Netradiční svatební šaty - pro motorkářku :-)

Dobrý den nevěsty, potřebovala bych poradit-nevíte někdo o nějakých netradičních svat.šatech ? Nejlépe černo bílých ? Můj budoucí muž i já jsme motorkáři a bílé šaty se mi pro mě zdají celkem neadekvátní. Děkuji za radu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alvara123 ja si praveze myslim ze by to bol prave pekny moment a ze by si tak trochu bielou klasikou prekvapila... mala som to podobne a biele saty som odmietala... tiez jazdim na supersporte, studujem na strojarne a robim vyhradne muzske extremne sporty :-D takze nikoho neocakaval ze napochodujem v krajkovych satach s bielou vleckou ale skor v kostymceku usmudlanom od oleja.... takze ked extrem tak nech to stoji za to ]-(
Odpovědět
No právě-taky dělám ryze mužskou práci-jsem takový polochlap duší-a právě že když jsem mým kamarádkám řekla že se budu vdávat tak byly celkem v šoku a nikdo si mě v bílé nedokáže představit :-) no a po pravdě ani já ne :-)
Odpovědět
Já jsem taky motorkářka,původně jsem taky chtěla nějaké nevšední, s prvky černé,ale nakonec když jsem si šla zkoušet,tak prostě vyhrála klasika. Ale bude např motorkářskej dort a další moto prvky a samozřejmě naše motorky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alvara123 poznam ten pocit, tiez sa vsetci strasne divili... kamosi dokonca zacali uzatvarat stavky ci si budem menit meno alebo nie :-D ciernu mam rada, nevnimam ju smutocne ale ako elegantnu farbu, ale myslim ze ako nevesta by si si ju mala odpustit aj... inak skus ivory farbu, mne sa teda take tie snehobiele saty nepacili vobec... ale nutit ta samozrejme nechcem, skoc do salonu a poskusaj saty ci ti sadnu a rozhodnes sa
Odpovědět
Mě napadají klidně bílé šaty, ale po kolena s větší tylovou sukní doplněné koženou bundou. Ja to tak nosím s růžovou sukní a vypadá to dobře.
Odpovědět
@alvara123 ještě připojuji fotky
Odpovědět
Profilova fotka
@alvara123 Můžeme něco originálního a netradičního vymyslet a ušít :) I černobílé šaty jsem už dělala, nebo třeba purpurové, barvičkám se nebrním :) Můžete mrknout na web (odkaz pod textem) a klidně mi nezávazně napište.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, To co hledáte je pro mně jako pro krejčí lákavé ušít...:-) Neznám Vás tak bych si teď netroufla odhadnou jak bych to mohla vymyslet střihově... Ale nakombinovala bych kůži s tylem. Kombinace silných a jemných materiálů je dokonalá a u Vás by toho šlo skvěla využít. Také by se to dalo ušít tak, že by se sukně dala odendat a zůstal by Vám kožený vršek na další jízdu....:-) S pozdravem Martina
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám doporučit šaty Femme Silver :)
Odpovědět
Pokud by jste měla předsravu, tak vám také můžeme nechat ušít šaty
Odpovědět
Profilova fotka
Před několika lety jsem byla na svatbě motorkářu. Nevěsta přijela na motorce a na sobě měla bílé kožené šaty po kolena. Byla moc hezká a přišlo mi to jako zlatá střední cesta ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@alvara123 Muzu vedet jak jsi vyresila? :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 letech

Odpověď na příspěvek od tinakli:

Dobrý den, To co hledáte je pro mně jako pro kre…
@tinakli Ahoj zdravím, dopadlo to nějak? Máte fotky? Ten nápad s kůží se mi moc líbí. L
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?