Prsteny na zakázku - kam umístit kameny

Profilova fotka
Holky prosím moc potřebuji poradit. Jsem hrozně nerozhodná ohledně prstenů. Nakonec jsme zvolili prsteny na zakázku. Můj bude ze zlata a partner bude mít ze stříbra (asi ho nebude nosit). Mam tři varianty. Typ prstenu už mám vybraný. Je na fotce. Snad je to z fotky dobře poznat ale je broušený do hran. První dvě varianty by finančně vyšli cca na stejno, třetí varianta by byla nejlevnější....peníze v tuto chvíli ale neřeším jde mi o Váš názor. Přiložím foto prstenu snad to bude dobře vidět. První varianta je že jak je prsten zkosený dali by se do té strany kameny. Bylo by tam cca 6 briliantu zbytek jen nějaká zrnka. Zbytek by byl hladký lesklý. Druhá varianta je že by se do té "hladké" nejvyšší strany" dali tři větší brilianty a zbytek by opět zůstal hladký. A třetí varianta je bez kamenů ale ty zkosené hrany by byli pískované. to znamená zhruba jako ted. Vzorek je vytvořen ze stříbra jen pro představu. Moc Vám děkuji za názory. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jen pro představu jsem se pokusila to znázornit kde by byli ty kameny
Odpovědět
Já bych asi volila kameny v hraně, ale menší počet. Je to takové neotřelé, jemné... Budou sice asi míň vidět, ale podle mě jsou na snubáku kameny stejně něco navíc, co by nemělo dominovat. (já osobně nemám vůbec). Mnohokrát jsem tu četla (a zlatník mi to taky potvrdil), že pískování se časem stejně vyhladí.
Odpovědět
Profilova fotka
Vychazi jich do hrany 6 uplne miniaturnich. Ja jich mam naznacenych hodne. Díky za názor ☺
Odpovědět
Profilova fotka
mně se taky líbí zboku, je to originální :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych to viděla takhle 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@gabca09 Za mne v tom hladkém středu, ale jsem ovlivněna vlastním prstenem :) Nicméně, každému se líbí něco jiného, rozhodnutí stejně bude jen a jen na Tobě a partnerovi. Pro představu přikládám foto našich.
Odpovědět
Profilova fotka
@gabca09 já se omlouvám, ale mne tady blbne comp, tak se mi to odesílá, jak se tomu chce a foto nikde, tak poslední pokus :)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabca09 Bez šance, ani z mobilu ani z compu, tak aspoň odkaz. A omlouvám se za spam :) http://www.beremese.cz/blog/jamesie/a...
Odpovědět
Brilianty obecně hezky svítí, takže bych se nebála, že nepůjdou vidět, jen uvaž jestli nebudou vadit při běžném používání, aby se materiál (krapny) co drží briliant nezničily a kamínek nevypadl, Ta hrana je taková náchylnější ale je to hezké. Taky bych uvážila případnou pozdější úpravu prstenu. Čím víc kamenů, tím menší šance prsten někdy v budoucnu zmenšit nebo zvětšit. A teda matování, to bych nevolila, jak už psala verap33 hooodně rychle se vyšoupe do lesku. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blakube toto je předloha pro náš prsten :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?