Vybrané svatební šaty. Nezničí je nevěsta přede mnou?

Ahoj....bohužel jsem podobné téma nenašla, protože s tím vyhledávačem mi to nějak nejde...tak kdyby už bylo, tak mi sem prosím někdo dejte odkaz. Už v této době si holky, co se budou vdávat v létě, vybírají a zamlouvají v salónech šaty. Já se bojím, že si je teď vyberu a do léta si je půjčí xxx nevěst a budou pak vypadat strašně, nebo se poškodí úplně. Máte s tím někdo zkušenosti? Nebo je lepší si ty šaty koupit? Díky.
Odpovědět
1
2
Ahoj, moje sestřenka dělala ve svat.salonu a říkala, že bohužel je to tak. Občas se stane, že si na podzim zamluvíš nové šaty a v létě už nejsou takové. proto u nich v salonu ty šaty půjčili třeba 5x a pak je prodali za levno zájemkyním. Ale někde prý půjčují hodně velké hrůzy.Nehledě k cenám půjčovného, než dát 10t. za půjčení, radši si je koupím. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj nevěsto, přesně tohle jsem taky řešila. Vybrala jsem si šaty na netu z Andělského studia a byla jsem se na ně zeptat. Protože u jsem si kdysi půjčovala šaty-na maturiťák, ze svateb.studia a obzvlášť ty, které byly nějak zdobené krajkou, byly takové odrbané. proto jsem se na to teď speciálně ptala a ta paní mi tam řekla,že to mi bohužel nikdo nezaručí, že některé jsou za jedno nošení už onošené a jiné že jdou třeba každý týden a ještě se s přehledem prodají....koukala jsem na ni jako vejr. Teď mám šaty zamluvené v Kleinodu, kde šaty půjčují maximálně 3x a zaručili mi, že budou v pořádku, a to je tam půjčovné jen asi o 3tis. vyšší než v Anď.-to mi za to pořád stojí, aby k něčemu ty šaty vypadaly i v září, kdy je budu potřebovat. Vím, že kamarádka, která měla šaty z Adiny, měla také ve smlouvě, že budou vypadat tak, jako při zkoušení-pak si je chtěla půjčit Tereza Kostková a potřebovala do nich úpravu-šněrovačku, tak jí volali, jestli to dovolí. Musíš se hol zeptat, abys nebyla nepříjemně překvapená :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, dala bych si do smlouvy, že pokud budou šaty ve stavu odlišném, než je stav v době zkoušení , tak mám nárok na vrácení zálohy v plné výši a odstoupení od smlouvy. Při zkoušce bych si také nechala do smlouvy uvést, jaký je stav šatů v den podpisu smlouvy - třeba: šaty nejeví známky opotřebení a jsou zcela čisté . Pokud to odmítnou podepsat, tak jdi jinam. Tak jak píše nocturno, to co visí na věšácích už vypovídá o úrovni půjčovny. Ušmudlané, s odrbanými krajkami jim dělají jen ostudu. Já jsem ale proto šaty si koupit, nebo nechat ušít, dle mého názoru to vyjde levněji, když je pak prodáš. A hlavně máš jistotu, jak budou v den svatby vypadat .-)))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojky, tak nad tímto, musím se přiznat, jsem vůbec nepřemýšlela. Máte v tomto směru nějaký zkušenosti se salonem Evanie v Brně? Při podepisováni smlouvy mi pani nabídla, že pokud by se mi ty šaty v září nelíbily, tak si můžu půjčit jiný, že to není problém..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak tohle mě také vůbec nenapadlo, radši si tam zavolám, aby se pak týden před svatbou nedivila co mi to zkouší za šaty :-( Máte nějaké zkušenosti se salonem Nevěsta v Letňanech?
