Svatba na Hluboké v roce 2011. Plánujete také?

Zobraz úvodní příspěvek
ahojky je tu někdo kdo se chce vdávat v roce 2011 na Hluboké?
Odpovědět
hm...tak to je odrazující
Odpovědět
Profilova fotka
Květiny pro radost. cz :) Kytice dělají krásné, ale ten přístup.... :-|
Odpovědět
kde si byla???
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem byla dneska na kytkách, paní dost nepříjemná a řekla mi, že mám přijít jindy, po zavíračce, aby se mi mohla věnovat. A že jsem si měla zavolat, tak jsem jí řekla, že jsem jí volala, ale měli permanentně obsazeno, tak mi řekla, že mají pevnou linku rozbitou. VRRRR!!!! Moc dobrej pocit z toho nemám, ale kytky vážou fakt pěkný, tak uvidíme v pondělí.
Odpovědět
Profilova fotka
@andrej_ka No já se vdávám po druhé,víš.A můj sen od děcka byl zajet jednou na Hlubokou.Ten můj o tom věděl.Na silvestra jsem mu řekla,že si teda už vezmu(už totiž 11 let spolu žijeme a máme spolu 9-letého syna).Myslela jsem ,že svatba bude na zámku Lešná a on na to, proč ne na Hluboké.A tak se toho chytl,že si to nenechal vymluvit.On se totiž žení poprvé,tak chce mít svatbu se vším všudy.Ale začínám z toho mít žaludeční neurozu.Chodí kolem mě po špičkách ,abych si to ještě nerozmyslela.Tak doufám teda,že to na tom hotelu Záviš bude pěkné.
Odpovědět
Profilova fotka
@marcela0047 je to jiritvaroh tecka cz/ ale nevím jestli bude mít ještě volný termín. My ho máme zamluveného už od srpna. Už sme s nim měli osobní schůzku a je to fakt super kluk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holčiny, tak nám dneska přišel ohňostroj, tak jsem na něj zvědavá až přijde ten velký den :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sajusinka Tak já mluvila včera s kameramanem, který tak nějak už ví o svatbách na Hluboké a ted v září se mu tam žení jeho kamarád a taky má problém s tím, že bude mít více hostů, co se tam na ně přijdou juknout a tu galerku mu prý taky nechcou snadka povolit, že se bojí, aby se tam nic nezničilo. A prý tam snadka už žádné jiné možnosti nejsou, tak nevim nu.
Odpovědět
Profilova fotka
@marcela0047 Ahojky, taky máme svatbu na Hluboké a co se týče fotografa Jirky Tvaroha, slyšela jsem na něho opravdu výborné reference, dokonce známej Dj z Kissu, co mi bude hrát večer na svatbě ho měl také na svojí svatbě, řekl, že je opravdu výbornej, ale samozřejmě dražší, aby jsi s tím počítala :) Já mám fotografku lifefoto tecka cz můžeš juknout a hlavně bude fotit od rána až do noci,takže to je super a hlavně za dobrou cenu :) Jinak to zařizování je super, ale jukala jsem, že jsi psala, že to budete mít v hotelu Záviš, tam je to pěkné a je dobrý, že Ti většinu zařídí oni :) Ale takovou dálku a svatba právě tady na Hluboké jo? :) to je hezký :)
Odpovědět
Profilova fotka
@renfri né dala jsem je jen na tu koláž.... ale uvažuju o nich
Odpovědět
Profilova fotka
Poslala bys mi na něj prosím kontakt? Na toho Tvaroha? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g Jo tak, já myslela, že už je máš, když jsou v albu "co už máme" :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@marcela0047 Už aby bylo konec června a jeli tam.Začínám z toho mít průjem. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marcela0047 Jirka Tvaroh je náš fotograf :-) Moc neváhej protože ti lepší jsou brzo rozebraní. @renfri to bych je ale musela nejdřív koupit a jak by to vypadalo bych stejna zjistila až bych to oblíkla. Mě se právě líběj ty po zápěstí. No uvidíme, nejspíš pujdu bez nich.
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak to jsem na něho zvědavá.
Odpovědět
Profilova fotka
@marcela0047 :D To ví Kristýn, jelikož ho má (jestli se tedy nepletu), já ho neznám :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@renfri Bože jakého Tvaroha. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g S těma rukavičkama nevím, uměla bych si k tomu představit nějaké delší... tyhle po zápěstí - hele, to by se muselo vidět v celku přímo na Tobě :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g tak to nevím,no já vlastně nic nevím.Je zaplacený hotel,zajednaný obřad.Neví zatím koho nám doporučí.
