@a.n.d.r.e.a určitě všechno vyjde jak si přeješ, na počasí se vyprdni, to nemá cenu řešit - a když by pršelo tak vám bude pršet štěstí :-) ježiš teď koukám že to máte už zítra, já myslela v sobotu! No to je mazec.. jako v tý británii :-) už se těšim na vaše fotečky, určitě budeš krásná nevěsta!!
@twigik Luci já bych Ti ty fotky poslala, ale má to 14 MB :-| V PM Ti posílám odkaz, kde si je můžeš stáhnout :)
@a.n.d.r.e.a Držím palce a podej report :D
Ahojky, tak jsem dorazila z barborky, docela to tam prokouklo :-)
Jinak vše se daří, odříkaj mi lidi, nos mám jak bambuli, počasí úžasný - furt leje - prostě no stress :-D
Ještě mi zbývá pár věcí tak jsem zvědavá jak to dopadne, ale zatim sem fakt pořád v klídku :-D Až mě to děsí...no tak hezký večer holčiny, jdu se depilovat :-D
@twigik Včera jsem se kochala těmi pár fotkami, co jsem si na Tvé svatbě udělala, krása :o))
Jinak, děvčata, ve čtvrtek jdu na šaty, tak jsem zvědavá :)
@twigik už se těším až sem hodíš pár foteček :) byla jsi opravdu nádherná nevěsta :) tak to věřím, že naživot to bylo lepší než na tom internetu :) no on normálně vyjde na těch 5 tisíc ale pokud šel sehnat takhle levně, tak to je super, tak děkuju za reference, ještě to proberu s přítelem a asi do něj taky půjdeme :)
necháme si dělat fotečky, do albumu a i nám nechají udělat fotoknihu:-) moc se na ty fotečky těším
Andrej přesně ten jsme měli a ty efekty co sou na netu, to nic není - byla to bomba!!! všichni otom mluví ještě ted a ptají se kolik stál, prej pod 5tis určo ne:-) tak já jen mlčím a bavím se tim:-)
@kristyn.g Ahojky Kristý, přesně tak, fotečka by byla super udělat, ale jak píšeš, člověk se nechce vtírat, přeci jenom na focení toho měli hodně a určitě ne tolik času :)
@twigik Jé promin Lucííí :( Chtěla jsem nejdřív napsat Kristý,ale po napsání jejího jména jsem začla psát Tobě, moc moc moc moc moc se Ti omlouvám :) Takže si nakonec objednávala tenhle ohnostroj co je hnedka na úvodu na téhle webové stránce? ten 3,5 minuty za 1999,- Kč
http://epyrotechnika.cz/hotova-oha-os...
@twigik Ahojky Kristý, tak to jsem ráda, že všechno vyšlo podle Tvých představ :) a i kdyby jsi tu slzičku uronila, nic se neděje, vždyt by to bylo stejnak štěstím, jsem ráda, že jsem Tě mohla vidět v tehle okamžik stejně jako holky tady odtud :) jj na tenhle velký den D se připravujeme hrozně dlouho a pak to uteče ani nevíš jak, ale hlavně že jsi si ho užila. Já ted v týdnu musím ještě zaplatit šatečky, fotografku a objednat ten ohňostroj a ještě nějaké věci co mám napsané, ani nevíš jak Ti závidím, že už to máš všechno za sebou :) Tak se měj krásně a už ted se nejenom já, ale i ostatní těšíme na fotečky :)
@twigik Ahooooj mladá paní :-) tak určitě je na co se těšit, třeba zrovna na ty fotečky ne? ;-) To jsem ráda že vam to dopadlo dobře v restauraci a vubec, vypadala si spokojená.
