@a.n.d.r.e.a ani mi nemluv, já tam jeden den nechala 600,- a druhý den jsem tam ještě zašla a nechala tam znova 600,- :D takže o tom rujnování peněz mi ani nemluv :D jj já se snažím taky vše poplatit ještě před svatbou ale těch částek je nějak moc na mě :D
@andrej_ka No my taky samozřejmě se snažíme poplatit vše před, jediný co nebudem mít zaplacený je Zuzka, ta řekla že chce zaplatit až si půjdem pro fotky ;-) Dneska udělám poslední objednávku za 1200,- a končim. Už bych měla mít všechno nakoupený na dekoraci, takže už je vše dotvořit....koupit mi schází už jen bižu pro mě...a pak už jen poplatit kytky, dort, koláčky apod.
Ty jo ten tip na Kik je super, jen se bojim tam jít :-D to mě zruinuje :-D
děkuju za tip, ségra bydlí na Máji tak tam určo zajdu:-))) díky:-)
budu tam spát z neděle na pondělí tak bude časík:-)
když já už toho mám na sakry si myslím:-)
@a.n.d.r.e.a NO nevim nevim teda :D zjištuju, že už ted začínám mít stres, co všechno ještě nemám :D a to vy to už máte za pár, tak to nevím co budu dělat já v té době, se asi zblázním z toho všeho :D, no já nemám fotečku, fotil jí kadeřník (můj známý víš ), tak pak jedině jí sem šoupnu,jestli to stihnu do svatby :D jinak co se financí týče, snažím se to mít všechno poplacený už před svatbou, takže už máme zaplacenýho kameramana, DJ Romču Anděla z Kissu, ted snadka taky fotografku v nejbližší době zaplatíme, dort dojedu zaplatit už ted v neděli asi nejspíše :), chci se zbavit těch největších částek už před svatbou víš :)
@twigik Lucí, až budeš v Budějkách, zajed si do KIK do Cinestaru v ČB, normálně jsem zírala, dneska jsem tam jenom na kukačku zašla a mají tam jeden regál jenom svatební doplnky, normálně mi z toho přecházel zrak, nečekala jsem, že tam nechám 580,- za takový krásný věci a hlavně za dobře :), koupila jsem svíčky ve tvaru svatebního dortu- opravdu krásný, pak krásný velký fotoalbum na fotky ne ty vkládaný do té folie, ale na fotky jak se tam lepí a je přes ně ten papír a jenom za 150,- a nádherný i přítelovi se moooc líbil :), pak jsem tam koupila organzu, ale tu ty už asi máš :), mají tam i ty ubrusy přes ty rautové kulaté stoly za dobře, různé dekorace, pak jsem si tam koupila věneček ve tvaru srdce na tom fialkové růžičky na pověšení a z toho mašle s dlouhými proužky té mašle pustěnými dolu a já nevím co ještě :D a mají tam i růžové dekorace a bílé, prostě nádhera, tak se tam určitě zajdi juknout, třeba ještě něco pokoupíš :)
@twigik Jo ták, tak já sem taky v práci :-D
No teď sem v takovym presu, že nevim co dřív, tak sem musela vyzkoušet jestli to půjde zabalit ten čaj do organzy...holky jestli o víkendu neudělám většinu věcí tak si jdu skočit :-D
já jsem v práci Andrejko:-) dneska převezeme ohnostroj do jiného bytečku (kamarádka ho má na starost tam dovézt:-) ) a zítra jedu směr jižní čechy:-)
co se týče financí, otom mi ani nemluv ty jo:-(
@twigik Jéé no tak to je super, to je takovej bonus ;-) Teda, tebe bych chtěla za kámošku, takhle jí udělat radost, to je hezký!!! ;-) Tu dovču ti závidim, taky by mi bodla, abych to stihla...no každopádně - kartičky k dárečkům už mám hotový, dokonce i s novinama finišuju...ještě teda mi zbejvaj ty fotky naše...to musim postahovat z fb :-D
No už se nám to krátí, občas si řikám proč to nemáme až v září :-D Ale musim říct, že už se moc těšim!!! x-)
@andrej_ka Koukám, ty nebudeš mít měsíc před svatbou co dělat... :-D ty jedeš...no a co se nám třeba pochlubit s tou zkouškou???šup fotku! ;-) Jojo na ty potahy sem taky koukala, ale slečna z hotelu mi řekla, že je chystaj šít, takže mi jedna položka odpadla :-D Joo a jinak zjišťuju, že došly finance a to jako že budem mít hoňky všechno poplatit :-| To jen abych toho neměla málo :-D
