@kristyn.g no ale asi jsem poslední :-) začínám bý trochu nervozní dnes jsem si byla zkoušet šaty, naštěstí je na mě nějak narvala :-D ale úplně jsem se rozklepala .. je to normální?
no zajímalo by mě kolik bude ten den svateb když už jsme tu samy
@evajzek né, ještě jsem tu já co taky tak trochu patřím do této diskuse :-) I když jsem si už myslela, že už jsem poslední :-D Kokám, že ty máš ještě pár dnů po mě :-)
@evajzek Já zas závidím tobě,že to máš ještě před sebou. Byl to můj nejkrásnější den a vůbec ničeho se neboj a hlavně si to užij,protože se to již nebude nikdy opakovat:-)
Holkýý, tak už máme ukázky, jsem nadšená, manžel ještě víc (já se sobě na fotkách nikdy nelíbím, takže hlavně, že se líbím jemu) :) Zítra hodím ukázky do albíka, dneska už se půjdu natáhnout, není mi pořád úplně super.
@a.n.d.r.e.a ahojky, tak furt pruděj... Milanuv kamarád, řekl na oznámení akorát to, že je ten papír je nějakej pěknej, že to muselo být drahý a kdo to platil... no drzoun že bych mu nafackovala!
Ted o víkendu jsme byli s kamoškama na chatě - je to buňka, a celou sobotu jsme nemohli vystrčit nos, až večer jsme jeli na disco a trochu oslavili svobodu :-) Jinak už to nějak přestávám řešit všechno.
Jinak možná přijedeme 2. září, ještě to musimdomluvit v tom kadeřnictví.
@twigik To já byla letos poprvé v sobotu ráno, a bohužel nic moc. Manžel houby nejí, takže pro mě na smaženici to stačilo....ale jinak bída. Buď byly plesnivý nebo červavý :-S Zkusim to zas příští týden. Tenhle víkend se chystám do benešova na sázavafest, tak už se moc těším :-D Už jsem dlouho nikde nebyla :-D
Ale musim říct, že u nás je vše super, takhle v pohodě jsme snad nikdy nebyli ;-) Ať žije manželství :-D
jj akorát v pátek jsme byli na houbách s malým synovcem, tak jsme měli smaženici, řízky dneska budu dělat houbovej guláš - mnam:-) zase budeme mít na rok vybráno:-)
@a.n.d.r.e.a jaký výlet myslíš? byla jsem na jihu tenhle víkend a bylo pěkně hnusně:-( bléééé!:-) ale jinak jsme nikde nebyli, nějak nám to nevycházelo:-(
Ahoj holky, tak vás zase po dlouhé době zdravím... ;-)
@renfri Markét, koukala jsem na fotky a bomba! Určitě ste si to museli užít! :-)
@evajzek Opravdu nepanikař! ;-) Musíš se smířit s tím že nikdy nic nevyjde do puntíku a hned budeš klidnější! A co víc - odpadne stres a vše vyjde tak jak má ;-)
@twigik Lucí, doufám, že jste si výlet taky užili :-) I když to počasí tady je děsivý co :-/
@kristyn.g Kristý a co u tebe? Už se to srovnalo nebo furt pruděj??? Těšim se na tebe v tom srpnu až sem vyrazíš... ;-) Doufám, že už je vše ok...
@balet Moc moc vám to slušelo, a už se těším dneska na profi fotečky!! :-D
Mějte se krásně a užívejte ;-)
@evajzek Nepanikař:-). Všechno v klidu stihneš. Je to normální,mě se měsíc před svatbou zdáli šílený sny,ale ve svatební den jsem byla v pohodě. Já měla na svatbu troje boty a nakonec jsem vydržela v těch svatebních celý den a ty se dají objednat,takže ti do týdne přijdou a máš přece ještě celý srpen:-). Kytku doladíš podle šatů:-).