Svatba v únoru. Co myslíte?

Profilova fotka
Ahojky nevěstinky co si myslíte o svatbě v únoru?? Nevím jak se rozhodnout můj přítel si myslí že by bylo krásné mít svatbu v zimě mezi vločkami ale podle mě je v únoru dost velká zima a lepší by to bylo v létě poraďte prosím
Odpovědět
@kikicedi Ahoj, tak kdybych se měla rozhodovat já mezi zimou a létem, jednoznačně zvolím zimu. Jenomže já nemám ráda horko, s čímž ty asi problém nemáš ;-) Nejlíp by bylo pořádně probrat s přítelem všechna pro a proti. Podle toho bych se rozhodla, kterou z těchto možností preferovat. Nebo kompromis- co jaro? Ono svatba v každém období má svoje kouzlo, samozřejmě pokud vyjde počasí. A počasí, jak by ti tady potvrdila spousta holek, si žije svým vlastním životem, na to radši nespoléhat. Někdy je v dubnu tepleji, než v červenci :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
nerozteče se cukroví, nebude vedro, nějaké pěkné šaty s kožešinou budou parádní a bude-li štěstí, budou cool fotky v hromadě prašanu ;)
Odpovědět
Za mně léto. Vedro není celé léto ( třeba na konci srpna už dlouho nebylo) . V zimě musíš být zabalená do nějakeho kabátku, který stejně moc nezahřeje a krásné šaty vůbec nevyniknou.Při focení zmrzneš a taky nemusí být zrovna sníh , ale hnusná plískanice a šaty dostanou zabrat.Velké mínus vidím , že hostina musí probíhat jen ve vnitřních prostorách , hosté se nemohou projít a posedět venku.
Odpovědět
Profilova fotka
Je pravda, že plýskanice je u nás pravděpodobná, takže to chce mít atraktivní interiér/místo pro focení v záloze. Ovšem zase si člověk může vybrat v klidu dodavatele dle chuti, ne jak v létě, kdy jsou kvalitní dodavatelé obsazení víc jak rok dopředu často. Navíc, když Vám v létě na záda dýchá při obřadu druhá a třetí svatba a není kde zaparkovat, protože atraktivní místa obřadů jsou vytížená, není to nic příjemného... To jen že vše má své pro a proti ;)
Odpovědět
Zajímalo by mě, jak to nakonec dopadlo, když je původní dotaz z roku 2011:-D Každopádně pokud by se našlo místo někde v horách, kde je sníh zaručeně celou zimu, tak to může být naprosto kouzelné! Zimní svatby se mi moc líbí:-) Ve městě je ale z 99ti procent plýskavice a to je na nic. Jen je třeba pak najít vhodný a atraktivní interiér na oslavu, protože z místnosti nevylezete. A je třeba taky najít zkušeného fotografa, na bílém sněhu se špatně fotí:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Já si myslím, že to musí mít své kouzlo! :-) Hlavně teda pak ty fotky...
Odpovědět
Profilova fotka
@kikicedi My plánujeme svatbu na únor, jsem na to zvědavá, a doufám, že vyjde hezké počasí. :-)
Odpovědět
My měli svatby dvě - jednu v lenu v Thajsku a jednu v únoru u nás a bylo to super, užili jsme si jak tepla tak zimy. I když sníh se nevyskytoval a zrovna ten den bylo tak pěkně, že jsme měli obřad venku a já se fotila chvílema i s naháma ramenama. Všichni pánové si pochvalovali, že se v kvádru nepotěj a nebyl problém s přípravami, protože tou dobou je fakt málo svateb, tzn. salony plný šatů, restaurace možno objednat i na poslední chvíli.
Odpovědět
@kikicedi Rozhodně buď pro zimu! Pročti si diskuse na toto téma. Je o co stát. Je to kupodivu pořád docela netradiční, přitom naši rodiče se v zimě brali běžně. Třeba moji. Já sama jsem moc chtěla mít svatbu na sněhu, ale asi mi to nevyjde, vypadá to, že ji budeme muset posunout na jaro. Zima má spoustu předností. Ale nebudu už opakovat ty přede mnou. Jen tě chci do toho povzbudit. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Pokud svatbu v zimě v ČR, tak rozhodně někde na horách, aby bylo jisté, že bude sníh a ne bláto. Bílé šaty na sněhu na fotkách úplně nevyniknou, ale položit na sníh třeba červený koberec, tak by to muselo být krásně kontrastní. A s výzdobou v zimním stylu by se dalo taky kouzlit... ;-)
Odpovědět
Já jsem strašná zmrzlina, pořád je mě zima. Kdyby to tak nebylo, volila bych svatbu v zimě. Je to stejný risk s počasím, jak v létě, buď to vyjde nebo ne,
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem pro přelom jaro leto, leto podzim, ale záleží na kazdem i zima ma sve kouzlo, ale chce to počítat s tím, ze nemusí byt na sněhu
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?