nazdárek:-) já dneska byla vesvatebních doplních a koupila sem kamarádce jako poděkování lampion:-) strašně je chtěla pouštět a my máme ohnostroj:-) a paní mi ho zapomněla zaúčtovat:-) tak ho mám zadáčo. jinak u nás nic nového, od pátku mám už dovo pak jdu 18a 19.4 do práce a zase dovo:-)) takted budu v jižních čechách:-) v neděli máme schůzku s kapelníkem:-) no a jinak v pondělí zkouška účesu a šatů a tím to nějak asi vrcholí skoro:-) ještě něco napéct a svatba je tu:-)
Ahojky holčiny, teda vy jste se zase rozjeli :D no já tak nějak pořád v přípravách pokračuju, ale přijde mi, že i když toho už mám docela dost zařízeno, že pořád se ještě něco najde :D, včera jsem byla na zkoušce líčení a super, mamče, svědkyni i budoucímu manželovi se to moc líbilo:) na zkoušku účesu jdu 5.května, tak jsem na to taky zvědavá, jinak včera jsem zaplatila DJ Romana Anděla z Kissu a domluvila s ním všechny podrobnosti :), pak domluvila květiny u známé a vyjdou mě na 3000,- se vším všudy, což je parádní cena, co? :) budou krémové a fialkové růžičky :) Jinak oznámení už máme tak nějak relativně rozvezené a rozdané, ještě ale pár jich chybí dorozdat :) ted ještě objednat přítelovi na auto klobouk už i s tou organzou, pak ještě organzu na stůl, už mám zarezervované potahy s lila mašlí na židle ke svatebnímu stolu k obědu :) na strance svatebni-potahy mají je tam nejlevnější na jednu židli i s mašlí za 35,- to nikde za takhle super cenu nemají :) Jinak nevím co bych ještě písla, pořád něco obvolávám a zařizuju :) jo a 18.dubna jdu zkusit ten nástřik místo solárka, tak jsem na to taky zvědavá :D
no Andrej, mají větší než my, ti řeknu:-) já dokoupila špendlíčky, zítra šupu do doplnků ještě pro pár svíček, mají v akci bublifuky za 10Kč tak ještě 3 jsem si objednala a pak jednu bílou organzu...
No tak sem přišla asi na dalších deset věcí :-D To bude boj tohleto :-D No dneska začnu pomalu připravovat krabičky asi ;-) jinak se z toho asi po....minu :-D
No a co vy ostatní holky? Jak pokračujete???Máte ještě časík co :-)
@twigik no vidíš, to jsem se taky chtěla objednat na airflow...sakryš to už asi nestihnu :-/ No nic.
Taky to neumim popsat, je to divnej jakoby tlak v břiše, pokaždý když si řeknu za pár dní to bude, nebo se mě někdo ptá, tak to naskočí :-) Tak se snažim bejt v klidu a hlavně nezačít panikařit :-D Ale myslim že mě ta panika stejně dožene :-D A to pak budu šílet...chudák Tom, tomu to fakt nezávidim :-D
Tak na víkend mám naplánováno - dodělat krabičky na dárky, dodělat proprietky na focení a nazdobit ty balerínky.
Pak zbejvá dodělat noviny, truhlu, ještě tři jmenovky, štítek k rámečku jako ke knize hostů, upřesnit raut, objednat ubrousky, saténový role, koupit někde svíčky (asi ikea), zkusit vyrobit ten tácek na prstýnky, koupit bižu, objednat se na líčení....no ještě toho je dost :-D
já na to nemyslím, ale když sem vlezu tak mi to hned naskočí....divnej pocit??? no....ani to neumím popsat:-) dneska nám přijde ohnostroj - jupí:-) a ještě jsem objednala nějaký svíčky a organzu na auto - raději ještě jednu.dneska musím dodělat jednu čoko a bude...včera jsem byla na dentální hygieně tak mi vypucovala kamarádka zuby:-))) příprava se vším všudy:-)))
@twigik No paráda!! :-D Sem ráda, že ti to tak dobře vyšlo. A dárky super!!! :-) My budem dělat jen takovou pidi a spolu, pojedem si asi zařádit na diskotéku ;-) , jinak asi nic, jak každýmu řikám, my svobodu neztrácíme :-D :-D