Nevěsty 2019 - vybíráte už svatební šaty?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak co, nevěsty 2019, už jste začali hledat a zkoušíte? Nebo dokonce už své svatební šaty máte? :) Pokud ještě ne, kdy plánujete začít hledat? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme svatbu 29.6.2019 a šaty mám zamluvené od září 💞 Jela jsem tam kvůli nim, hned jsem je zamluvila, jiné jsem raději vidět nechtěla 😃
Odpovědět
My máme svatbu 25.5. a minulý týden jsem si koupila šaty. V létě jsem byla obhlédnout v pár salonech, ale nějak neměli to co sem si představovala a teď jsem narazila na výprodej šatů a v podstatě bylo rozhodnuto, hned sem je koupila, možná udělám pár úprav před svatbou, ale sem ráda že mám další věc odškrtnutou :)
Odpovědět
Svatbu máme v červenci a šaty mám už měsíc koupené :) nechtěla jsem nic podcenit :D
Odpovědět
Jestli uvažujete o šití šatů na míru, je podzim nejvhodnější čas. Myslím šití opradu u krejčové, se zkouškami.
Odpovědět
My máme svatbu v září příští rok a šaty jsem nakonec vybrala v krásném salonu a už je mám zarezervované a nemůžu se dočkat :))
Odpovědět
Ahoj již vybírám ale když nechcete klasiku tak je to dost problém, kamarádka mě doporučila v Tišnově Momety https://www.instagram.com/p/BqKd3Tmlu... podle fotek je to přesně to co hledám takže jsem se objednala na tuto sobotu a už se moc těším :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my máme svatbu v dubnu, šaty jsem měla už vybrané, zaplacenou zálohu, a vybrala jsem jiné, lepší. Máme míto, matriku domluvenou a řeším oznámení a počet hostů, což se neshodujeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elenkahork mám šaty odtud a hodně velká spokojenost (y)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu 15.6.19 a šaty mám již koupené. Je to kolekce na rok 2019.
Odpovědět
@elenkahork jojo taky mám odtud, a nejen že mají krásný výběr tak jsou tam moc milý a je to tam celý útulný :)
Odpovědět
Tak už patřím také mezi ty, co mají svatební šaty doma. Byla jsem si zkoušet šaty v sobotu a do jedněch se zamilovala, tak si je hned koupila - i můj doprovod byl z nich nadšený :) Teď už jen sehnat botky a hurá za švadlenou nechat si je zkrátit a upravit dle potřeby :)
Odpovědět
Tak my máme termín v září a já jsem nyní v zahraničí do února, tak nevím, ale to začnu řešit až pak :D problém je, že mě se moc nelíbí takový ty šaty, co se teď nosí a díky tomu jsou i drahé :/ Kolik ta počítáte, že utratíte za šaty?
Odpovědět
@lucie_sev do salonu El jdu v sobotu, tak jsem zvědavá. :) jaké byly tvé vysněné?
Odpovědět
Profilova fotka
@annie187 ja sem si z tama odnesla skvely zazitek. Pani byla uzasna, okamzite me odhadla a podle toho mi nosila saty, navic dokazala rict svuj nazor :-) moje vysnene jsou model Micah, videla jsem je nekde na obrazku a rikala sem si ze takove saty nemam sanci u nas najit a par dni na to mi na fb vyskocila reklama na tento salon tak sem se jen ze zvedavosti podivala co tak maji a ONY tam byly ❤️❤️❤️❤️ domluvila jsem si v salonu zkousku a kdyz sem si jen oblekla vedela jsem ze jsou to ty prave. Zkusila jsem potom vic satu a vsechny sedely bajecne, pani rikala ze kdyz jsem tam tak at toho zkusim vic a to zkouseni si uziju 😄 a vazne jsem si ho uzila 😄
Odpovědět
@lucie_sev tak jsem že zvědavosti koukla na stránky salonu a našla jsem tam přesně takové šaty, které jsem hledala :-D Jen teda ta cena za půjčení.... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nimato abych rekla pravdu me tam cena prekvapila tady u nas bych se za takove saty asi nedoplatila :/ budu je mit pujcene za 11tis a je to letosni kolekce. Kamaradka mela pujceni saty ze salonu tady u nas a platila 15tis za saty ktere maji vsichni (korzet, krajka, tyl) a byla to uz starsi kolekce. Nerikam ze tady nemaji hezke ale protoze tu mame na X km 2 salony tak maji ty ceny silene :/
Odpovědět
Článek se načítá
@lucie_sev díky, tak to se už moc těším :) zatím představu nějakou mám, ale uvidíme, jaká bude realita
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbu plánujeme na září a na šaty jdu prvně juknout zítra
Odpovědět
@naifa a kde jste sehnala boty prosím? Mě to přijde jako nadlidský úkol :-D potřebuju boty na klínku, jelikož máme svatbu venku a to se zkrátka teď přes zimu nedá sehnat... :-(
Odpovědět
@lucie_sev šaty od Maggie Sottero mají i v Praze, proto jsem se tam vydala jelikož El byl pro mě šíleně daleko. Přesně jak říkáte zamilovala jsem se do jednoho modelu a už je mám hned zamluvené :) Nalani <3 a už se na ně taky moc těším!
