Bílé svatební šaty nebo šampaň? Co myslíte?

Profilova fotka
Ahojky holky...možná to tu někde je, ale co Váš názor...šaty bílé nebo šampáň? Vždy jsem snila o tom, že budu mít bílé šatky, jenže jako zrzce s blond melírkama mi paní v salonu doporučovala šampáňo..no a já furt nevím a bádám :-D na fotkách to prý vypadá jako bílé...
Odpovědět
Profilova fotka
Zrzulí, každému sluší něco jiného.. :) A kdyby ses do svatby opálila, budou Ti slušet i bílé.. Mě bylo řečeno, že mi víc sluší šampaň, v druhém salonu zase, že v šampaň nevyniknu - co hlava, to jiný názor, děj na sebe ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky si myslím, že by sis měla vybrat podle svého. v čem se cítíš dobře ty, to je podstatné. šampaň opravdu vypadá na fotkách bíle. já bych volila bílé, je to prostě nádhera :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem vždycky snila o bílých šatechBílé šaty si prostě už nikdy jindy nevezmu. Když jsme přišli do salonu - paní na mě koukla a říká: " Vy jste tmavý typ - Vy si určitě vybírejte z bílých šatů" Já jsem byla ráda, že mi to potvrdila, ale zároveň jsem začala přemýšlet nad tím, co bych dělala, kdyby mi řekla, že budou lepší šampáň:) Je pravda, že tady na fotkách mají blondýnky spíš šampáň. Na fotce fakt rozdíl není.
Odpovědět
Profilova fotka
nooo právě a to je ono:-) já zkoušela obojí a obojí jsou hezké...asi opravdu typově by ke mně šly víc ty šampáňo no :-D jenže jak říká escabarajito, tak bílá je bílá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jestli se víc cítíš v bélé a víc se v nich líbíš (sobě i těm okolo), tak pak není co řešit ;-)
Odpovědět
Kamarádce, která je tmavovlasá, zase v salonu řekli, že pro tmavovlásky je lepší šampań než bílá. Asi záleží na salonu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já řešila to samé zrzu a paxem se rozhodla, že když budu opálená, bude bílá , takže bude solárko :-p
Odpovědět
Profilova fotka
to okolo pořeším příští týden...byla jsem na šatkách sama a beru maminu, aby dala radu :-D jenže pak nastává další průšvih, že bych chtěla závojík dlouhý..no a když budou šaty šampáňo, tak musí být i závoj šampáňo no ne? A ty bílé závoje jsou táááák krásnéééé :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jsem tmavý typ a bílá mi prostě neseděla.
Odpovědět
viz diskuze Barevna typologie, ja mela taky dilema, ale jdu do bilych, a to jsem blondyna
Odpovědět
Profilova fotka
a že jo:-) no jasné, pojďme do bílé:-)
Odpovědět
uz mam i bilou bizuterii, pak se budu mazat samoopalovakem a to by bylo, aby bila nebyla dobra :-D K bilym satu se Ti lip budou shanet boty, manzelovi kosile, a pak ty doplnky jako bizuterie, celenka apod.
Odpovědět
Článek se načítá
zrzuli, ja jsem taky zrz s blonďatým melírem a chci jednoznačně bílé.. mě se líbí i šampaň, ale přítel trvá na tom, že bílá je lepší, že to víc vynikne :-) a máš pravdu s těmi doplňky - bílý závoj je daleko hezčí než šampaň.. stačí se předtím hezky opálit a bude to paráda :-) držim palce
Odpovědět
Profilova fotka
no jasný:-) bílá! V pondělí to ještě vyzkouším a bude.. kami...bižu už právě mám, je to štrasový obojek a náušničky na stříbrným podkladu...takže nevím jak by to k šáňu šlo...samoopalovák to jistí, pani stejnak říkala, že jde vyprat :-D petu viď že jo:-) navíc stejnak ty šaty ze salonu už byly půjčované a bělotou většinou neřvou :-D
Odpovědět
zrzu, to by měly ne, přece si nebudeš půjčovat něco zapranýho :-) pekně bílá, ať záříš. samoopalovák nebo solárko to jistí :-) já mám s tím bílá - šampaň jedinej zádrhel, nosím zlutý zlato a to jde asi víc k šampaň, no ale to se nějak zvládne... i když přemýšlela jsem o jemným řetízku s bílou perličkou a naušnicích - perličkách, tam ze to zlato ztratí a když to mám takhle k bílý halence do práce tak je to ok, co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
bila je bila, ja mam taky bily
Odpovědět
Profilova fotka
pro mně byla bílá tvrdá a šampáňo mi zas přišlo takové špinavé...zaprané......pro mě byla ideální slonová kost! ;-)
Odpovědět
Já jsem pro šampaň :) Nemám vybrané přímo šampaň, jmenuje se to offwhite a jsem naprosto spokojená :-) To prostě musíš cítit..Já když teď vidím čistě bílé šaty, tak mi to přijde strašně nudné ;-) Prostě záleží na každém a jak se v nich pak cítí. Taky se ke mě více hodí typově - mám nabarvené vlasy do červena... Na šampaň prostě nedám dopustit ;-)
Odpovědět
Podle me i proto jsou sampan saty, aby si kazda mohla vybrat, co ji slusi. Ale me vadi, ze prijdu do salonu, oni vidi, ze mam blondate vlasy, a hotovo basta, sampan... Jine saty mi nedaji ani vyzkouset... Tyhle, co mam vybrane v sampan nemeli a vida... Tech odstinu v sampani je navic mraky, na nekterych to neni poznat do doby, nez je das vedle ciste bile...