Taky jsme se chtěli vyfotit ale nechtěli jsme být moc dotěrný tak jsme radši jen číhali :-D
@a.n.d.r.e.a já se na to v redretu ptala jak jsme tam byly spolu a prý je na mateřské, ráda bych to měla při jednom. Tak doufám že mi nakonec neodřekne i ta kadeřnice...
nazdárek holky, zdraví vás paní Kmochová :-D
všem děkuji že jste přišli...my si to dokonale užili, vůbec žádný nervy jsem neměla, jen jednou a to když jsem měla pocit že to na obřad nestihneme :-D ale vše dobře dopadlo. chtěla jsem fotku s váma ale nevím kam ste zmizli:-(((
jinak v restauraci úplně super, výzdoba dokonalá, nechali jsme to na nich a nezklamali! super super super!!! ohnostroj byl bomba a pár lidí to dokonce dojalo....jinak holky, za celý den jsem neuronila slzu:-))) jsem machr :-D
jinak pocity krásný, fakt, jen to rychle uteklo :-( ale tak zase nás čeká něco jiného pěkného....
přeju vám at si to užijete stejně jako my!
fotečky až budou tak to sem dám!
zatím papa
@a.n.d.r.e.a tak si představ že v té Kleopatře mě taky odmítli :-( prý nebude v Krumlově naše datum. No.. tak jsem napsala na kosmetikamagda. Ach jo...
@a.n.d.r.e.a Ahojky, dojeli jsme v pohodě díky :-) ještě jsme se stavili u Mé mamky kde mam sklad svatebního "bordelu" :-D a udělali jsme šerpu na auto(doufámže že na svatbu bude zas funčkní). Mamka záviděla ten vltavín! :-D
Jinak čau holky po dlouhé době tady na beremku. Taky jsem se s vámi moc ráda setkala!!! :-)
@petulabrez tak hlavně aby ses uzdravila ;-)
@renfri Markét jsme ráda že vám to dopadlo dobře a líbilo se :-) Zajímalo by mě co vám poradila, třeba bych se taky něco dozvěděla :-D paní je fakt moc milá, určitě to tam bude super! Akorát večer jak jsme byli na té večeři tak obsluha byla dost mdlá a dali nam špatný dezert, i na mě vlítl sršeň takže jsme se museli přestěhovat k jinému stolu (sami) takže nam to docela skazilo romantickou chvilku :-( Jinak jsem zjistila že jsme omylem narušili to vaše pravidlo o společnom focení na té Lucky svatbě !
Lucko! Moc vam to slušelo!!! Fakt užasná princezna!!!
Ahojky holky, taky jsem se s váma moc ráda viděla a potkala osobně ;-) Lucce to moc slušelo, byla opravdu jak princezna, prostě nádhera! Snad dopadlo vše podle jejích představ. A už se taky těšim na profi fotečky, doufám, že nejsme v záběru jak sme očumovali z toho křoví :-D I počasí vyšlo parádně, snad budem mít taky tak :-D
@petulabrez Peťul, je to škoda, ale určitě bude ještě nějaká příležitost se potkat ;-) Hlavně abys to vyléčila a byla fit a zdravá! To je nejdůležitější... ;-)
@twigik Lucí ještě jednou moc gratuluju, moc vám to slušelo! ;-)
@kristyn.g Kristý dojeli jste v pohodě???
Holčiny mně tak mrzí že jsem se s vámi nepotkala osobně!! Já byla v pátek na urologii a jsem na antibiotikách :-p
Luci jinak moc gratuluju k svatbě, moc jsem na Tebe myslela a normálně jsem byla i za tebe nervózní :-) Přeji vám do manželství hosně lásky, štěstí a aby každej váš den byl krásnej jako ten svatební!!! Určitě jsi musela být jako princezna, o mě pěkně štve že jsem tě neviděla, tak se těšim na fotky!!
Jinak písni prosím co restaurace - jak ozdobili stoly, jal jste byli spokojení s obsluhou a s ostatním... Děkuji! :-)
Holky, ráda jsem vás poznala osobně, zítra odjíždíme z jižních Čech domky. Podařilo se nám tu zařídit spoustu věcí, paní provozní z Goldu je tak strašně milá, že jsem byla fakt nadšená. Přestala jsem tak trochu mít z hostiny obavy, i nám se spoustou věcí poradila.
Luci byla jsi nádherná nevěsta a moc se těším na finální profesionální fotky :o) Doufám, že jste si to moc užili a těším se, až nám tady napíšeš svoje pocity :)