Odpovědět
Profilova fotka
@bety_h ano ano vím, že jsou i v Praze, ale to je zas pro mě šílená vzdálenost, Brno mám hodinku cesty :-) Ale šaty Maggie Sottero mě celkově uchvátily, přijdou mi jiné, originální :-) už se nemužu dočkat až je budu mít na sobě.
Odpovědět
Trošku mě holky děsíte :) Máme svatbu 13.7. a výběr šatů jsem plánovala tak na březen =-)
Odpovědět
@bety_h boty ještě nemám. Mě nákupy a tak nebaví, takže se mi ani do výběru bot moc nechce 😀
Odpovědět
My máme svatbu 31.8. a na šaty se chystám v lednu. Teď v prosinci už to nezvladneme, všechno pečení a chystání na Vánoce, navíc do toho ještě pomáháme babičce s rekonstrukcí kuchyně, takže je toho až až 🙈
Odpovědět
Máme svatbu 9.8.2019, šaty jsem si pořídila letos v říjnu :) To je asi na každé z nás, někdo mi říká, že je to moc brzy, někdo, že je dobře, že jsem nalezla své vyvolené už teď. Řekla jsem si, že do konce roku chci mít termín, místo, oblek pro ženicha, mé šaty a fotografa. Zbytek nechávám na nový rok :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dnes jsem byla v šaty go home no a jsem velmi rozčarovaná... Honosí se tím jak mají šaty ve všech velikostech a při velikosti 44/46 mi padly jedny a ty se mi nelíbily no musím ještě hledat fotky mám v albu na profilu
Odpovědět
@wanessa1 určitě seženeš hezčí, které padnou jako ulité :) já sama jsem tedy koupila od jedné slečny na sbazaru :) možná by bylo dobré juknout i touhle cestou, například na fb je taky spousta skupiny, kde vdané paní prodávají své šaty :)) a nebo dál obrážet salóny :D
Odpovědět
Ahoj holky tak jsem si domů donesla své svatební šaty. Nakonec jsem se rozhodla si je koupit. Takže mě je objednaly nové a i s úprava je mám za necelých 17000kč doma. jsem nadšená. Vřele doporučuji studio MOMENTY Tišnov. A ještě jeden tip mají tam i výprodej levnějších šatů spíše klasika od 2000-5000kč. Již jsem psala v jiném příspěvku, že jiná nevěsta z toho byla úplně nadšená. Takže posílám info do světa :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Byla jsem v prosinci v několika salonehc, a koupila šaty ze salonniho vyprodeje. Sluší mi, sedí mi , jsou nádherné, i když ne přesně to, co jsme hledala. Ale už jsem nemusela nervit, že nemám šaty. Teď jsem se jen tak objednala znovu do stejného salonu, přišla jim nová kolekce a tam šaty mých snů :-) Bohužel výprodejové vrátit nejdou, ale upraví mi je a připraví k prodeji (vyčistí, nažehlí,...) a dostanu slevu na půjčovné těch nových. Takýe spokojenost, jsou velmi vstřícní. Teď váhám, jestli je chci půjčit v bílé nebo krémové, mám tedy zarezervované krémové, ale na foktách se mi skoro zdá, že ta bílá mi sluší víc..... zase ale krémová se mi jinak líbí víc... no dilema, asi každá to zná :D
Odpovědět
@wanessa1 jojo stejná zkušenost, byla jsem tam nedávno, mají sice mega moc šatů, ale ve finále všechno n jedno brdo. Mám obsobnou velikost (44-46 podle typu a šněrování), a vybrala jsme ke zkoušení 4ks, a co pak slečna nosila byly vlastně šaty téměř stejné, třeba jen s jiným vzorem na krajce... A u všech šatů mi tvridli, jak mi to šluší, i když jsme v tom byla jak pytel brambor. Jedny jsem tedy nakonec skoro vybrala, ale už jen přístupem prodavaček u mě nakonec zvítězila Adina. (viz komentář výše) Za mě maximální spokojenost. Záleží také na konkrétní prodavačce, při kupování v prosinci na Pankráci super slečna, teď v lednu v letňanech slečna Eva (asi ukrajinka nebo tak, měla cizí přízvuk trochu) tak naprosto bombová, a na pankráci teď při zkoušení druh= barevné varianty slečna ochotná, ačkol ijsme přijela po oznámení na poslední chvíli, tak si na mě čas našla, i když ne tolik jako by asi jidny při objednání.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?