Svatba v únoru nebo březnu?

Profilova fotka
Ahoj holky, svatbu jsme měli mít v květnu,ale otěhotněla jsem podstatně dříve než jsem chtěla :-D Chci se vejít do měsíce,kdy není moc bříško,ale ani nevolnosti.Vychází to na tyto dva měsíce.Který z těchto měsíců vám příjde lepší a proč?děkuji
Odpovědět
Z deste pod okap, rekla bych :-D Ale asi bych zvolila unor a zahrala to na 'zimni' svatbu - a pak bych se modlila, aby byl snih, aby to bylo opravdu zimni. Ja bych si unor dobrovolne nezvolila, ale kdyz clovek hleda, tak nejake pozivitum najde: treba ten melancholicky naboj, ktery unor ma (alespon pro me), slunce ma v tu dobu zajimavy sklon (coz by se dalo vyuzit pri venkovnim foceni)...kdybych zapremyslela, jeste bych snad neco nasla :-D Brezen je pro me proste takovy mesic, kdy Zima mele z posledniho, ale jaro jeste neni. Mala sance na snih, miziva sance na hezke pocasi - I kdyz mi rodice se brali v breznu a pry bylo krasne. Suma sumarum; ja bych asi v tve situaci zvolila unor; mensi tehotenske bricho a svatbu bych uhrala do zimni tematiky ;-)
Odpovědět
Vidím to stejně jako zanett. I když se nebudete pokoušet o něco venku (obřad, focení), tak je lepší mít jistější počasí, už kvůli přesunům a celkové náladě. A proto bych volila únor. Víš, že bude prostě zima :-D V březnu už je větší riziko nějakého bláta, deště... Ale hlavně kvůli bříšku bych si pospíšila. Jestli správně tipuju, že ve hře je čtvrtý nebo pátý měsíc, tak v pátém měsíci většinou začíná vykukovat, ve čtvrtém to bývá jen nepatrné. Ne, že by to byl estetický problém, to určitě ne ;-) ale bude větší šance, že ti padnou šaty.
Odpovědět
V první řadě Ti gratuluju k miminku a já bych volila také únor, jak píše @zanett mám na únor stejný názor. Byť zimu nemusím, ale ten únor je něčím zvláštní a když je slunečný den, tak to stojí za to. Já mám osobně ráda přelom únor/březen, kdy přichází předjaří ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Gratuluju k miminku a volila bych únor ;-)
Odpovědět
Také jsme volili mezi těmito dvěma měsíci a nakonec jsme se rozhodli pro konec března. Přecejen pravděpodobnost sněhu je u nás poslední roky dost nízká a je jen pár dní, kdy je opravdu hezky bílo. Oproti tomu na konci března už může být krásný jarní den....nebo taky sníh :-)))
Odpovědět
Také hlasuji pro únor.
Odpovědět
Doporučuju svatbu v únoru - měli jsme ji také. Ale vybrali jsme místo, kde jsme byli "sněhu blíž", a proto máme nádherné fotky. Ale v albu mám fotku místa rok poté a to byla obleva a bláto. Tak je to hrozně o náhodě...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?