Přestat hubnout pro svatební šaty nebo vybrat jiné?

Profilova fotka
Ahojky, potřebuji poradit, jestli mám stopnout hubnutí - jinak mi budou vybrané šaty velké (foto 1). Nebo pokračovat vzít si jiné ˇ(foto 2)? :-p
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
No a teď koukám, že ty fotky ve fóru nejdou otočit =-)
Odpovědět
přestat hubnout...ty první jsou krásné a sluší ti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jednou, aby jste si nevykroutili krčky ;-)
Odpovědět
mě se líbí ty druhé, sou takové víc zdobnější, ale ono záleží na tobě, ve kterých se cítíš, a s tím hubnutím zase nepřehánět, taky to není dobré ;-)
Odpovědět
Více se mi líbí ty první. Jsou takové hodně luxusní . U těch druhých se mi nelíbí ty aplikace jak visí divně přes tu sukni a ta barva tylu mi připadne jako zapraná.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se na tobě líbí ty první, jsou krásné a sluší ti... :-) ... a hubnout nepotřebuješ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja @ivulisek Díky za názor, oboje šaty jsou šampaň...což u toho tylu to může působit zapraně. A co se hubnutí týká, tak nemám strach.... teď mám 75 kg, takže materiálu na hubnutí je opravdu dostatek :-D
Odpovědět
@majaha no, kamarádka před svatbou taky chtěla shodit, pak jedla jen melouny, shodila, ale už to nebyla ona, i její nastávající jí říkal, že si ji chtěl vzít takovou jakou ji znal. po svatbě přestala a byla tam kde je :-D
Odpovědět
Druhé mají zajímavější střih, dělají Ti hezčí postavu (v prvních jsi trošku utopená jako v pytli, ty druhé pěkně rýsují křivky). Ten střih u těch prvních mi přijde vhodný pro plus size nevěsty, kde se leccos schová. U druhých je střih moderní a sexy a celkově mi k Tobě sedí mnohem lépe. :-)
Odpovědět
mě se na tobě více líbí druhé šaty. Přijde mi, že ty první tě trochu rozšiřují a zmenšují - ale to může být taky tím, že jsi v nich focená z větší blízkosti. Zkus ještě kouknout do jiných salónů, třeba tam budou podobné šaty tvým vysněným i v jiných velikostech :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 Moc děkuji za názor. Salón měnit nebudu, mám již zaplacenou zálohu na šaty č1, když jsem je vybírala a to je i v té době foceno, tak jsem měla přes 80 kg... tedy styl plus size odpovídá. A teď když jsem něco schodila, tak mě zbytečně rozšiřují, ale stále se mi líbí. To jedině ustoupit z krajky, kterou jsem si přála.
Odpovědět
Profilova fotka
@susmevem Děkuji, mimo jiné máme stejná jména a to i budoucích manželů :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
A ba jooo :-D ....., tak to je docela vtipný.... :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak co? Přihoďte mi ještě komentář...
Odpovědět
Profilova fotka
@majaha mě se líbí víc ty druhé:-) .. a hlavně já, kdybych hubla, tak bych kašlala na nějaké šaty a hubla bych co by to jen šlo, ani nevíš jaké máš štěstí :D
Odpovědět
víc se mi líbí ty první, takové neobvyklejší a luxusnější. ty druhé nejsou špatné, ale přijde mi to jako luxus za každou cenu, dost přeplácané
Odpovědět
@majaha šaty č. 1 jsou pěknější....
Odpovědět
Profilova fotka
mě se víc na tobě líbí ty druhé :-) víc ti vynikne postava
Odpovědět
za mě určitě ty první :-) u těch druhých mi nějak nesedí ten spodek,ale každá má svůj vkus,hlavně,aby ses v nich dobře cítila ty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
první jsou hezké... a co případně pokud ještě zhubneš zkusit i nějaké další? Tento salon má spoustu krásných šatiček.
Odpovědět
Profilova fotka
@z_kopretinka jj, i to je možnost...samozřejmě je tam risk, že nejhezčí kousky budou obsazený....ale asi mi nic jiného nezbyde.... počítám, že 5 kilo dám ještě dolů.
Odpovědět
Profilova fotka
@majaha v červenci si zajdi na průběžnou zkoušku... :) já taky honím kilča... mám jedny zamluvené, ale moc bych chtěla ještě jiné... ale zatím mi nejdou ještě úplně přes boky... ale je to menší kus než v únoru...tak v červenci to jdu ještě zkusit a buď mi budou nebo ne...
Odpovědět
Profilova fotka
@z_kopretinka určitě zajdu....mam trochu strach, abych pak neskoncila v bilé....všechnu výzdobu ladím do šampaň...
Odpovědět
Ty druhé tě dost zkracují a mají hodně divnou sukni. Buďto vezmi první, nebo se ještě podívej po jiných šatech, času máš dost. ;-)
Odpovědět
Jasně ty první. A když dáš dolů těch 5 kilo, to ti v salonu neupraví nebo co? Zužovat je snažší než rozšiřovat. :-) Nechápu, proč by ti i po zhubnutí neměly být.
Odpovědět
Profilova fotka
@soleilll ono záleží jaké šaty.... a o kolik je rozdíl... mě u jedněch řekli, že teď to založit jde, ale o pět kilo méně už ne - to už je pak prostě jiná velikost.. což jako chápu... záleží kde v tom rozpětí velikosti šatů jsi - jestli na hranici k menšímu číslu tak to založení už asi pak nebude ani vypadat dobře.
Odpovědět
@z_kopretinka To je nemilé... Ale čas opravdu ještě máš a klidně bych ještě zašla znova, třeba jinam... Máš pěknou symetrickou postavu, určitě vybereš dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
@soleilll to byla spíš odpověď pro majaha než pro mě ne? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, promiň, ale ty druhé mají hrozně divnou sukni.... Sice tu někdo psal, jak je to moderní střih, ale mně ta sukně přijde, jak kdybys vytáhla šaty po své babičce. Krásně sedí a postava je v nich super, o tom žádná, ale ta sukně je fakt nehezká. Ty první šaty jsou takové elegantnější a normálnější, z těchto dvou šatů bych určitě vybrala je. Pokud máš nyní o 5 kg méně než na té fotce, jestli to chápu dobře, tak je to právě akorát na to, abys v nich byla elegantní kočka. Více hubnout už by ani nebylo žádoucí. Klidně to stopni a váhu vyhoď z okna:-).
Odpovědět
Profilova fotka
Ty druhé jsou nádherné! Vypadají trošku jako jeden model od Lazara.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?