@twigik Lucí, děkuji :-) , i za přátelství :-) A zde pokračuji v mém předchozím povídání ;-) :................ No, ale holky, musím vám něco říct....Nyní jsem se opět přesvědčila, že něco zlé - je k něčemu dobré! Čapla jsem partnera, běželi jsme po práci do zlatnictví, měli 5 minut do zavíračky.Prodavačka , že to nedáme :-o , ale já jsem měla strach z dalšího odloženého dne...A tak to byl fofr, to jste neviděly :-) ..všechny katalogy, to lítalo, všechny vzorky jsem měla navlečené na ruce, běhala s nimi ven na denní světlo a pak byla vyřazovací metoda 8-) ..Super , perfektní, co jsme vybrali :-) Paní s námi ochotně zůstala po zavíračce a my máme vážně nádherné prstýnky, které mě prostě jako šperk oslovují a vyjadřují naše osobnosti...tak to vidím já a jsem, holky, šťastná.Vše zvládnou udělat v termínu a budou nádherné :-) :-) Vím, že prstýnky nejsou měřítkem jak kdo koho miluje, je to symbol partnerství a souznění, manželství. Mohou být třeba ze stříbra, či tuším, jako Bartošová, třeba sedmikráska uvázaná na prstě.........Ale řeknu vám....Zlato , bílé, žluté- jako takové je pro mne i znak důstojnosti a vážnosti, která v určité míře ke svatbě patří......Toť můj názor Renfri, nezlob se na mne proto.
@andrej_ka V Jihlavě v takovém malém soukromém zlatnictví ,mají vlastní dílnu,(chodím tam skoro vždy , když něco sháním) složitejší věci posílají do Brna zlatnici. Ta byla z mého návrhu vyděšená :-. :-| Hmm. ;-(....ale... ;-)
@nicky25 Děkuji , jsi mooooc hodná :-) Každé slovo útěchy je milé..Dnes volali ze zlatnictví(po týdnu), že návrh prstýnků,který jsem jim zadala prostě nesvedou :-( :-( :-( Tak niiiiiiic!!!!!!!!!!!! :-( Kolotoč kolem prstýnku jede nanovo!!!!!!! :-S
@andrej_ka Užili jsme si to mooooc a oba jsme byli moc šťastní :) Teď jsme už tak normálně šťastní, těšíme se na svatební cestu :) Vy jste na fotkách vypadali moc spokojeně :)
A teď uvidíme, co přinese život dál :)
@petulabrez ahojky Petul, také Tě vítám mezi námi manželkami :) Jinak fotečky jsou nádherný i když zatím jenom od kamarádů, ale slušelo ti to moooc, já měla občas problém ze začátku, občas jsem říkala místo manžel ještě pořád přítel :D, a občas se představila ještě starým příjmením, ale už jsem si tak nějak na to nové příjmení zvykla :)
@pavlinka_paja Neboj se ničeho,to zvládneš:-). Sny jsem měla týden před svatbou taky divoké,ale nakonec jsem ve svatební den byla úplně klidná. Prostě jsem si řekla,že je to můj den a nenechám si ho ničím zkazit a chci si ho užít:-). Pokud se něco nepovede dle tvých představ,tak si z tho nic nedělej a užívej si to,utečr to strašně rychle a bude z tebe taky manželka :-) :-)
Ahoj holky, já budu paní "manželka" za necelé dva měsíce !!....Už druhou noc nespím a nebo mám divoké sny. Je to hrozný jak to na mě doléhá........ Chtěla jsem jen jedno, než se z toho dočista zjančím....poděkovat Vám všem , že jste tu!!!!!!:-)))))):-))))
@a.n.d.r.e.a jojo Andrej, měli jsme ho, a hrál fakt úžasně, i starší generace si pochvalovali že to není žádná divočina, a že se na to dá krásně tancovat
@renfri s tim bordelem mi to ani nepřipomínej, to bylo u nás to samé, včera jsem jen tak lehce poklidila z nejhoršího, ale když jsme se v neděli vrátili, to byl mazec :-D
Nezměnilo se u nás nic (akorát je doma borčus, protože se nám nechtělo vybalovat a uklízet), na titul "manžel/manželka" si zatím nemohu zvyknout, a jelikož si vzal i moje jméno, tak je to ještě horší, asi na změnu u sebe bych si zvykla lépe, ale tak co, respektuji přání svého manžela :)
@a.n.d.r.e.a Spolupráce se Zuzkou byla super, i když jsem občas měla dojem, že se v těch pozicích rozlomím na kusy, byla to dřina :o))))) Rádi bychom s ní fotili i Rande, ale to až tak na podzim nebo příští rok, jelikož nemá volno :)
@petulabrez@renfri Holky moc moc vám oběma gratuluju!!! :-) Doma nám odpad net, takže sem nemohla ani popřát ani sledovat vývoj posledních příprav... :-/ Sem ráda, že vám to také dobře dopadlo.
