Snubní prsteny na zakázku v Moravskoslezském kraji (Jablunkov, Třinec, Český Těšín)

Hezký den. sháním zlatnictví, resp. zlatníka v okolí Jablunkova, které by bylo znalé různých profilů prstenů, respektive mělo individuální přístup s možností přihlédnutí k vlastnímu návrhu. Děkuji za tipy. :-N
Odpovědět
Ahoj, ráda bych obnovila diskuzi. Taky by mě zajímalo jestli nemáte nějaký tip na zlatníka v těchto lokalitách, který by vyrobil na zakázku (podle obrázku) hezké a kvalitní snubní prsteny z bílého zlata? :) Moc děkuji
Odpovědět
Zkuste zlatnictví Zlatý slon, mají pobočku v Ostravě (nevím, jak to máte daleko, sama jsem z východních Čech, a pro prsteny pojedeme k nim do Olomouce). Dělají prsteny na zakázku, podle obrázku z internetu nebo klidně podle vlastního návrhu.
Odpovědět
@margrethe5656 moc děkuji za tip :) A nevíte prosím jaké mají ceny?
Odpovědět
Podívejte se na jejich stránky (zadejte zlatnictví zlatý slon), prsteny se dají i objednat, ale vždy je lepší se podívat, zdali na ruce "sedí" ;-). Ceny jsou řekla bych skvělé; ve srovnání s jinými obchody (třeba i na internetu) vycházejí většinou mnohem levněji. ;-)
Odpovědět
@margrethe5656 moc děkuji, už jsem jim napsala a určitě tam zajdu i osobně. Zjístila jsem že mají pobočku i v Havířově, což mám ještě blíž :) Ještě jednou děkuji :)
Odpovědět
@lluucc Není zač, hodně štěstí při vybírání :-).
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
koukala jsem teď na tu stránku,neví někdo,jestli mají i stříbrné snubní prsteny?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?