@twigik Ahojky, mě se líbí oba...První sice nemá tak zajímavé efekty, ale hezky navazuje. Druhý má menší prodlevy, ale lepší efekty. Jestli k tomu budete pouštět nějakou hudbu, volila bych ten druhý - prázdná místa vyplní hudba (ten se mi asi líbí víc...). Bez hudby bych dala klidně ten první... No moc jsem ti nepomohla viď :-D
Andrejko: pravda pravda, první,ale když to půjde, přijdu vám to berušky vrátit:-) a budu na vás ukazovat prsteníček - že já už mám ty nervy zasebou:-)))
@vendulinka88 Ahojky, taky to mám na zámku Hluboká stejně jako všichni tady :) a už mám tak nějak hotové a zařízené a to mám svatbu až v červnu, ale ještě je pořád co dolazovat atd :) JJ jinak jak tu píšou holky, tak se zámkem Hluboká souvisí hotel Štekl, ale ten je opravdu mooc drahej, to si připrav kdyžtak penízky :) Moje teta tam měla svatbu asi pře 3 až 4 roky a na hostině nás bylo jenom 10 jenom rodina a kolem 25 000,- je to vyšlo jenom pro nás pro rodinu oběd :D takže opravdu masakr :) ale jak tu píše třeba twigik, tak kolem zámku Hluboká je hodně restaurací a penzionů :) my to třeba budeme mít o trochu dál od zámku,ale nevadí nám to :)
Ahoj,
my bychom se chtěli brát letos na Hluboké, ale ještě nemáme vše naplánované a tak. A vy už máte vše hotové? a jestli se mohu zeptat, je to tam obřad i hostina?děkuji za odpověď
@twigik Ahojky Lucí, krásný dekorace mají v Mercury u těch jezdících schodů hnedka dole vedle vchodu do Hypernovy :) a myslím si že tam měli i růžové vonavé plovoucí svíčky :) (podobný obchůdek je v Igy nahoře kousek od té pizzerky :) ), jinak nakupuju všude možně i v PKL na Lannovce naproti Prioru, nebo ted měli i takové ty růžičky v OBI :) JJ to chápu s tím ohnostrojem, ten můj mi taky řekl, že to nechá na mně :D,tak pak dej echo :)