Slečny, co říkáte na tyto netradiční svatební šaty?

Tak zakládám novou otázku,jelikož jsem do předchozí zapomněla přidat foto...Když jsem si prohlížela fotografie svatební šatů,na první pohled mě už dobrou cenu uchvátily tyhle šaty. Jsou netradiční tím, že ve předu jsou krátké a vzadu dlouhé.Závoj k těmto šatům nevolím,jelikož můj plánovaný účes mi to neumožnuje,tak to chci aspoň vykompenzovat korunkou. Zálohu mám už zaplacenou, a teď si říkám jestli jsem s těmi šaty udělala dobrou volbu.Jsem štíhlá,jen ty lýtka bohužel nejsou přímo modelkovský :-) Myslím si,že každá nevěsta chce vypadat v ten den D uchvátně, tak co na ně říkáte Vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou krásné... jen mi trošku nesedí vzadu ta délka... a já když si zkoušela takový typ (vpředu krátké, vzadu dlouhé), tak mi to nedělalo hezké nohy.. a to bych neřekla, že v nich mám "abecedu".. Ale jestli Tobě takový typ sedí a cítíš se v nich dobře, tak bych se toho nebála a směle do toho...!! :-)
Odpovědět
na mě moc volánů...ale bála bych se toho, jak v tom budou vypadat nohy...všimni, i modelka je bokem :-) ale pokud v nich máš pěkné nohy, tak proč ne....stejně je to TVOJE volba a musí se líbit především TOBĚ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Proti satum jako takovym nic nemam, to ze jsou vpredu kratke je sice netradicni, ale pro mne osobne je to mene provokujici nez treba prusvitny korzet, hodne velky vystrih nebo prevazujici vyrazna barva (cele cervene, cerna krajka apod.). Myslim ze je porad jasne, ze jsou to svatebni saty :-) Ale jako u kazdych satu hlavne zalezi na tom, jak slusi na konkretni postave a jak se v nich sama citis :-)
Odpovědět
mně se tedy šaty moc nelíbí, na mě moc volánků, ale záleží hlavně jestli se líbí tobě a jestli se v nich cítíš příjemně, jinak mám pocit, že tenhle střih (zepředu krátké, vzadu dlouhé), vyžaduje opravdu pěkné nohy.
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty se mi na modelce líbí, ale to skoro každé šaty:-). Myslím si, že je to typ šatů, do kterých je potřeba perfektní postava - nejen štíhlé nohy, ale i štíhlé boky, štíhlý pas, chce se mi skoro napsat 90 - 60 - 90. Každá nedokonalost a nesouměrnost v nich bude vidět. Proto hodně záleží na tom, jak sedí konkrétně tobě. To bohužel z popisu nelze posoudit, štíhlá postava může znamenat cokoli. Určitě bych je nebrala na velikost větší než 38 a na typ postavy hruška.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se ty šaty moc líbí, lýtka neřeš, hlavně že je máš hubený, ne? :-) Akorát teda snad je máš vzadu delší než ta modelka...
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě je tenhle typ šatů vhodnej akorát tak na travesti-show v oblastním kulturáku, ale patent na rozum ani na vkus samozřejmě nevlastnim (aj když si myslim, že jo :-D )
Odpovědět
Myslím si , že délka ve předu by neměla být moc krátká, přeci jen je to na svatbu, tak by to chtělo trochu noblesnosti, nejde o nějakou párty. Taky bys měla mít dokonalé nohy, protože hlavní pozornost bude na nich.
Odpovědět
mně se tehle styl šatů vůbec nelíbí, přijde mi strašně laciný, jak tu někdo psal, tak vhodný možná na travesti, určitě ne na svatbu.. a jestli nemáš ukázková lýtka, tak bych na ně být Tebou zapomněla (když jsou jako jediná část nohou vidět), existuje spoustu daleko hezčích šatů..