Odpovědět
Profilova fotka
Teda holky, se divím, že Vám jako blondýnkám doporučují šampáňo ;-) Já jsem brunetka a slyšela jsem přesný opak :-) Je fakt, že jsem chtěla na 100 % bílé a bez závoje...Nakonec mám sloní kost, dobře se opaluji, takže v nich budu vypadat líp než v tvrdých bílých...a dlouhý závoj...taky sloní kost...a vypadá to fantasticky ;-) Není pravda, že se budoucím manžílkům nedají sehnat oblečení a doplňky...dneska se vše dělá šampáňo, sloní kost atd...Jen člověk musí chodit s očima otevřenýma :-) Nejdůležitější je ale střih a jak se nevěstinka v šatičkách cítí, pokud dobře, má vyhráno :-D
Odpovědět
Profilova fotka
bílá je bílá a šampaň je šampaň :-p Věty typu "bílá je prostě bílá a není nad bílou" jsou fakt úžasný 8-)
Odpovědět
Ja jsem nepsala, ze se to neda sehnat, jenom jsem rikala, ze s bilou je to jednodussi... Kdyz mas sampan saty tak je nejlepsi kupovat kosili s kouskem latky ze satu... , coz muze byt u hotovych vypujcenych satu z pujcovny problem. Ale ja si ty saty vybrala kvuli strihu a tomu, jak mi sedi, ne kvuli barve... a nakonec jsem usoudila, ze bila nemusi byt uplne spatne.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že na barvě vlasů nesejde, jde spíš o barvu kůže. Pokud je někdo krásně opálený snědý typ, tak jistě bude vypadat v bílé úžasně. Ale vzhledem k tomu, že já jsem bílá jako ředitelka vápenky, tak jsme ihned bílé vyloučili. Co si budeme namlouvat...nejvíc mi slušely bordó, ale když se jednalo o tu svatbu, tak jsem nakonec vzala champaigne. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jiné odstíny světlé taky vypadají bíle. A petruszka má pravdu, nejde jen o vlasy (vždyť kolik holek jde vybírat šaty a před svatbou změní barvu, přeliv, melír), ale i o barvu očí, obočí a hlavně pleti. Já jsem na tom stejně, taky jsem bílá, na slunku se neopálím, leda do červena a flekatě a do solárka nechodím, necítila bych se ani. Zkoušela jsem i bílé (ve většině salonů to, jestli jde ke mě bílá nebo ne nehodnotili a vůbec ne předem), i zlaté, ale nejlepší byly šampaň, nebo teda smetanové, ono těch odstínů je spousta. A doplňky byly v pohodě, šperky, závoj, košile, kravata, boty, no problem. Opravdu nejvíc záleží, jestli se sobě víc líbíte v bílé nebo jiné barvě, jestli vám to víc sluší, víc ladí, musí se zkoušet no.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem taky typ sněhurky, takže jsem bílé šaty vůbec nezkoušela, ale nevadilo mi to, on v tom moc rozdíl není, šaty, které jsem si vybrala jsem si zamilovala pro jejich střih a styl, barvu jsem ani neřešila. Byly to jediné šaty, z kterých jsem měla pocit, že jsem to JÁ hezky oblečená a ne HEZKÉ ŠATY na mě - snad mě chápete.
Odpovědět
Profilova fotka
nooo tak pravda je, že jsem světlej typ...jenže furt máme sen, že bílé...melu furt o tom dokola, jenže kdo nechce mít ten den nej a mít ty nej šaty a tak:-) no musím to jít znovu ozkoušet, nedá se nic dělat:-)
Odpovědět
Profilova fotka
zrzu, já jsem chtěla na 100% bílé a jiné jsem ani nezkoušela-až na jedny-a ty mě tak uchvátili-ten střih,jak mi padly,že už mě ani nezajímalo,že je v bílé nemají (jen ve smetanové)..prostě do nich jdu!Takže určitě nezáleží jen na barvě,ale jak už tu bylo řečeno-aby ses v nich cítila celkově báječně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no jooo já vím, že jde o to blesknutí, že tyhle jsou ony...já bych se asi potřebovala během dne převlíknout alespoň do 3 svatebních :-D
Odpovědět
hlavne si je zkus za denniho svetla! v srpnu bude svetla habadej, jestli chodis po vecerech po praci po pujcovnach, tak jako ja, tak to neni ono. Ja jdu prave ted na druhou zkousku v sobotu, v devet rano, aby bylo svetlo... tak snad bude.
Odpovědět
Profilova fotka
Mam taky svetlou plet, blond vlasy. Bilou skoro nenosim. Nez jsem zamirila do salonu, predstavovala jsem si jedine sano saty, nebo smetanove. V salonu se vsechny prodavacky se mnou shodly, tak jsem zacala zkouset "nebile" saty. Pak jsem na sebe vzala jedny bile a bylo to ono, ani ne tak strih (mam nakonec jine), ale ta bila barva. A to mam hodne svetlou plet a pred svatbou nebudu chodit do solarka ani se mazat samoopalovakem (na oboji mam alergii). Podle me je bila k svetle pleti hezka:-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?