Svatba v únoru 2017

Jaké máte rady a tipy a zlepšováky na zimní, únorovou svatbu? :-) Rozhodli jsme se pro změnu termínu ze dne na den a tak uvítám Vaše zkušenosti:-)
Odpovědět
Fandím zimním svatbám :-) taky jsme měli zimní svatbu. Jako zlepšovák doporučuji mít vše na jednom místě. To že jsme nemuseli přejíždět nám ušetřilo hodně času a starostí. Měli jsme připravené místo na obřad venku i uvnitř. Pokud budete mít obřad vevnitř tak to řešit vůbec nemusíte. Je dobré mít pro hosty připravené něco na zahřátí...u nás frčela slivovice. Mít připravené teplé oblečení na focení, pro nevěstu hlavně teplé boty... Jo a největší zlepšovák....objednat počasí a modlit se aby vyšlo podle představ:-D
Odpovědět
@pxtulka moc díky za tipy:-) teda počasí vám vyšlo fantastické!!! :-) to je snové!! :-) ano, budeme mít vše na jednom místě, venkovní i vnitřní variantu s tím, že bychom chtěli obřad venku:) to bych ráda podávala slivovici/grog/svařák a třeba horké jablko nebo tak... celkem mě ale trápí jaké zvolit boty :-D v čem udělat parádu a nezmrznout?:-)) no a ty kabátky a bolerka jsou taky otázka, že...:( mohu se zeptat, v kolik hodin orientačně jste se fotili a jak jste přizpůsobovali dobu obřadu kvůli světlu?
Odpovědět
@prekri Obřad jsme měli přímo ve 12, fotit jsme se odjeli po obědě...myslím že bylo mezi 14:30-15. Botičky jsou dobrá otázka. Já měla na obřad klasické bílé lodičky...protože na místě obřadu bylo sucho. Na focení ve sněhu jsem měla bílé sněhule :-) Bolerka, kabátky to je velká otázka...já měla bolerko a kožíšek, ale hezký by byl i nějaký pletený pléd, nebo cokoliv co se ti k typu svatby bude líbit. Pošlu ti do IP odkaz na naše svatební fotky, třeba se ti něco bude hodit jako inspirace.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem měla únorovou svatbu, největší oříšek pro mě byly botky, protože jsme šli na radnici pěšky...lodičky na 10 minut obřadu jsem si fakt pořizovat nechtěla a v něčem jsem tam stejně dojít musela :) zvolila jsem ujete obrázkové, foto v albu. Přesuny jsme měli pěší, ale jen kousek, počasí jsme tím pádem neresili..nefotili jsme se, takže to jsme taky neresili. Zvolila jsem zimní teplé šaty, takže bolerko nebo tak, nebylo potřeba.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?