Svatba na Hluboké v roce 2011. Plánujete také?

Zobraz úvodní příspěvek
ahojky je tu někdo kdo se chce vdávat v roce 2011 na Hluboké?
Odpovědět
@twigik No a teď babo raď, že jo :-) Doufám ,že se ještě někdo vyjádří 8-) :-D
Odpovědět
@twigik Ajo, no ale stejně ten druhý měl hezčí petardy :-)
Odpovědět
ono to bude zasebou, ty prodlevy to je jen tak natočené víš:-) bude to bez hudby.
Odpovědět
@twigik Ahojky, mě se líbí oba...První sice nemá tak zajímavé efekty, ale hezky navazuje. Druhý má menší prodlevy, ale lepší efekty. Jestli k tomu budete pouštět nějakou hudbu, volila bych ten druhý - prázdná místa vyplní hudba (ten se mi asi líbí víc...). Bez hudby bych dala klidně ten první... No moc jsem ti nepomohla viď :-D
Odpovědět
děkuji za názor :-) a za čas že si na to koukla!
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g už to jde a mě se tedy víc líbí to první. Líp to tam na sebe navazuje ty rachejtle a je to takové zajímavější.
Odpovědět
http://www.zabavni-pyrotechnika.cz/oh... ted už to pude
Odpovědět
Profilova fotka
@twigik ten druhej mi nejde otevřít
Odpovědět
tak ted už smůla to je jasný:-) dřepím u PC zase celý večer a koumám ty ohnostroje: holky vzhledem k tomu že to mám vybrat sama tak mi musíte poradit: a to jaký teda: http://epyrotechnika.cz/hotova-oha-os... http://www.zabavni-pyrotechnika.cz/oh...... poradte prosím....kde jsou lepší efekty.
Odpovědět
Profilova fotka
@twigik Já ti dám, že bys to přesunula na 30týho! :-D
Odpovědět
Andrejko: pravda pravda, první,ale když to půjde, přijdu vám to berušky vrátit:-) a budu na vás ukazovat prsteníček - že já už mám ty nervy zasebou:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@vendulinka88 Ahojky, taky to mám na zámku Hluboká stejně jako všichni tady :) a už mám tak nějak hotové a zařízené a to mám svatbu až v červnu, ale ještě je pořád co dolazovat atd :) JJ jinak jak tu píšou holky, tak se zámkem Hluboká souvisí hotel Štekl, ale ten je opravdu mooc drahej, to si připrav kdyžtak penízky :) Moje teta tam měla svatbu asi pře 3 až 4 roky a na hostině nás bylo jenom 10 jenom rodina a kolem 25 000,- je to vyšlo jenom pro nás pro rodinu oběd :D takže opravdu masakr :) ale jak tu píše třeba twigik, tak kolem zámku Hluboká je hodně restaurací a penzionů :) my to třeba budeme mít o trochu dál od zámku,ale nevadí nám to :)
Odpovědět
Profilova fotka
@twigik To viš jsi jedna z prvních co má tady svatbu :D
Odpovědět
Profilova fotka
@vendulinka88 s zámkem souvisí hotel Štekl kterej je hned u zámku ale je to tam dražší. Záleží na vašem rozpočtu.
Odpovědět
ahojky myslíš zámek? tam jeobřad, hostinu můžeš mít kdekoli kousek odtamtud, ale na zámku přímo myslím restaurace není.a pokud jo tak pěkně mastná!
Odpovědět
Ahoj, my bychom se chtěli brát letos na Hluboké, ale ještě nemáme vše naplánované a tak. A vy už máte vše hotové? a jestli se mohu zeptat, je to tam obřad i hostina?děkuji za odpověď
Odpovědět
Článek se načítá
to kdybych věděla tak jsem to šoupla na 30.4 :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
@twigik no jo vdáváš se holt první z nás :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@twigik ;-)
Odpovědět
to je nejlepší já to prubnu a ty si pak vesele objednáš podle mě:-D já teda budu pokusnej králík na všechno:-)))) sakra:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@twigik Ahojky Lucí, krásný dekorace mají v Mercury u těch jezdících schodů hnedka dole vedle vchodu do Hypernovy :) a myslím si že tam měli i růžové vonavé plovoucí svíčky :) (podobný obchůdek je v Igy nahoře kousek od té pizzerky :) ), jinak nakupuju všude možně i v PKL na Lannovce naproti Prioru, nebo ted měli i takové ty růžičky v OBI :) JJ to chápu s tím ohnostrojem, ten můj mi taky řekl, že to nechá na mně :D,tak pak dej echo :)
Odpovědět
užij si to já mám do osmi v práci:-(
Odpovědět
Profilova fotka
@twigik :-D to snad ani není možný :-D Holky je krásně, jdu makat na zahradu, večer sem zas nakouknu ;-)
Odpovědět
jupíjajou nejsem sama:-D mě už hrabe prostě:-))) holky ale těším se čím dál tím víc:-) ted řeším kolik chlebíčků a dortů do práce:-) zase prekérka:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@twigik taky mam podobný sny...
Odpovědět
Profilova fotka
@twigik Teda Lucí, ty máš podobný sny jako já :-D
Odpovědět
to máš pravdu:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@twigik ale zas nas to bavi :-)
Odpovědět
vid:-) člověk se s tim crcá a pak jde stejně v tričku:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@twigik to věřím :-) takových příprav a pak tohle :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?