Svatební šaty Východní Čechy - půjčení /šití

Ahoj :), mám dotaz ohledně svatebních šatů - jsem z nich už na hlavu :D. Navštívila jsem 4 salony (Le Monika, Be Star, Pronuptia, Style mode), první 3 salony - šaty vůbec neseděly a neslušely mně. Číslo 40 upraví v pohodě na 34...no nevím. Style mode - tady šaty nádherný, vybrala bych si, ale cena nešla pod 19000 za půjčení (některé i 30-40 tisíc) - já vím, jsou značkové. Teď řeším, zda dát za půjčení šat opravdu tolik, nebo si nechat ušít. Nemáte někdo typ na na šití šatů? Případně i na salony, kde jsou pěkné (moderní) šaty (vel 32,34) za přijatelnější ceny? Měla jsem strop 15tisíc - nebo jsem naivní a ta cena odpovídá? Nepotřebuji mít šaty značkové, hlavně když se mně budou líbit, budou pohodlné a sedět. Děkuji moc za rady :)
Odpovědět
Zdravím, zatím tolik salonů nemám projitých, ale taky mi přijde ta cena za půjčení moc vysoká =/ V Le Monika mi taky žádné neseděly a do Style Mode se chystám 15.2. ale tolik peněz za půjčení opravdu dát nemůžu. Ještě chci zkusit svatební salon myslím Renata v Jaroměři, jestli není levnější =) a jinak jsem taky začala bádat, kdo by byl v okolí schopný ušít svatební šaty. Zatím jsem našla: https://www.tvujsvatebniden.cz/conten... https://www.femmefatalekrejcovstvi.cz budou určitě moc šikovní, ale taky si myslím, že tomu bude odpovídat cena ;-) http://www.zakazkovekrejcovstvi.g6.cz Když zjistítě nějaké další info, budu ráda když se podělíte =D taky docela tápu zatím =)
Odpovědět
Ahoj v Chlumci nad Cidlinou je salon La Pearl, je asi rok nový a šaty krásné 🙂
Odpovědět
@deniiinka A ptala ses ve Style Mode, jestli nemají nějaké zajímavé ve výprodeji? Jinak v Nové Pace je půjčení cca 6.500,-.
Odpovědět
Profilova fotka
@deniiinka Dobrý večer, mohu Vám šaty ušít ale mám krejčovskou dílnu v Praze.... Je tedy pravdou, že za mnou jezdí nevěsty z celé ČR a i z jiných států...:-). Samozřejmě návštěvu u mne spojí i s jinou návštěvou....:-). Nebudu se rozepisovat. Můžete se podívat na mé webové stránky, které jsou pod příspěvkem a nebo na FB: Zakázkové krejčovství TINAKLI. Na webu je nyní cca 2.000 Fotek, tak je toho na vidění více než na FB...:-). Hezký večer Martina TINAKLI
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?