Svatba na Hluboké v roce 2011. Plánujete také?

Zobraz úvodní příspěvek
ahojky je tu někdo kdo se chce vdávat v roce 2011 na Hluboké?
Odpovědět
ty jo asi začínám panikařit jak jsem byla doteď v děsným klidu, tak jsem dnes se zděšením zjistila že už bude srpen a září je hned za srpnem, kdykoli jedem kolem Hluboké tak se mi jakoby sevře žaludek ... je tohle normální? Pořád nemám vymyšlenou kytku, nevíme jakou hudbu, nemám boty, příští týden to budeme oznamovat rodině, že se budeme brát ... všechno jsou to maličkosti, ale jde na mě panika :-)
Odpovědět
@nicky25 kdopak se vdává? někdo známý?:-) a kde bydlíte v ševu? a kde pracuješ že to máš kousek? jo, baráček je taky můj sen, tak uvidíme...snad to vyjde brzy.chceme koupit nějakou novostavbu.
Odpovědět
@twigik My jsme zůstali v Ševu,do práce to mám 15minut autem,takže je to pohoda. Hlavně je tu klid,takže jsme spokojení. Máme tu koupený byt,ale snad časem se poštěstí a postavíme si baráček,ale to je jen můj sen. Uvidíme,co čas přinese:-). Teď sháním šaty,protože v září jdeme na svatbu a už se moc těším,ale myslím si,že budu bulet,jak jsem na svojí nebulela,tak teď si to prožiju se vším všudy:-).
Odpovědět
@nicky25 no abych byl upřímná tak po našem zase 10ti letém vztahu se mi taky změnilo jen to příjmení a strašně sem si na něj naopak navykla :-D na jih se snad vrátíme příští rok nebo ten další, taky záleží, kdy seženeme nějakej baráček, jak to bude s hypo a tak podobně no:-( a kd bydlíte, v ševu, nebo v čb??? nebo někde v okolí?
Odpovědět
@evajzek Holky,užívejte si to:-). Je to super pocit,nechat o sebe pečovat:-)). Já jsem si na to před svatbou tak navykla,že se mi po masážích začíná stýskat,takže jsem se objednala a jdu hned zítra. A v pátek jdeme s manželem na thajskou masáž,dostali jsme to darem od kamarádů,tak se těšim. Přeji poevné nevy při přípravách a užívejte si to:-))
Odpovědět
@twigik Pro mě se nezměnilo nic,jelikož spolu 8 let chodíme a 4 roky bydlíme,takže se mi změnilo akorát příjmení,se kterým tedy bojuju,protože mi ho každý kazí:-(. Ale je to takový zvláštní pocit,říkat manžel a ne přítel:-).Nejvíc vidíš,jak to letí na dětech. Bratráýnek má malého broučka Kristiánkka a přijde mi,že se narodil nedávno a už mu bude rok:-). A kdy se plánujete vrátit na jih?
Odpovědět
@kristyn.g :-) já chodím na kosmetiku a manikúru a pedikúru, zítra jdu ke kadeřnici a příští týden na masáž :-) vyloženě si to užívám :-) sice to něco stojí ale je třeba se trochu hýčkat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andrej_ka no vidíš, to je pech... ale čekam něco podobnýho. Jina přípravy dobrý, ted hlavně musim zapracovat na sobě, abych byla do svatby fit :-)
Odpovědět
ahojky nicky25:-) moc tě zdravím! tak povídej, co se změnilo po svatbě?:-) u mě nějak nic, je to pořád dobrý, 30.8 slavíme 10let od doby chození (což se teda jako už nepočítá díky svatbě) ale chci ho něčím překvapit:-))) jinak žádné novinky....letí to hrozně a je mi docela líto že to tak uteklo...za chvílku budeme těhu a to taky uteče, pak děti najednou 3roky....co:-))) tak si musíme užívat každého dne:-)
Odpovědět
@twigik Ahoj Luci, ty jo,3 měsíce po svatbě,to to letí:-). My taky skoro žádnou dovolenou neměli,tři dny jsme byli na Moravě,ale pak jsme museli zase zpátky,protože manžel musel do práce. Možná jí budeme mít příští týden,ale to je zatím ve hvězdách,ale nikam jet neplánujeme,tedy krom nákupů v Praze. My budeme za chvíli slavit 1.měsíc od svatby,nějak rychle to utíká. Jak říkal taťka,za chvíli to bude rok:-). Ještě čekáme na video,už se těším,až si to všechno prohlídnu zase z jiného úhlu,protože jako nevěsta si z průvodu pamatuji jen kamarádku a teťulinku:-).