Peťul u mě je to stejný, nic se nezměnilo, jen to jméno a můžu oslovovat můj manžel apod, ale ještě teď si připadám divně když to vyslovuju :-D
Holky, moc se těším na fotečky!!! Markét jaká byla spolupráce se Zuzkou? :-) Teď mě štve že sem byla mimo ČK, mohla sem vám špiclovat po městě nebo držet zuzce clonu :-D
Peťo měli jste Pavla Velka? Nebo nakonec někoho jinýho???
Přesně tak, uteče to jak voda a hlavní je nic neřešit a užívat si to :) Pár se nám toho poskákalo, ale co... jestli se to někomu nelíbilo, tak je to bohužel jen a pouze jeho věc, my si to užili skvěle :o)
@balet já se taky nervovala než jsme vyjeli a pak už mi to bylo jedno, takže tim se nezabývej a užívej si Váš den, kterej uteče jak voda... !! :-D
Jupíííííí, už jsem s Vámi manželka!!! :-D Ale popravdě mi to ani nepřijde, připadám si stejně jako dřív :-) Jen je takový hezký představovat Páju ne jako přítele ale jako manžela :-D
Hurá, Péťa je zpět!!! No Petí hlavně, že jsi spokojená! My teď trochu nervíkujem z počasí taky, ale třeba to nakonec vyjde! Tak vám přeju hlavně hodně štěstí a aby jste spolu byli moooc spokojení!!!
Ahoj holky, tak se konečně hlásím i já! :-) Svatba byl naprosto úžaná, strašně mic rychle to uteklo, ale užili jsme si to všichni, jen ráno jsem myslela že mě klepne z toho deště, naštěstí potom ustal když jsem jeli na obřad a sem tam spadly tři kapičky ale jinak v pohodě, hlavně že bylo teplo a když jsme pak vycházeli z obřadní síně tak dokonce svítilo sluníčko, takže úžasný.. A odpo už bylo vedro jak blázen.. Na hostině taky vše naprosto dokonalý - Markét i my jsme počítali že zaplatíme o hodně víc, takže příjemný překvápko :-) Jediný problém byl před obřadem - na půl dvanáctou tam měli objednaný dvě svatby, takže se to tam řešilo, já byla ale v pohodě, klidně bych těch 10min počkala, z tý druhý svatby tam někdo vlítnul a že to takhle nenechá, že budou chtít vrátit půl peněz zpět - což se jim na jednu stranu nedivim, maji v tom na hluboký bordel-ta nástěnka v době počítačů stačí.. Nakonec vzali nás na půl 12 jak jsme měli zaplaceno-jestli třeba jsme to objednávali nebo platili dřív... Říkal Pavel že kdyby vzali nás jako druhý že by chtěl taky vrátit nějaké peníze, absolutně té druhé svatbě museli nabourat program, i když jde ochvilku čekání... Jinak vše podle plánu, žádnej jinej průser s nestal.. Celý týden jsem se těšila na to všechno jídlo a pak jsem měla stěží oběd a asi až v půlnoci guláš, vůbc nebyla chuť, cukroví a to slaný jsem snad zobla tři kousky... :-) No takže u nás to dopadlo vše úžasně, líp snad nemohlo!
@kristyn.g
DJ jsem byla já :o)) Respektive jsem připravila hudební mix, ale snad se lidem líbil, Lukášův kolega si ho chtěl zkopírovat :) Taneční parket - nám stačil, tančili jsme až k ránu, když už nás tam moc nebylo :o) Nj, fakt mě mrzí, že už je po všem, byla to bomba :)
@kristyn.g Absolutně jsem to nečekala, ale jeli jsme do pěti do rána :-O Outratu Ti napíšu do PM, ale když mi řekli, kolik mám doplácet, tak jsme s manželem oba koukali jak puci, požádala jsem paní v recepci, ať se přesvědčí, jestli je to opravdu všechno, protože to bylo směšně málo :)
@renfri tak gratuluju že ste to zvládli :-) A mužu se prosím ještě zeptat jak dlouhé jste to nakonec měli a na kolik vás vyšly nápoje? Já jen kolik máme počítat.
@twigik Tak upřímně, nemohu si na to zatím zvyknout a když se manžel představuje novým jménem, tak mi přijde, že mluví o někom cizím :-/ Ale to se poddá :) Bylo to nádherný moc moc moc a mrzí mě, že už je po všem :o)
Tak holky, máme to za sebou. Dokud jsme neřekli "Ano", tak bylo hnusně, jen jsme vstoupili do svazku manželského, udělalo se hezky.
I když spousta věcí nevyšla, jak měla, na některé jsme prostě zapomněli, tak to byl nádherný den a oba jsme ještě teď moc šťastní :)
@kristyn.g Eh, já jsem ten raut zase tak moc neřešila, byla tam jídla hromada a ještě o půlnoci si někdo dával kuře, zbývalo toho dost. Byla jsem s nimi maximálně spokojená, tak doufám, že budeš taky :)