Odpovědět
Profilova fotka
Na svatbě chce být každá ( nebo teda skoro každá ) za princeznu...Chce se líbit... A pokud nemáš svatbu v Las Vegas, tak podle mě je tohle šlápnutí fakt vedle... Ale je to jen můj názor... Ty musíš vedět jak se v nich citíš a jestli tě pak nebude pomlouvat půlka hostů :-x
Odpovědět
Pokud máš hezké nohy tak ano, ale brala bych je trochu do vlečky, takhle vypadají jako by něco chybělo.. :D jedna nevěsta tu měla ten styl ale nechala si zkrátit šaty normální s vlečkou a jen je vepředu nechala ,,vyříznout" a slušelo ji to... tohle vypadá fakt zvláštně
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam saty ve predu kratke a vzadu dlouhe cernobile trochu extravagantni mno a nejsem zadna modelka nohy taky nemam jak s casaku ale pujdu v nich pac se v nich citim skvele a jsem to v nich ja :-) a jestli me nekdo bude pomlouvat tak at je to nas den, moje saty ,moje baculaty nohy :-)
Odpovědět
Článek se načítá
No, holky Te asi moc nepotesily svymi odpovedmi :-| A ani ja Te asi nepotesim ( :-N ). Je to samozrejme o vkusu, co se komu libi. A mne osobne se tento styl satu nelibi vubec. Hodnotit, kam se hodi/ nehodi mi neprislusi, ze bych v nich spatrovala "komediantsky, teatralni styl", s tim se neztotoznim, ale mam pocit, ze svatba jako obrad si zaslouzi vice elegance nez tyto satky nabizeji, Byt vypadaji pekne na modelce z boku, zepredu je to potom "kdo z koho" .... Jsem konzervativnejsi, takze ja bych volila saty bud dlouhe, nebo kratke (chces-li nohy ukazat), ale v tomto pripade bych vyjimecne nevolila "zlatou stredni cestu". Na druhou stranu-pises, ze Te uchvatily, takze zrejme se Ti tento styl libi, takze je to jen o stylu. To, ze se nelibi vetsine neznamena, ze to pro Tebe nemusi byt ty prave. (Take se neubiram "tuctovou cestou" ve svych vyberech a stojim si za tim ;) ). Pokud mas co ukazat (nohy, telo) a libi se Ti, rid se citem ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Nechápu, proč se ptát ostatních na názor ;-) Jsou krásné a jestli tě uchvátily tak do nich .. Já se například budu vdávat v žluto- černých šatech .. a na názor jiných se ptát nechci, pro mě to byly ty pravé a basta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se na fotce líbí, stejně jako 99 % šatů (nejen svatebních), proto jsem byla dost nešťastná, když mi v jednom salónu dali na výběr katalog... Druhá věc je, jak sluší konkrétně tobě, nejlepší by bylo dát svoji fotku do diskuze http://www.beremese.cz/diskuse/svateb..., pokud si nejsi jistá. Předpokládám, že jsi je asi vybírala sama, když teď váháš. Taky by nebylo od věci zeptat se ženicha, chceš se přece líbit hlavně jemu ;-) Netvrdím, že se mu v nich musíš rovnou ukázat, ale bylo by dobré vědět, aspoň jaký typ šatů by se mu na tobě líbil. Já jsem si například myslela, že nebudu mít korzetové, protože mi nemají na čem držet, ale manžel dal na svatebním veletrhu jasně najevo, že o jiném typu ani nemám uvažovat :-D A sedly mi skvěle :-)
Odpovědět
Mě se ty šaty líbí. Za netradiční považuju ty, které nejsou čistě bílé nebo slonová kost. Určitě bych do nich šla, kdybych měla štíhlé nohy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsou úžasné;-)
Odpovědět
No, já z nich moc odvázaná nejsem, osobně bych si je nevzala. Líbí se mi i krátké svatební šaty, ale ne takto řešené (tuna volánků, podivný střih sukně...). Dost by mě zajímala fotka zepředu, takhle aranžované z boku je to v podstatě nicneříkající.
Odpovědět
Pokud se vám líbí a cítíte se v nich dobře, pak si je vezměte. Mě se nelíbí, připomíná mi to Las Vegas :-) Ale je to vaše svatba ;-)
Odpovědět
Tenhle typ šatů je hodně netradiční ale pomalu se k nám už dostává. Dělají moc kásné nožky akoád hodně podobné šaty s takovýmto nařasením mi dělaly ze zadu hodně velkej zadek tak na to bacha ale zas je fakt že to nařasení začínalo mnohem výš no :-) Jinak moc krásný ;-)
Odpovědět
marticka_20 saty nevhodne a i nevkusne.. pusobi velmi lacine (nemyslim tim levne, ale vyzivave) na svatbu velmi nevhodne.
Odpovědět
Nevesta se ma rozhodnout sama, s kamoskama, ktere ji znaji - jeji styl, vkus...brat ohled na cizi reci je uplne k nicemu... ale kdyz uz to tak chces..kratka sukne - proc ne, je to sexy, nemyslim si, ze je to lacine, nevesta ma byt kočka a ne jeptiška. Jen ja osobne jsem odpurce volanu no.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?