Zkušenost s prsteny na zakázku?

Profilova fotka
ahoj,mám zlato a chtěla bych nechat udělat prsteny.Máte někdo zkušenost,hlavně kolik to stojí,jestli to má cenu nebo koupit nové.
Odpovědět
neodpovím ti přímo na Tvou otázku,neb my máme prsteny ze stříbra každopádně máme je takové, jaké jsme chtěli a ne žádný prefabrikát, který lze koupit kdekoliv ve zlatnictví takže za mne : pokud chcete nějaký speciální nebo neobvyklý design, tak určitě na zakázku navíc pokud máš své zlato, ti budou účotvat jen práci (pokud homáš dostatek),takže by to určitě mělo být levnější
Odpovědět
určitě to cenu má. záleží, kolik toho zlata máte, ale od spousty lidí jsem tady četla, že platili jen za práci, take je to vyšlo jen na pár tisíc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Dobrý den, naše společnost vyrábí snubní prsteny na zakázku již řadu let! Pokud máte své zlato, vyberte si na našem eshopu z kolekcí Basic nebo Casting a my vám cenu zlata z vaší objednávky odečteme. Kolekce naleznete na našem webu. Dokonce si můžete vaše snubní prsteny sami navrhnout na základě předlohy (fotky) nebo vaší myšlenky, kterou pro vás zpracuje náš designer, tato služba je samozřejmě v ceně. Pokud se chcete domluvit na osobní schůzce kontaktujte nás mailem. Přeji hezký zbytek dne.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme prsteny také na zakázku a dodávali jsme si vlastní zlato. Většinou to byli přetrhané řetízky a mamka dávala snad dva prstýnky, cca 14 g zlata a platili jsme za vyhotovení 4.500 Kč a ještě nám vraceli zlato. (byla nám řečena i výrobní cena kdyby jsme si nedávali zlato 16.000 Kč) Prsteny jsou přesně podle našich představ jak jsme si řekli a nakreslili, takže já bych tuto cestu určitě zvolila znovu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
máme prsteny ze zlata na zakázku podle fotky. vlastní zlato jsme neměli. Prsteny jsou náááádherné a vyšli nás na necelých 10.000 kč (ze známosti) ale ty samé v bisaku stojí 22 000 kč.
Odpovědět
Taky jsme si nechali dělat prsteny na zakázku, a vyšli nás na 7500,- (bílé a žluté zlato). Vlastní zlato jsme neměli, ale kdybychom ho dodávali, tak bychom platili jen práci, takže určitě se to vyplatí!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?