Odpovědět
ahojky holky, tak se po dlouhé době zase hlásím. máme se fajn, na výročí 3.měsíců jsme byli na Karlštejně:-) zítra mi manžílek odjíždí na 3dny na služebku, takže z toho zrovna radost nemám...jinak novinky prakticky žádný:-) dovču jako takovou máme za sebou, nikde jsme nebyli, lilo, tak ani podstanem...a v srpnu mám 3 dny, jedeme do Třebíče na wellness pobyt. tot veškerá dovča....:-) co vy jak užíváte léto?papa
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holčiny, tak jak se máte ? A co ty Kristý, jak pokračujou přípravy??? :) Já včera našla u manželových rodičů ještě krabici jednu s doplnkama, myslela jsem, že mě opravdu trefí, když jsem tam našla ty krásné svíčky, co jsem koupila a ten nádhernej bryndák, co jsem v den svatby nemohla vůbec najít :D
Odpovědět
@kristyn.g no ale mě to trochu děsí teda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@balet gratuluji :-) @evajzek to jsem ráda, že nebudu poslední :-D
Odpovědět
gratulace uf už jen 57 dní a bude to za mnou taky nějak se ten čas začal rychle krátit
Odpovědět
gratuluju taky!!!!:-)
Odpovědět
Článek se načítá
@balet Ahojky, tak tě vítám mezi manželky a přeji hodně štěstí:-). Už se těším,až přidáš nějaké foto:-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak jsem tu zpátky, šťastně vdaná. Byla to krása, moc jsme si to užili. Zatím na mě padá trocha nostalgie, že už je to za námi, když tu poklízím všechny ty věci, ale odpoledne sem hodím i nějaké foto :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sajusinka krásný fotečky @renfri to jo dnes je krásně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dnešní nevěsty mají nádherné počasí :-)
Odpovědět
@andrej_ka : Ahoj Andrej, tak jsem taky zkoukla vaše fotečky a jsou moc krásný. Je vidět, že jsi byla free viď, věčně vysmátá a tak to má být. Ted me ceka se prodrat všema fotkama a udělat z toho fotoknihy, no to bude neco, myslim, ze nad tim budu sedet cely vikend.
Odpovědět
Profilova fotka
@sajusinka Ted jsem všechny ty fotečky prohlídla a jsou úžasné :) moc Vám to tam spolu sluší a ty jsi byla opravdu jako princezna :) každý fotograf má jiné nápady a vždy jsou ty fotečky úžasné, kdybych se měla dnes fotit, zase bych měla o pár nápadů na focení více, ale co :D :) jsou opravdu nádherné, já se těma našima stále kochám a pořád se jich nemůžu nabažit :)
Odpovědět
cau holky, tak uz konecne mame fotky od profi fotografa. Mam je v galerii. Dala jsem jich tam jen par. Mame jich pres 500.
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlinka_paja my jsme si je také nechavali dělat z vlastního zlata tady u nás ´v ČB a jsme z nich nadšený vybralali jsme si tam z jednoho letáku a dali jsme za oba 3500,- a jsou opravdu úžasný :)
Odpovědět
Ahoj holky, tak se take hlasim po delsi dobe. Vsem novopeceným manzelkam moc gratuluji, my uz konecne mame fotky, tak je sem brzo dam. Je jich moc, tak se tim musim prohrabat. Byli jsme ted na dovce odpocinout si od vseho zarizovani a ted nam to zacne nanovo, Budem jeste v praze kupovat byt, takze budem jeste zarizovat a do toho jeste stavet, no chci to videt teda. Uz se tesim na fotecky. A budoucim nevestam preji at si to krasne uzijete i kdyz bude treba prset, na to se vykaslete, ja z toho taky mela strach, sice jsme meli hezky,ale kdyby prselo, tak by mi to snad ani nevadilo v ten den. Byla jsem trochu salam.
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlinka_paja Nezlobím se :) Každý má právo na svůj názor a dokud mne to nenutíš nosit, tak si "dělej co chceš" :o)
Odpovědět
jj je. mrkni na moje fotky - ty myslím mluví za vše:-) a je to sympaták i Zdenička:-) doporučuju:-) tak se těším na fotečky!
Odpovědět
Profilova fotka
jj,už se strašně těším na zkoušku!Celý život (no ne celý ;-) ) se češu sama, i mé sestry jsem česala na jejich svatby, ale sebe nedokážu a vložit se do rukou odborníka, to teprve bude něco :-).!To budete mrkat ;-) ;-) :-) Foto jsem zatím oslovila p.Tvaroha,ale ten nemá daný termín čas,tak jsem zkusila pí.Velkovou, ale zatím na mail nereaguje a dovolat se nemohu :-( .Tak uvidíme. Na Sommera se mrknu, jistě bude někde na netu. ;-)
Odpovědět
Věrka moc milá, příjemná!:-) a šikovná:-) koho máš za foto? my měli Honzu Sommera a jeho přítelkyni - supr!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@twigik Lucí, jde to jako po másle...ťuk , ťuk, ťuk. :-) ...Už jsem se konečně domluvila s paní kadeřnicí Věrkou, kterou jsi mi doporučila.Děkuji ti za pomoc. Je to fajn, má na mne čas v den svatby a i na zkoušce jsme se perfektně domluvily.Už teď 18.7.Je to úleva, když to takhle klape. Pááááni, to budu krásná ;-) ;-) ;-) Teď jsem oslovila mailem fotografa, tak snad to půjde také tak dobře... ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?