Odpovědět
Profilova fotka
synkopa:v Letňanech je to prý v pohodě a milé ženské oproti Pražského povstání-tam je to síla........ já mám šaty koupené, takže nové, tak mě toto netrápí
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, dokonce jsem tu nekde narazila na tema, kde se resilo ze slecna mela zamluvene saty s vleckou a kdyz si pro ne prisla, tak vlecka byla ustrihnuta, protoze to chtela nevesta pred ni. S jednorazovym znicenim nic neudelas Doporucuji nasledujici 1) vybrat si kvalitni salon, kde i starsi saty vypadaji porad hezky - nejlepsi je salon, kde jsou saty oddelene, nosi ti je zamestnanci a k ostatnim se vubec nedostanes. Takove saty pak nejsou ochmatane a nenici se jen tim, ze si je nekdo prohlizi 2) zeptat se jak se resi zniceni satu pred pujcenim 3) zeptat se kolik se plati za zniceni satu (ja tam mam treba za neopravitelne zniceni plnou cenu satu, coz je asi 50 000) Pani me ale ujistila, ze oni maji temer vsechny latky na sklade a maji svoji svadlenu, ktera saty prubezne opravuje. Pokud tam ale jsou pokuty za zniceni, tak si i ostatni nevesty daji sakra pozor, aby je neznicily 4) nedat na prvni dojem (kdo je ochotny pred zaplacenim zalohy, nemusi byt ochotny pri problemu). Ja mam nastesti saty ze salonu, ktery holky moc nenavstevuji a mam saty, ktere si asi malokdo bude pujcovat. Jinak jsem je pri zkouseni mela uplne nove, cerstvevyndane z krabice :)
Odpovědět
Profilova fotka
ter.. a můžeš prozradit který to salon je? určitě to bude zajímat více hoek, bo s těma půjčovnama je to děs...
Odpovědět
v brne, takze trosku mimo bohuzel :-( jinak si myslim ze je uplne jedno jaky to bude, hlavne kdyz tam ty sat ybudou vypadat dobre. Ja jsem byla treba v brne v salonu bella, ktery se prezentuje jako luuxusni salon... Strucne shrnuti - objednana jsem byla 3 dny pred. Prisla jsem na minutu presne. Rekla nam at se podivame kolem, tak jsem se vzdycky zeptala na saty - ve 42 nemame - dalsi saty, stejna odpoved... pak jsem se uz nasrala a rekla jsem ji at mi teda ukaze ktery ma (a to jsem pri objednavani svoji velikost rekla a pry to neni u nich problem) Sumarum tam pro me meli 3 saty. Jinak to tam smrdelo zatuchlininou a saty byly hrozne spinave. Mela jsem pocit, ze se musim jit osprchovat kdyz jsem se vyslikla. Nakonec nas pani dorazila tim, ze se za vyzkouseni jednech satu plati pade, ale ze nam to nerekla na zacatku tak to platit nemusime. Takze takto fakt ne :-D :-D :-D
Odpovědět
Ahoj,ted si tak čtu ty vaše rady o smlouvách,aby byly v TEN den šaty stejné atd.a uvědomila jsem si,že jsem podepsala jen nějakou ,,smlouvu o rezervaci šatů''kde je vypsáno co všechno a za kolik a akam poslat peníze,ale nic o tom co jste psaly?nemela bych si tam radeji zajít a zeptat se jak to vlastně s těma smlouvama je?další schuzku,zkoušku mám 14 dní před termínem,tak nevím:-(
Odpovědět
Článek se načítá
no ja taky podepisovala jen smlouvu a tam bylo ze soulasim s podminkami pujcovny a pani mi k tomu dala ty podminky precist. To o tech pokutach bylo tam. Pak se ptala jestli vsechno chapu, jestli chci neco vysvetlit. Ptala jsem se na to, co je neopravitelne zniceni a ona mi to vylicila ataky mi rekla, ze se jim to jeste nikdy nestalo :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já taky podepisovala jen smlouvu, kde bylo uvedený číslo šatů a spodničky, datum, cena a složení zálohy, nic víc. Podmínky půjčovny jsem nečetla, po pravdě, nějak mě to v tu chvíli ani nenapadlo. Ale salon na mě působí seriózně a ještě jsem na něj stížnosti neslyšela, tak snad bude vše v poho. Nebo má někdo špatný zkušenosti se salonem Evanie v Brně?
