Netradiční svatební šaty - střihy, barvy...

Profilova fotka
Něco, co v půjčovnách běžně nenajdeme :-) Nějak se mi nelíbí žádné šaty, které jsem dosud viděla v půjčovnách. Mám představu šatů bez korzetu, hnědých, jasně oranžových, zelených apod. Na internetu však nacházím stále obrázky bílých, krémových šatů, max. v barvě slonové kosti. Vdávala jste se některá v netradičních šatech, nebo o nich také uvažujete? Máte nějaké tipy?
Odpovědět
1
2
11
V plzeňské půjčovně Nikkol mají originální šaty. Zkus mrknout na jejich web, ale mají tam málo fotek.V obchodě toho mají mnohem víc. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj pabli, tak já sem si vybrala dost netradiční barvu :) bílou v bordo...:) koukni do alba ..:) některé kočky se vdávaly v oranžovných atd.. to je jenom na tobě, ale hlavně si do toho nenechej mluvit...:)!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
krupinka01: děkuji, ale pořád je tam na můj vkus moc bílé, i když jsou to ale moc hezké šaty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
buli: ty šaty jsou vážně zajímavé... asi si někdy udělám cestu do Plzně :-)
Odpovědět
pablinka: kdyby jsi měla odvahu na šaty přes internet, tak mrkni na ebay, ušijí ti šaty v jakékoli barvě budeš chtít ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak sem se taky musella podívat na Nikkol...:) moc krásné šaty..:)
Odpovědět
Profilova fotka
Hojky, ja taky nechtela klasicke bile. Nechavam si sit zeleno - tyrkysove :) Tak drzim palce, at se ti podari najit tvoje vysnene :)
Odpovědět
pablinko, jestli chceš nějaké "jiné" šaty, nech si je třeba ušít. nepřemýšlelas o tom? můžeš si nechat ušít takové, které pak unosíš i dál, nebo ti je švadlena po svatbě upraví atp. já měla fialové, obyčejné, žádná obruč, korzet ani blbinky, hledala jsem po všech salonech, ale nic, tak mi je šily. a ušití mě vyšlo na stejný peníze jako půjčení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ikarkulka: bohužel jsem měla zatím se šaty ušitými na míru ten problém, že mi většinou tak nějak neseděli... A to od různých švadlen... ale nevím proč :-)
Odpovědět
neseděly? a tos nechodila na zkoušky? :-N
Odpovědět
ja by som brala ruzovu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No keď sme pri netradičných šatách, mrknite moj svadobný album....nikdy som nechcela biele ani nič princeznovske a takto to dopadlo :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
co takhle Naive v brně?
Odpovědět
Taky jsem si nemohla vybrat....nechtěla jsem bílé...ale modré...dost problém....tak jsem si je nechala ušít...
Odpovědět
Profilova fotka
pablinka:tak vyměň švadlenu, která Ti na zakázku udělala něco, co Ti nesedělo ;-) Já si nechávám šít lila šaty. Myslím, že pokud chceš něco netradičního/jinak barevného, tak jedině ušít a asi jít za někým, jehož práci jsi viděla naživo.
Odpovědět
Profilova fotka
nechtěla jsem bílé, vsadila jsem na ušití přes ebay a vyplatilo se, myslím, že se povedly :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ikarkulka: samozřejmě jsem na zkoušky chodila, ale buď jsem měla blbé švadleny, nebo mám blbou postavu :-))). Prostě jsem se v těch šatech, kostýmech, košilých apod. nikdy necítila dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
shtanik: tvé šaty jsou velice hezké, ale na mé nohy dost krátké :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
ivcicka: tak ten salon Naive má naprosto supr šaty, hned jsem si je dala do oblíbených :-) Nevíš, na kolik tam tak přijde půjčovné?