Odpovědět
Profilova fotka
@renfri tak to taky za chvilku budeš mít :-) já mam ještě konec příprav v nedohlednu... taky jsem si nevymejšlela spoustu blbinek...
Odpovědět
Profilova fotka
holky poraďte, večer plánejem natáčet v nočních uličkách Krumlova něco jako bondovku. Přítel bude mít klobou a doutník a já se chtěla taky trochu stylizovat, myslíte že by to nevypadalo už moc kdybych měla k závoji - sítce ještě rukavičky? http://www.beremese.cz/fotoblog/krist...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak, před chvílí volala Zuzka, zítra se sejdeme v mé oblíbené Potrefené huse :) A prstýnky už máme také vyryté, stálo to pěkných 700.- (zatímco prsteny nás vyšly oba na 300.- :-D) Dneska jsem dostala návrhy bižu, jsem spokojená. Před schůzkou se Zuzkou jdeme ještě na kytky, tak už to vypadá, že se to všechno stříbří i nám :) A pak si hodím nohy na trnož a tejden se ani nehnu! :-D @kristyn.g Jestli se nepletu, Vy máte toho pana Tvaroha, co jsem od něj viděla, bylo krásné, takže neboj :) @marcela0047 Na jednu stranu je to moc super, na druhou bych trochu trnula - i když podle webovek jsou to profíci a bude to určitě v pořádku :) Taky si něco nechávám zařizovat přes hotel :)
Odpovědět
Profilova fotka
@marcela0047 Ahoj, tak my zařízujeme taky na dálku, nakonec ne na Hluboké ale v Krumlově ale to je kousek :-) Jsme z Prahy, takže taky jsme byli na jedné zařizovací dovolené v jižních čechách a pak už tam pojedem těsně před svatbou vše doplatit a doladit. Koho máte za fotografa?
Odpovědět
Profilova fotka
@a.n.d.r.e.a Hostina by měla být na hotelu Záviš.Tam nám slíbili,že vše zařídí.Tak z jedné strany jsem ráda,je to pomoc,ale z druhé strany nevím zatím co mě čeká.Jestli bude dobrý fotograf,dort,kadeřnice,hudba atd.Mám nějakou představu ale nevím jestli budou schopni mi ji naplnit.No bude to sranda.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g No ani sme nijak nechvátali, prostě sme šli a vždycky někde něco vyfotili ;-) Jinak já ženicha oblíkala a pak mě kámoška převlíkla, takže nalíčenou a učesanou mě viděl už dřív a pak v šatech, řek akorát že mi to moc sluší. On byl chudák trochu mimo :-D Kristý určitě vám ty fotky vyjdou perfektně to se neboj :-)) Sou to profíci, tak věděj co a jak ;-) @marcela0047 Ahoj, tak holky to zařizujou dá se říct na dálku, je nás tu jen pár kdo bydlí blíž :-) A kde plánujete hostinu a ostatní dodavatele? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme 27.8.2011.Ale jsem z Havířova,tak to všechno zařizujeme na dálku.Je to mazec.Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
@a.n.d.r.e.a no vidíš, a to my budem mít o hlavní focení zrovna, ale fotky vypadají hezky, tak snad to dopadne dobře i nám... :-) to jste to stihly teda rychle oběhnout to město než ste odjížděli. A co ženich když tě prvě viděl? Zíral?
Odpovědět
Profilova fotka
@sajusinka neni zac, kdybys neco potrebovala rada pomuzu ;-)
Odpovědět
@cutce: Ahoj, my už ubytko i penzion máme, bude to pension Olympie v Plané. Vypadá to tam dobře, tak snad bude vše OK. Budeme mit cca 100 lidí a kdyby byla hostina v hotelu Podhrad, tak by nas svatba vyšla hodně draho. Kolem 300 tisic a to si bohuzel nemuzeme dovolit. Ale jsi hodná, díky za radu.
Odpovědět
Profilova fotka
@sajusinka ahojky, jen projizdim diskuzi. ja mela svatbu na Hluboke 2009 a hostinu a ubytovani jsme byli v hotelu Podhrad. Naprosta spokojenost, teda pokud jsi si nenasla neco jineho. Jinak dost jsme mela taky z Moka a naprosto uzasny, vsem mooooc chutnal, skoro na nas ani nezbylo, myslim, ze mam dort v albicku ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?