Tak jsem byla dneska na kytkách, paní dost nepříjemná a řekla mi, že mám přijít jindy, po zavíračce, aby se mi mohla věnovat. A že jsem si měla zavolat, tak jsem jí řekla, že jsem jí volala, ale měli permanentně obsazeno, tak mi řekla, že mají pevnou linku rozbitou. VRRRR!!!! Moc dobrej pocit z toho nemám, ale kytky vážou fakt pěkný, tak uvidíme v pondělí.
@andrej_ka No já se vdávám po druhé,víš.A můj sen od děcka byl zajet jednou na Hlubokou.Ten můj o tom věděl.Na silvestra jsem mu řekla,že si teda už vezmu(už totiž 11 let spolu žijeme a máme spolu 9-letého syna).Myslela jsem ,že svatba bude na zámku Lešná a on na to, proč ne na Hluboké.A tak se toho chytl,že si to nenechal vymluvit.On se totiž žení poprvé,tak chce mít svatbu se vším všudy.Ale začínám z toho mít žaludeční neurozu.Chodí kolem mě po špičkách ,abych si to ještě nerozmyslela.Tak doufám teda,že to na tom hotelu Záviš bude pěkné.
@marcela0047 je to jiritvaroh tecka cz/ ale nevím jestli bude mít ještě volný termín. My ho máme zamluveného už od srpna. Už sme s nim měli osobní schůzku a je to fakt super kluk :-)
@sajusinka Tak já mluvila včera s kameramanem, který tak nějak už ví o svatbách na Hluboké a ted v září se mu tam žení jeho kamarád a taky má problém s tím, že bude mít více hostů, co se tam na ně přijdou juknout a tu galerku mu prý taky nechcou snadka povolit, že se bojí, aby se tam nic nezničilo. A prý tam snadka už žádné jiné možnosti nejsou, tak nevim nu.
@marcela0047 Ahojky, taky máme svatbu na Hluboké a co se týče fotografa Jirky Tvaroha, slyšela jsem na něho opravdu výborné reference, dokonce známej Dj z Kissu, co mi bude hrát večer na svatbě ho měl také na svojí svatbě, řekl, že je opravdu výbornej, ale samozřejmě dražší, aby jsi s tím počítala :) Já mám fotografku lifefoto tecka cz můžeš juknout a hlavně bude fotit od rána až do noci,takže to je super a hlavně za dobrou cenu :) Jinak to zařizování je super, ale jukala jsem, že jsi psala, že to budete mít v hotelu Záviš, tam je to pěkné a je dobrý, že Ti většinu zařídí oni :) Ale takovou dálku a svatba právě tady na Hluboké jo? :) to je hezký :)
@marcela0047 Jirka Tvaroh je náš fotograf :-) Moc neváhej protože ti lepší jsou brzo rozebraní.
@renfri to bych je ale musela nejdřív koupit a jak by to vypadalo bych stejna zjistila až bych to oblíkla. Mě se právě líběj ty po zápěstí. No uvidíme, nejspíš pujdu bez nich.
@kristyn.g S těma rukavičkama nevím, uměla bych si k tomu představit nějaké delší... tyhle po zápěstí - hele, to by se muselo vidět v celku přímo na Tobě :)
holky poraďte, večer plánejem natáčet v nočních uličkách Krumlova něco jako bondovku. Přítel bude mít klobou a doutník a já se chtěla taky trochu stylizovat, myslíte že by to nevypadalo už moc kdybych měla k závoji - sítce ještě rukavičky?
http://www.beremese.cz/fotoblog/krist...
Tak, před chvílí volala Zuzka, zítra se sejdeme v mé oblíbené Potrefené huse :) A prstýnky už máme také vyryté, stálo to pěkných 700.- (zatímco prsteny nás vyšly oba na 300.- :-D) Dneska jsem dostala návrhy bižu, jsem spokojená. Před schůzkou se Zuzkou jdeme ještě na kytky, tak už to vypadá, že se to všechno stříbří i nám :) A pak si hodím nohy na trnož a tejden se ani nehnu! :-D
@kristyn.g Jestli se nepletu, Vy máte toho pana Tvaroha, co jsem od něj viděla, bylo krásné, takže neboj :)
@marcela0047 Na jednu stranu je to moc super, na druhou bych trochu trnula - i když podle webovek jsou to profíci a bude to určitě v pořádku :) Taky si něco nechávám zařizovat přes hotel :)
@marcela0047 Ahoj, tak my zařízujeme taky na dálku, nakonec ne na Hluboké ale v Krumlově ale to je kousek :-) Jsme z Prahy, takže taky jsme byli na jedné zařizovací dovolené v jižních čechách a pak už tam pojedem těsně před svatbou vše doplatit a doladit. Koho máte za fotografa?
@a.n.d.r.e.a Hostina by měla být na hotelu Záviš.Tam nám slíbili,že vše zařídí.Tak z jedné strany jsem ráda,je to pomoc,ale z druhé strany nevím zatím co mě čeká.Jestli bude dobrý fotograf,dort,kadeřnice,hudba atd.Mám nějakou představu ale nevím jestli budou schopni mi ji naplnit.No bude to sranda.
@kristyn.g No ani sme nijak nechvátali, prostě sme šli a vždycky někde něco vyfotili ;-) Jinak já ženicha oblíkala a pak mě kámoška převlíkla, takže nalíčenou a učesanou mě viděl už dřív a pak v šatech, řek akorát že mi to moc sluší. On byl chudák trochu mimo :-D
Kristý určitě vám ty fotky vyjdou perfektně to se neboj :-)) Sou to profíci, tak věděj co a jak ;-)
@marcela0047 Ahoj, tak holky to zařizujou dá se říct na dálku, je nás tu jen pár kdo bydlí blíž :-) A kde plánujete hostinu a ostatní dodavatele? :-)
@a.n.d.r.e.a no vidíš, a to my budem mít o hlavní focení zrovna, ale fotky vypadají hezky, tak snad to dopadne dobře i nám... :-) to jste to stihly teda rychle oběhnout to město než ste odjížděli. A co ženich když tě prvě viděl? Zíral?
@cutce: Ahoj, my už ubytko i penzion máme, bude to pension Olympie v Plané. Vypadá to tam dobře, tak snad bude vše OK. Budeme mit cca 100 lidí a kdyby byla hostina v hotelu Podhrad, tak by nas svatba vyšla hodně draho. Kolem 300 tisic a to si bohuzel nemuzeme dovolit. Ale jsi hodná, díky za radu.
@sajusinka ahojky, jen projizdim diskuzi. ja mela svatbu na Hluboke 2009 a hostinu a ubytovani jsme byli v hotelu Podhrad. Naprosta spokojenost, teda pokud jsi si nenasla neco jineho.
Jinak dost jsme mela taky z Moka a naprosto uzasny, vsem mooooc chutnal, skoro na nas ani nezbylo, myslim, ze mam dort v albicku ;-)