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám šaty velmi netradiční, u kterých mi navíc ta paní říkala, že sou pujčované málo, protože málokomu padnou a sou extravagantní - tak doufám že se mi tenhle problém vyhne:-)
Odpovědět
Apricots: Ahojky, koukala jsem na ty Tvoje - jsou fakt vééélni netradiční, krásný, já bych si netroufla, takže mi nezbývá než závidět :-p :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Apricots: wow, nádhera, souhlasím že si troufne málokdo
Odpovědět
Souhlasim ja si je chtela taky pujcit, ale vubec mi nesedeli :-( Jinak jsou ve skutecnosti jeste krasnejsi :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj holky, ja mam saty zamluvene v salone paloma v Brne. Smlouvu jsem podeposovala, pani tam psala jake upravy se musi jeste na satech udelat aby me sedly a rikala ze jsou uplne nove ze je na sobe jeste nikdo nemel, mely jeste uplne puvodni delku. Ujistovala me ze dokazou vycistit kde co a ze kdyby je nekdo uplne znicil ze jem dodaji nove.Tak doufam ze mluvila pravdu. Do zari je prece jeste hodne casu tak snad mi je nekdo neznici.
Odpovědět
to nocturno: njn po porodu uz to holt neni ono ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
njn ale perfektni je ze ne kazdy chlap chce doma modelku :-) a je jich vetsina :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak kazdy chlap se rad podiva na hezkou holku se super postavou, ale ti,co to maji v hlave srovnane, tak ti pro zivot uprednostnuji jine vlastnosti nez jen krasu. A ti, co to v hlave srovnane nemaji, tak ti nas nezajimaji :) A hlavne, krasa je relativni, kazdemu se libi neco jineho. Je nesmysl hubnout nebo pribirat kvuli chlapovi, ma to smysl jen kvuli sobe ;-)
Odpovědět
Ahojky holky! Mam zkusenost se znicenymi saty a zaplacenou zalohou 2.000,-KC, ktera mi propadla, protoze jsem si je odmitla vzit a nic jsem nezmohla. Saty jsme si zamluvila v dubnu a svatbu jsme meli v zari. To co jsem pak videla na raminku v srpnu, kdy jsem si zasla saty vyzkouset a chtela jsem doladit i barvu kabelky, lodicek apod. - byla hruza!!! Opotrebovane, latka zmenila barvu a po puvodnich krasnych satech nebylo ani pamatky. Pani me v dubnu ujistovala, ze je pujci maximalne 3x. Dle meho nazoru byly nosene minimalne 10x. Dnes tu damu chapu, proc by ji vysely saty dlasiho pul roku na raminku, kdyz ji muzou vydelavat cely pul rok. Penize jsem tedy pani majitelce nechala, at si za ne radeji koupi kvalitni praci prasek a sla do jineho salonu. Moje rada, nezamlouvat saty dele nez dva mesice predem. Vsude jich maji dost, ja si nakonec shanela saty tyden pred svatbou. :-) Jeste doporucuji se vyfotit, na mobil i fotakem digitalem. Mela jsem v ruce fotografii a dukaz, ze saty maji jinou barvu, ale nezmohla jsem nic. Pro me je to uzavrena kapitola a jsem rada, ze chozeni po salonech je jiz za mnou. V mnoha z nich to zapachalo jako v sekaci a ceny zacinaly od 7.000,-Kc nahoru.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já mám zamluvené šaty od ledna, pravda po přečtení této diskuze jsem se zarazila vzala telefon a do salonu jsem hned zavolala.Pani je velmi milá a ochotná, ujistila me¨ě, že má ty moje šaty ještě jedny a náhradní sukni, ale že si klidně můžu vybrat jiné.Zaplať Pánbůh :-)
Odpovědět
to jasnenka27: jj to mas pravdu :-) Jinak ja mam taky saty zamluvene od ledna a vdavam se az v cervenci. Mela jsem stesti ze jsem je vubec zamluvila pac o tyden pozdeji uz byla vetsina satu na nas termin zamluvena :-( No je ale pravda ze ted jsou jeste s vleckou ale v cervenci ji uz mit nebudou pac ta nevesta co je ma zamluvene prede mnou ji tam nechce. Me to nastesti nevadi ja bych ji chtela taky ustrihnout, ale nevim co by delali kdybych rekla ze ji tam chci?! =-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?