Nabírané svatební šaty, nebo volné?

Zajímalo by mě,kolik je stejného vkusu jako já a v žádném případě si nevezme nabírané šaty s vlečkou atd... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj mokuty, ja mam uplne obycejne saty, jednoduche a zadne jine bych nechtela :-)
Odpovědět
:-) Ty jsou vážně moc hezké!!!Já bych to asi nedala v nějakých honosných se spoustou spodniček a obručí,připadala bych si jak ovce :-D Nevím nevím,jak budu šaty hledat,ale asi to nebude jednoduché,doufám že mají také v záloze minyaturní velikost na výšku 158cm ;-)
Odpovědět
já také měla volné šaty (i když s obručí, ale ta mi vůbec nepřekážela, ta široká sukně dodávala jednoduchým šatům šmrnc), určitě jsem nechtěla vlečku a tuny "záclon". Ale zase je pravda, že některým nevěstám ty nabírané šaty sluší...
Odpovědět
No některým možná,alt já bych v tom vypadala při mé výšce jako figurka z člobrda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mokuty: neboj, urcite sezenes, vzdyt je musi v salonech uprevovat, ne? Taky moc nemam, merim 164, ale zase mam docela vysoky podpadek :-) zkousela jsem si vic nadychane a neslusi mi :-| jsem rada, jake mam :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj holky, my budeme mít svatbu na zahradě, potom barbecue - žádná pompéznost s hostinou, takže i šaty hledám spíš "večerní" než svatební... I v civilu nosim sukni nebo šaty dvakrát za rok, takže bych se v princeznovských šatech s vycpanym dekoltem, vyčesanejma vlasama a nadýchanou sukní se spodnicí necítila dobře. S přítelem jsme se shodli hned na začátku na tom že se nechceme v tenhle den měnit ve figurky z dortu, on půjde ve světlých kalhotech, bílé rozhalence a budeme oba bosi:-) Kytičku mi natrhá ráno on sám na záhonku, úkol babičky, tety a mojí mámy je na jaře sázet jen a jen bílé a smetanové kytičky co kvetou v srpnu...
Odpovědět
sambucca,to je úžasně romantické,závidím!!! ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Profilova fotka
za mě jednoznačně nadýchané a široké šaty ... kdy jindy si je budu moct užít ! x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
já chtěla od začátku jednoduché, bez spodničky s úzkou sukní... a zkuošela jsem jich plno, pořád to nebylo ono a nakonec jsem skočila jen tak do princeznovských s velkou sukní a zamilovala se. Takže je to asi hlavně o pocitu jaký v nich máte.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?