Levné zlaté prsteny na zakázku?

Poptáváme výrobu zlatých snubních prstenů v Praze a nejbližším okolí. Poradíte, kde je sehnat cca do 10 tis.? Preferujeme menší, klidně domácí dílny. Děkujeme za nabídky i tipy. L.
Odpovědět
levné prstýnky dělají na zakázku v Bohutíně okres Příbram - paní Dražanová Zlatnictví
Odpovědět
Nemáte holky tip na některá menší zlatnictví v Praze a okolí?
Odpovědět
Profilova fotka
Máme odsud http://zlatnictvipraha.cz/instituce/m... . Jsme spokojení.
Odpovědět
Jednoduché prstýnky ze zlata najdete i na našem e-shopu. Cena závisí na tom, jak moc široké prstýnky budete chtít. Nejsme sice z Prahy, ale můžete objednat online, rádi vám zašleme reálné fotky na ruce a měřicí kroužek pro zjištění ideální velikosti, pokud budete mít zájem.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice rádi Vám nabídneme snubní prsteny z naší kolekce. Máme vše na vyzkoušení v Kralupech nad Vltavou. I tedy prsteny v ceně, kterou poptáváme. Myslím si, že seženete moc pěkné kolem 8-9tis za pár. Rytinu máme zdarma, poštovné taky. Pokud byste chtěli vyloženě na zakázku, můžeme zaslat dotaz na dílnu, jak by prsteny vycházely... Hezký den, Goldex Kralupy
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Na zakázku se vyrábějí téměř všechny zlaté snubní prsteny. Nemusíte se ale omezovat jen na Prahu. Největší výběr najdete na internetu a nezáleží na tom, odkud dodavatel je. Jen my máme v nabídce přes 2000 modelů zlatých snubních prstenů a hodně se jich vejde i do Vaší ceny. Ani přesné určení velikosti není problém.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já jsem byla s nastávajícím v Praze 3 ve zlatnicvi Medusa. Kvalitní ruční prace dle mého přání a staly nás mnohem min než mi nabízeli jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme s manželem už dva roky prstýnky z bílého zlata, které jsme objednali na těchto stránkách: https://www.svatebniasistentka.cz/pro... A jsme strašně spokojení, dodání bylo rychlé, prstýnky jsou kvalitní, cena super. Oba dva prstýnky nosíme nonstop a jsou pořád stejně krásné, jako když jsme si je převzali. Uvnitř máme vyrytá jména a datum svatby. ♥ Všichni nám je hrozně chválí :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?