Prsteny na zakázku – tip

Profilova fotka
Zdravím, máte některá tip, kde si nechat vyrobit snubní prsteny na míru? Z bílého zlata jsem viděla prsteny za 10 000 i za 50 000, náš rozpočet je každopádně ta první varianta. :D
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@ochotona v jake lokalite? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ochotona Zkuste se třeba projít po místních menších zlatnictvích, kde jsou ještě původní řemeslníci či naopak mladá generace šperkařů. Jistě vám rádi ukáží svoji práci a doporučí co a jak.
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora2019 Jsme z Prahy, ale zásnubní jsem taky objednávala z Brna, tak je to nejspíš jedno:)
Odpovědět
@ochotona doporučuji zlatnický atelier Invencie na náměstí Jiřího z Poděbrad. Skvělá domluva, příznivé ceny... před týdnem jsme si byli prstýnky vyzvednout a předčily naše očekávání :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkaa_s A kolik jste za ně dali? :)
Odpovědět
@ochotona Necelých 13 tisíc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkaa_s Za oba? A to jste měli z bílého zlata s nějakými kamínky nebo bez? Já abych mohla alespoň trošku předpokládat naši případnou cenu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My mame v Praze z atelieru Medusa na zizkove. Pani trochu tuzsi na komunikaci, ale mila a prace krasna.
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora2019 Tak i tady se zeptám, z jakého je máte materiálu, máte v nich kamínky? A kolik vás stály? :)
Odpovědět
@ochotona ano za oba. Máme bez kamínku, přítel z bílého zlata, já z růžového. Určitě mrkni na jejich webové stránky, mají tam alespoň orientační ceník, ale samozřejmě záleží na tom, jaké budete mít požadavky. Každopádně vstřícnost, ochotu a komunikaci s panem zlatníkem hodnotím na 1 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkaa_s To zní dobře:) A to jste si vybrali z nějakého nabízeného typu nebo jste jim dali nějaký vlastní návrh? :-)
Odpovědět
@ochotona základ prstýnků jsme si vybrali z jejich nabídky a nechali si je trochu upravit podle sebe. Nechtěli jsme nic tuctového jako jsme viděli všude, ale tady jsme nevěděli kam koukat dříve :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lenkaa_s Dobře, díky. My na to mrkneme a uvidíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ochotona mame oba z bileho zlata, hodne siroke (snad 4.7), klasicky pulkruhovy tvar. Ja v tom svem mam kaminek, ale svuj granatek, ktery jsem si kdysi nasla, ale nebyl pro zlatnici problem pracovat i s takhle neopracovanym kamenem, ma cloveka, ktery ho vybrousil a pak zasadil, o nic jsem se nemusela starat. A na to, ze jsem prisla s takovou dost vagni predstavou a ona musela tvorit hodne podle niceho, myslim, ze odvedla dobrou praci a trefila se do toho, co jsem chtela. A vysli nas na nejakych 13, ale je fakt, ze jsme vyuzili 20% slevy kterou davala v unoru v navaznosti na veletrhy svatebni. Ale co jsme zkoumala, tak ta cena dost odpovidala cene toho materialu.
Odpovědět
Pan Radek Pros - Benešov u Prahy. Maji zlatnictvi v Obchodnim dome nad Billou. Uzasni lide. Úžasná prace. Jsme na maximum spokojeni, kdykoli si cokoli jdeme vyzvednout. Ale pozor, na namesti je zlatnictvi David Pros jeho bratr, tak aby nedoslo k omylu.
Odpovědět
Profilova fotka
@ochotona my máme na zakázku z Brna Řečkovice od zlatníka, bílé zlato, oba vyšli na 9:400,-
Odpovědět
Připojuji se ke chvále na zlatnictví Invencie v Praze. Včera jsme si pro prsteny byli, můj červené zlato, jeho titan, tloušťka oba dva 1,7 mm a necelých 10 tis. Ve výborné kvalitě, nekonvenční, výborná komunikace. Doporučuji! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sahrazad1 Bojím se, že v případě našich rozměrů (šířka 4 mm a 6 mm) by cena byla trošku jinde. :D Ale díky za zkušenost :)
Odpovědět
@alenasimona ahoj, neměla bys prosím nějaký kontakt přpadně webové stránky? Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiv @alenasimona Za mě taky, děkuju :)
Odpovědět
@ochotona my máme oba 4 mm široké, to 1,7 mm je tloušťka prstenu. Titan není drahý. Tam ty dva mm navíc, co chcete vy, nebudou stát jmění. Ale je to na vás dvou.
Odpovědět
Profilova fotka
@sahrazad1 My se právě zatím přikláníme k bílému zlatu, ač kamarádi, kteří se berou letos, mají damascénskou ocel, tak uvažujeme i nad tímto. :)
Odpovědět
My taky chtěli bílé zlato původně, pak drahý uviděl prsteny z tantalu z Invencie, a bylo vymalováno. :-) výrobců je dnes hodně, tak ať dobře vyberete. Však máte čas.
Odpovědět
Profilova fotka
@sahrazad1 U nás stále vede bílé zlato. Času máme dost, to je pravda. Nu uvidíme, co nakonec vybereme. Ta damascénská ocel je mi sympatická tím, že prý vydrží úplně vše. Je pravda, že jezdíme často třeba pod stan nebo tak, tak by i prstýnky měly být asi dost odolné :D
Odpovědět
Profilova fotka
@nikiv http://www.zlatnik.net/, na 1.pohled nic moc, pán má zlatnictví doma, vyrobí co si přinesete jako ukázku, super domluva, rychlost, cena, kvalita
Odpovědět
Profilova fotka
@alenasimona Neměla byste na něj náhodou nějaký e-mailový kontakt? FB nemám a raději bych to s ním řešila přes e-mail, než abych rovnou volala :)
Odpovědět
@alenasimona moc díky :)
Odpovědět
Takhle, obecná ráda určitě může být, že levnější prstýnky jsou rozhodně v menších zlatnictvích než v provařených typu Brilas a pod. Naše by v Brilasu vyšly na 25K, v menším zlatnictví je máme za nějakých cca 12 tisíc. Takže bych se nebála omrknout zlatnictví v okolí, za mě teda spokojenost se Zlatým slonem. Jsou z Ostravy, ale v Praze by mohli mít pobočku. Moc nekoukejte na www, ty nejsou aktualizované a vypadá to tam fakt příšerně, ale v kamenném obchodě mají vážně parádní kousky a ukázku toho, že doopravdy umí :).
Odpovědět
Ahoj, taky jsem hledala nějakou levnější variantu originálních prstýnků a našla jsem malé zlatnictví Brandýs, kde vyrábí krásné prstýnky(sice to úplně z fotogalerie na webu nevypadá, ale prstýnky jsou nakonec hezčí než na fotce a v našich představách) a my měli štěstí na akci - dostali jsme navíc diamant zdarma, takže jsme ušetřili, velká spokojenost. Jsou to dva zlatníci, dobře poradí, je znát, že rozumí svému řemeslu. Mrkni na jejich web http://www.zlatnictvibrandys.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
@jesinnka @nicorodriguez Díky za tipy, mrkneme na to :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?