jééé co v Londýně, na služebku nebo právě kvůlu svatbě, či dovo? taky bych někam jela...a ty bydlíš v čb? já jsem z Prahy, ale pocházím z jihu čech kde mám celou rodinu a doufám že se tam vrátíme :-) trapný dotaz, co jsou vývazky???
Ne ne, zatim si v hlavě tvořim představu a kreslim návrhy...furt se nemůžu rozhodnout jestli budou kreslený nebo udělám pozvánky s našima fotkama...na to je asi ještě času dost....navíc chci vše nechat na podzim, mám v plánu cestu do londýna tak si myslim, že všechno nebo aspon většinu nakoupim tam, za pár korun...a navíc to bude originální, protože tady v čr to je všechno na jedno brdo....:-(
Spíš začnu tvořit vývazky, truhličku na přání, svatební knihu a dekorace k focení....a ostatní až po Londýně :-)
no tak to je jasný...já si je určo kupovat nebudu, ale půjčím si je, je mi jasný že levný nebudou...zrovna jsem chodila se ségrou po městě a zatáhla mě do salonu Avalon, je novej a maj tam šaty jedna básen...tak uvidíme jak to dopadne... :-) a co pozvánky, ty už máte?
No paní byla docela sympatická, ale už jí to asi leze krkem jak tam furt někdo chodí takhle brzo :-D Ale prej neni pak problém, že termín bude..tak to prostě beru jako jistotu...a připravuju to na to datum....uvidíme.
vybrala sem si ty poslední jednoduchý a mám je přes aukro za 3 tisíce....sou nádherný....ale ještě jsem je nezkoušela, to až v pondělí přijde kámoška a nasouká mě do nich :-) jako když sem zjistila že chtěj za půjčení min 6 tisíc....tak to byla jasná volba :-D
aha nooo to je dobrý no...jak jsem to tady tak pročítala tak jsem četla že ta matrikářka je nějaká babka :-D jako nepříjemná :-( to se to potom spolupracuje :-) tak děkuji za info, aspon vím že není nač spěchat :-) a jaké šatičky máš, z těch z alba, máš tam více fotek? a odkud, z jakého salonu?
My sme tam s přítelem byli před týdnem a paní matrikářka nás skoro vyhnala - prej kde se berou ty názory že se to má zamlouvat tak brzo, že je plno atak a že máme přijít až v listopadu když to chceme v dubnu...oni tam maj totiž nástěnku kam se jim vejdou asi jen 4 měsíce :-( Tak proto...jinak já šatičky už mám, mrkni do alba...:-)
Andrejko nijak, ani ještě nebyli zásnuby, poněvač přítel má před státnicema, takže vše budeme řešit potom. ale nějak otom mluvíme jako o hotové věci,...mě se ještě líbí datum 11.6.11 :-) zařízeno neni tedy vůbec nic...fakt přijímaj až tak pozdě??? od datumu sevše odvíjí, to je divný, kamarádka si to tenkrát na duben zamlouvala už někdy začátkem října? :-S no jinak máš nějakou představu, kam si půjdeš pro šaty??? a co jinak ty a přípravy? :-)
No taky jsem neobjevila nikoho dalšího kdo by to měl na Hluboký..... chtěli by sme 29.4. tak uvidíme, termín zamluvenej nemáme protože na hluboký přijímaj rezervace až v průběhu listopadu...:-( Takže musíme čekat...nic jinýho nám nezbejvá. A jak si na tom s přípravama?