Odpovědět
Profilova fotka
mimochodem, jak se na to tvářili vaši příbuzní, když jste se rozhodli pro jiné, než bílé šaty? Tak si říkám, že když si mám v plánu nechat svoje příjmení, k tomu si nevyberu bílé, ani krémové šaty... z toho bude děda pěkně na větvi :-)
Odpovědět
pabli, asi takhle - ať si děda (a všichni ostatní) trhnou nohou! víš, jak to myslim. vezmi si takový šaty a udělejte si ten den takový, abyste se cítili fakt dobře, protože je to váš den a když pak budeš myslet na to, že máš bílý šaty, ve kterých se necítíš a žes to tak nechtěla, tak si ten den akorát zkazíš. jak říkám, já měla fialové, asi jsem taky nebyla úplně klasická nevěsta, ale všem se to moc líbilo. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pablinka:blbou postavu nemáš, dobrá švadlena umí ušít na každého a to, že ses v tom necítila, fakt není Tvoje chyba. Já budu mít dost sytě lila barvu, nemáme klasika dort,nebude na svatbě cukroví atd. A přesně jak píše karkulka, tak je to váš den. Já jsem taky sama chvilku v sobě řešila, jestli si teda nemám nakonec ty klasické bílé taky vzít, ale vyzkoušela jsem si je a to mě totálně přesvědčilo, že rozhodně ne. I když jsem si vyslechla, jak to je divné, nehezké atd.atd. Sice ty moje šaty ještě nikdo neviděl (ještě se došívají), ale už ví, jak jsou nehezké....no není to úsměvné :-D :-D určitě si vyber takové, aby ses v nich ty sama cítila dobře, nevyplatí se v takový den dát na druhé, ale jen sama na sebe ;-)
Odpovědět
pablinka: Někteří koukali blbě. :-D Ale mně to bylo jedno...samozřejmě jsem se dočkala předpovědí o modřinách a bití (modré šaty) a vzhledem k tomu, že jsem si taky nechala své příjmení, tak nám byl prorokován brzký rozvod.... Ale pro mě bylo důležité, že můj muž se vším souhlasil a hodně mě podporoval... My jeli i na obřad společně (ženich si mě dovezl), talíř jsme netřískali, prostě jsme si to udělali, jak to vyhovovalo nám. I když nezastírám, že to byl boj a ne všem se to úplně líbilo. Ale kdybych se měla vdávat znova, udělala bych to úplně stejně.
Odpovědět
Profilova fotka
holky, dávám Vám všem zapravdu a děkuji za podporu :-). Svatba je ještě ve hvězdách, i když je mi 28 let a s přítelem jsme 5 let, tak spíš zatím přemýšlím, co a jak, jednou... :-). Zatím pořád tvrdím, že se vdávat nemůžu, jelikož jsem nenašly TY šaty, které by se mi opravdu hooodně líbily a na které bych měla :-))). Taky si pamatuju, že když jsem byla malinká, byli jsme na jedné svatbě. Tenkrát jsem hrozně řešila, proč ta nevěsta má modré šaty a ne bílé. Ptala jsem se na to mamky při obřadu, ta mě pořád umlčovala, že o tom se nemluví...psssst... Pak z toho vyšlo, že se paní vdává podruhé, tak proto ta modrá, že už nemá na bílé nárok :-)))). To mi přijde taky uhozené. Dříve byla bílá barva barvou nevinnosti, ale dneska? Spousta párů spolu žije "manželský" život už před svatbou, tak jakápak nevinnost, ne?
Odpovědět
bola tu jedna taka tema a v nej kopa linkov na netradicne saty, neviem ju teraz najst, ale tieto ma uputali. http://www.beremese.cz/album/album.ph... http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovědět
Ahoj já měla oranžové ;-) ze salonu viktorie v Plzni. Mají velký výběr netradičních a barevných šatů. Bližší info můžu napsat do IP. ;-)
Odpovědět
Ja viem len tolko, ze nexcem vyzerat ani sivo, ani usmudlane ani bezovo ci kremovo... take trendy ma uz vytacaju, ja v tom uplne zaniknem... |-|
Odpovědět
Problém je ten, že kdekoľvek si pozriete aj najnovšiu kolekciu, všade majú len biele, max. maslové šaty. Ja som v RS našla úžasné šaty, maslové kombinované s nádherne husto vyšívanými kvetmi, ale bude ich mať už kamoška na svojej svadbe, takže musím hľadať niečo iné.... :-( Ale myslím že ak sa poobhliadneme, určite niekde niečo zaujímavé nájdeme.
Odpovědět
Profilova fotka
tieto su zlate http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
11
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?