě šla také do rozpuštěných, do té 1. varianty Kdybyste třeba uvažovala o květinovém věnečku či čelence, můžete mrknout na můj profil.
Odpovědět
Profilova fotka
@barter ten drdůlek je pecka (co máš v albu jako vybraný účes), takový romantický. Buď ráda za obyčejné vlasy, můžeš je mít rovné, kudrnaté, jak si vzpomeneš ;-)
Odpovědět
Taky mám kudrnatý vlasy a budu mít rozpuštěné. Jen po stranách trochu pochytíme, aby bylo upravené...pak kytku do vlasů. No, já dostala doma nůž na krk, že musím mít rozpuštěné, že to ke mně patří :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@wiki85 šla bych do nevyfoukanych s penou- co bych za to dala mit takovou nádheru 😉 at vsichni vidi :)
Odpovědět
K šatům, ať již svatebním nebo i obyčejným by neměly být vlasy jen tak rozpuštěné, pokud nejsou krátké a mně osobně se to ani nelíbí. Myslím, že je lepší, pokud jsou aspoň sepnuté vlasy kolem obličeje a sčesané dozadu, vypadá to mnohem líp. Moje babička vždy říkala, že holky co mají rozpuštěné vlasy a k tomu šaty, že vypadají jako "bosorky".
Odpovědět
@neslinka Moje babička třeba říkala spoustu věcí, kterým se mohl soudný člověk jen smát nebo nad nimi kroutit hlavou.
Odpovědět
@kacenkakaca jenomže s tímhle já souhlasím, osobně jsem proti úplně rozpuštěným vlasům, ať jsou krásné jak chtějí. K šatům by měly být alespoň staženy z obličeje. Navíc vynikne více i líčení
Odpovědět
Profilova fotka
@neslinka kdyz to neni tak jak rano vstanes, tak je to ok. Staci bud pekne vyfoukat, natočit, vyzehlit - proste upravit a vypada to hezky a něžně. Sama Kate mela rozpuštěné a tam myslim vi co se muze/nemuze
Odpovědět
Profilova fotka
Bosorka asi budu.... I když mi tedy říkají spíš Rebelka kvůli vlasům :D Většina žen nenosí rudou rtěnku, já ano, klidně každý den. Někdo by řekl, že rudou rtěnku máme nosit jen na večerní akce a nebo do "vykřičeného domu" :-N Já to beru jako přirozenou součást :)
Odpovědět
@neslinka ja jsem pro vlasy upravene, ne nutne svazane. Nastesti to beru individualne, takze nemusim psat, co je obecne lepsi nebo horsi...
Odpovědět
Profilova fotka
@wiki85 nepokryte zavidim kudrnaty dlouhý zdravy vlasy....to je nadhera....a ja rovne jak hrebiky, jemne a mastici...samozrejme nulovej objem...otres....vzdycky jsem chtela aspon trochu vlnity.....jinak ja mam jeste takovej bonus ze mam velky a odstaty usi a ve stazenych vlasech vypadam udesne...culik nosim jen na sport.....uces budu mit tedy na 10000% z volne rozpuštěnych vlasu a modlim se, aby se to podarilo nejak navlnit a tunou laku zpevnit. ..i kdyz v to moc neverim.... @neslinka radeji budu bosorka nez mit uces který mi neslusi a odkryje nedostatky. ...:)
Odpovědět
Profilova fotka
@veraa111 Kate miluju.....99,9% jejich outfitu je dokonalejch a hned bych je brala....ma uzasnej vkus, je sympaticka a krasna :)
Odpovědět
@wiki85 Nemyslím , že by to bylo o tom, že všechny chtějí drdol a pramínky kolem obličeje, ale že člověk volí to, co si může dovolit vzhledem ke svému obličeji a svým vlasům a tento typ účesu sluší mnoha nevěstám (narozdíl od zmíněných rozpuštěných - já se svým jemným chmýřím bych v tom moc parády neudělala, ulíznuté vlasy za uši taktéž sluší málokomu atd.). Mít pěkné a kvalitní vlasy, neváhala bych jít do rozpuštěných, takže s chutí do toho! @laka_lacenda jsem úplně to stejný, a to včetně uší :-), když culík tak jedině hodně povolenej, jinak jsem jak torpédo...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak na společenské události si vlasy vyčešu, ale svatba pro mě není společenská událost, ale rodinná... tak to beru jinak ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda taky za ní bude stát hromada stylistů a poradců... Ale nic to nemění na tom, že reputaci královské rodiny žene kupředu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wiki85 tak jasne :) ale zase za vetsinou slavnejch stoji spousta stylistu a pritom ten vysledek je hroznej :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?