Svatební šaty - výprodej na jižní Moravě nebo v Praze

Zdravím, nevíte o výprodeji svatebních šatů prosím? Princeznovské :-)
Odpovědět
Někde výprodej, prosím?
Odpovědět
@fascialka vypredaj budu mať v každom väčšom salone :) ja som si svatebni šaty kúpila vo výpredaji za 5000 v Brne, Salon Bella. Pani predavacky boli moc ochotne! Bola som i v Naive, tam mali saty od 500 :) ale bohužial nesedeli mi dobre na postave. Vybrať sa dá určite, len záleží aký maš rozpočet a požiadavky. Mňa prekvapilo kolko šiat je vo farbe champagne a pod, tých bielych bolo pomenej.
Odpovědět
@pvln34 diky, me jde o to, kde to nejaky vyber, aby to nebylo hodne probrane, ze je vyprodej dlouho...chtela bych se sirokou sukni a perlickami, flitry nebo trpytkami, na raminka nebo kratky rukav nejlepe. Tak nevin, jestli takove tam maji.
Odpovědět
Jinak v Hodonine tohle (jen ty na strankach) http://www.satypetronella.cz/vyprodej Pak v salonu Ivana, ale tam spise boho styl par satu, moc jsem to nezkoumala, nebyl to muj styl :-)
Odpovědět
V Caxe maji vyprodej vzdy ted na podzim, na strankach najdes i sekci vyprodej, kde jsou saty vyfocene, je tam uvedena velikost a cena. Maji to zvlast pro Olomouc i pro Brno. Nektere jsou teda dost hrozne, ale je tam i par peknych kousku. Vyhoda je ze ti to usetri cestu, pokud by se ti zadne saty nelibily.
Odpovědět
@fascialka ak si z Brna, nie je nic lepsie, nez tie salony jeden po druhom obehat :) niektore salony maju na webu sekciu vypredaj, ale tie saty v salone uz ani nemali. a vzdy zalezi na tom, ako tie saty vyzeraju na tebe, nie na modelke :) ja som si kupila saty kt sa mi na prvy ani na druhy pohlad vobec nepacili, ale citim sa v nich perfektne a hlavne sa typovo hodia na miesto kde budeme mat obrad.
Odpovědět
@pvln34 ja se obavam, ze tech princeznivskych dle mych predstav ve vyprodeji bude malo. Radsi bych sla trochu najisto, protoze z Brna prave nejsem :-)
Odpovědět
@fascialka rozumiem. bude to asi o stasti, trafit i tu spravnu velkost (aby v salone mali), atd. drzim palce x-)
Odpovědět
@fascialka Dobrý den, můžete se přijít podívat k nám do outletu, prodáváme pouze nové šaty, nejedná se tedy o použité modely vyřazené z půjčovny. Momentálně máme skladem cca 150 modelů, princeznovské samozřejmě také.
Odpovědět
@svatebnioutlet dobrý den, máte otevřeno jen v pondělí? Já budu v Praze ve čtvrtek a pátek za 2 týdny.
Odpovědět
@fascialka Dobrý den, můžeme se domluvit i na jiný termín, napište mi zprávu, děkuji.
Odpovědět
@svatebnioutlet dekuji, jiz mam z pujcovny. Treba vyuzije nekdo jiny
Odpovědět
Článek se načítá
Jinak jsem nasla vetsi vyber princeznovskych satu i k online nahlednuti na salon Bella, kdyby nekdo shanel. Ceny kolem 10 000 za zdobnejsi saty, nakolik je to aktualni nevim.
Odpovědět
Ahoj holky, nabízím voucher v hodnotě 6000,- za 5500,- do svatebního salónu ŠATY GOHOME, který se nachází v Praze. Najde se tu někdo kdo by měl zájem?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?