Svatba v roku 2018 :)
- z
- 4
@mamkajitty Jeejda, jakto, že budete mít svatbu až v roce 2018?
Jestli nevadí, že se ptám..
28. dub 2016@mamkajitty Já začínala v roce 2014 plánovat. Za tři měsíce se vdávám a v podstatě už mám klid
.
28. dub 2016- Sponzor fóra
@lukashsax Děkuji za nabídku
))
28. dub 2016@androz Tak to je super
Taky už se těším pak jen na pohodu
28. dub 2016@beruskapm Určitě nevadí
Moc mě nadchlo datum 18.8.2018 a vychází to i na sobotu a máme ročního prcka a jelikož jsme oba bez rodičů tak bude pro nás lepší jak bude nejmenší mít aspoň ty 3 roky a nespěcháme radši vše v klidu jsme spolu 8 let máme krásné 3 děti tak věřím že ty dva roky zvládnem
28. dub 2016@androz A můžu se ještě zeptat čím jste tak začínala děkuji moc
)
28. dub 2016@mamkajitty Ahojky, já i moje kamarádka jsme začaly plánovat brzo a obě jsme začaly rezervaci termínu v místě hostiny i obřadu. Kamarádka proto, ze chtěla svatbu 15.5.2015 (takže taky zajímavé datum jako to vase) a já proto, že jsme chtěli obřad ve 14:00, ale místní matějka oddava nejpozději ve 13:00, takže jsem zpracovávala paní matrikarku
. A když budeš mít tohle, tak určitě pak fotograf a hudba.
28. dub 2016@mamkajitty Haha. No já nemám žádný plánovací diář ani nic podobného, takže tak nějak, jak se mi zrovna chtělo.
Jako jedny z prvních věcí jsem nakupovala věci, které vydrží - svíčky, mašličky, truhlu na obálky a podobně. Datum jsme si stanovili už dávno, takže to jsem neřešila. Domluvila jsem se se švadlenou na ušití svatebních šatů a šatů pro svědkyni. Rok předem jsme začali šetřit, zamluvili místo obřadu, domluvili se s knězem a začali se domlouvat v místě svatební oslavy. Udělali jsme si taky rozpočet a seznam hostů v excelu, ve kterém odškrtáváme potvrzení účasti.
V prosinci jsme koupili oblek, knoflíčky a košili pro ženicha.
Teď v lednu jsme objednali oznámení, v březnu už jsme je rozdali/rozposlali většině hostů. (Bereme se v pondělí, takže jsme chtěli všechny informovat včas.)28. dub 2016@androz Super díky moc za info jen se zeptám na kolik je tak ideální čas obřadu ?? na 11 ??? Šetření nás taky čeká jen rodina nám dělá 60 osob :/ tak jsem zvědavá kolik si budem muset připravit
28. dub 2016@adrianapetrova Tak to jsem ráda že nebudu jediná kdo začne takhle dříve
)
28. dub 2016@mamkajitty Tak to máme podobný počet hostů. My máme obřad v 10:30.
28. dub 2016- Sponzor fóra
@mamkajitty doporucuju (pokud si jeste muzes vybrat hodinu) obrad nejdriv 12:00...12-13:00 je ideal z hlediska planovani zbytku dne (zvlast pokud pojedete klasiku obed a vecer raut)
28. dub 2016@laka_lacenda Tak já doufám že si vybrat ješte budeme moct plánujem za dva roky
28. dub 2016Idealni me prijde obrad 10.30-11.00 pokud je svatba v kostele, 11.00-13.00 pokud je obrad civilni. Aspon teda v pripade, ze chcete klasicky obed
Popravde nechapu, proc nekdo dela obrad ve tri a pak jeste obed. Kdybych byla host na takove svatbe, tak se naobedvam uz doma, nebo budu trpet hlady.
28. dub 2016@kajulinek Potom se tomu říká večeře
Máme obřad ve 14:00 a jsem za to moc ráda. Hosté se můžou naobědvat doma. To, že jsou pozvaní na svatbu přeci neznamená, že nemají od rána jíst28. dub 2016@svatbajanaahonza Svatba bude v obřadní síni tak to vidím na tu 12 hodinu ideální
)
28. dub 2016@svatbajanaahonza to uplne schvaluju, ale prave tady dost casto narazim na model obrad pozde, pak klasicky trichodovy obed, a vecer (coz znamena prakticky hned po obede) raut. A mozna tem nevestam ne, ale me proste prijde divne mit dva obedy, nebo ten prvni az ve ctyri
28. dub 2016@kajulinek Bude i oběd i raut. Ono jen záleží, jak to nazveš. Doma tomu říkáme oběd a víme o čem mluvíme a cizím říkáme zásadně večeře, protože kdykoliv jsme řekli, že je obřad ve 14:00 a pak je hostina, tak první (bohužel) reakce byla - to asi budu mít hlad, když bude oběd až v půl páté
Bylo mi z toho trochu smutno a zároveň mě to pobavilo, jak lidi nepřemýšlejí. Hostina v pět = znamená to, že od snídaně budu mít hlad, ale když to nazvu večeři, tak lidem dojde, že oběd je na nich před tím, než pojedou na obřad
28. dub 2016Připrav se, že to plánování předem není vždycky jednoduché...
my máme svatbu za rok na jaře - květen 2017 a začala jsem plánovat tento měsíc a někde se na mě dívali jak na blázna, co že to domlouvám tak brzo. Volala jsem na matriku a bylo mi řečeno, že na rok 2017 rezervují termíny až od 1.září 2016... Jinak my jsme začli výběrem místa obřadu a hostiny a pomalu se díváme po fotografovi, já po kadeřnici a švadlence na ušití šatů, ale šít budu až v zimě, chci do té doby trochu zhubnout...
28. dub 2016@shigella S tím budu počítat
) ale zas já jsem hroznej puntičkář tak si to pořádně vypiplu
a za zeptání člověk nic nedá beru to sportovně
)
28. dub 2016Dobry den, chtela bych Vam nabidnout nase sluzby. Vyrabime svatebni dorty a pripravujeme sweetbary, muzeme navrhnout Vam Vas jedinecny a dort. Nabizime ochutnavky, rozvazime po Praze a Stredoceskem kraji. Podivejte se na nas profil a nevahejte se nas kontaktovat.
25. zář 2016
- z
- 4
Nenašli jste co jste hledali?
www.levne-snubni-prsteny.cz - 2000 vzorů snubních prstenů, zlato 14 karátů
Rychle i EXPRES
Bereme se doporučuje:
- Je nutne usadit fotografa/kapelu apod k rodine a pratelum?Diskuze
- Striptérka na manželově rozlučce - jaký máte pocit?Diskuze
- Pes v manželské posteliDiskuze
Ahoj holky chci se zeptat plánuje některá z Vás svatbu až na rok 2018 ??? A jestli už se porozhlížíte po inspiracích ??