Jít sama zkoušet svatební šaty nebo se zeptat sousedky?

Profilova fotka
Ahoj vsem, rada bych bych zacla obchazet salony a zkusila nekolik satu ( mozna i vybrala), ale nemam s kym. Prestehovala jsem se do Anglie za snoubencem, ma cela rodina je v CR. Se snoubence mamou moc nemluvime, vetsinou se ozve kdyz neco potrebuje. Mam tu sousedku ( je ji asi tak 50 let) , kdyz ji vidim venku tak popovidame a "'pujcuji'' si od nich jejich pejska na hlidani kdyz je snoubenec o vikendu v praci... Mam s ni skoro vetsi vztah nez s kymkoliv jinym.A je tu jeste jedna starsi kamoska, ale ma 3 deti a praci v podstate zadny cas :( Ptala jsem se snoubence a on chce byt prekvapeny takze to nic :-| Nejaka rada?? Zeptat se sousedky? Nebo zkusit jeho mamu i kdyz zadny ''vztah'' spolu nemame? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
A kde jsi v Anglii? Co zkusit nějakou skupinu třeba na fb, jestli tam by nebyla nějaká duše, která tě doprovodí....
Odpovědět
Profilova fotka
@koada právě je jsou všichni až víc na severu. Jako je londyn a Tak :-\
Odpovědět
Já bych klidně té sousedce řekla jestli máte dobrý vztah a je to milá paní. Představovala bych si ji jako babičku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@englishbride aha, hele a co fakt sebou vzít tu sousedku, a hlavně foť! stejně si myslím, že ty šaty prostě poznáš... že to jsou ty pravé
Odpovědět
@englishbride A co zkusit prave tu mamku pritele? Treba to prolomi vztahy... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@womanka k narozeninám mu poprala 2 dny dopředu ( prý by na to pak zapomněla)jen mu zavolala Ani se tu nestačila :-( vidíme se Tak 1x za měsíc a to Tak 5 minut.
Odpovědět
Profilova fotka
A co takhle sama? Kde je napsaný, že musíš brát někoho? :) Jestli jen na to aby poradil, tak stejně dobře poradí paní,která se ti v salonu věnuje, já to tak měla a spokojenost.
Odpovědět
@englishbride :-| Stejne bych to zkusila-nic jineho, nez, ze "nezklame" a nepujde do toho se nestane a budes mit jistotu, ze jsi neprosvihla sanci.... ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@englishbride Ja bych sla s tou sousedkou..pokud citis, ze vztah mate celkem dobrej a mysli to s Tebou dobre. Resp. sla bych s nekym kdo bude mit nejuprimnejsi nazor... coz z Tveho vyberu mi to sedi na ni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžeš jít sama, vyfotit se (nechat se vyfotit paní ze salonu), hodit fotky sem.... a hned budeš mít poradců, až ti z toho půjde hlava kolem:-). Ne, vážně, já mám taky ráda, když mi někdo poradí, ale stačí mi, když mi kamarádky okomentují fotky, delegace přímo na zkoušení by mě spíš obtěžovala. Myslím si, že vůbec není nutné chodit zkoušet s někým. @pipinkam Vždyť je sousedce 50, je ještě mladší než matky mnohých nevěst, tak jakoupak babičku?
Odpovědět
Profilova fotka
@mysicka_lb @marketajuppova o vikendu se zeptam sousedky zda by se mnou sla do par salonu ;-)
Odpovědět
Já bych přece jen vyzkoušela tu budoucí tchýni, aspoň pokus o zblížení, co? A když to nepůjde, aspoň budeš vědět, žes udělala všechno, cos mohla....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@englishbride Taky bych šla do sousedky.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?