@twigik uf to je docela doba :-) a co dělají svatebčané mezitím? :-) to je skoro na ty svatební noviny :-D nebo mezitím stihnou prohlídnout zámek ne? :-D
@kristyn.g Tu košili určitě zkusím vyprat a vymáchat v aviváži, taky mě to včera večer napadlo :-D Závoj je fakt nádhernej, bezvadně drží v hlavě, hodím ho do alba, až z něj odmažu adresu e-shopu. Šaty už mám rozešité v salónu Mireli - stránky mají plesove-saty.
@renfri tak tu košili zkus vyprat a vymáchat v aviváži, třeba to bude lepší. Jinak moc krásný manžetky a set :-) A jsem zvědavá jaký závoj sis pořídila, tak by to chtělo taky fotečku ;-)
A kde si ty šaty necháš šít? Tak to budu fakt držet palce aby ti vyšly! Taky bych na to asi neměla nervy... No při nejhoršim když by dopadly fakt blbě tak mužeš zajet do Madory a tam ti udělají šaty do druhého dne ;-)
@evajzek No, taky si říkám x-) Protože když budou hrozný, tak už se s tím nic moc udělat nebude dát ]-( Ale což... když jsou na míru, tak to snad bude OK
Tak, holčiny, dneska mi přišel závoj (bomba) a Lukášovi košile - krásná, ale prý kouše. No, snad to vydrží :-/. Teď si ještě honem objednal kravatu, kapesníček a manžetky, které se mu líbí, tak snad už budeme cele vybavený. Teď už se budu jen klepat, aby dopadly dobře moje šaty :o)
Andrej: přesně tak, VIP na tom je, že tě zdržují turisti kteří si náš furt fotili a prosili at se natočíme a koukáme tam a tam a bylo to dál, takže jsem měla taky nervy že to nestihneme:-)))
@renfri No neke, mě se tam stalo to samý, musela sem jí to říct!!! Že by to praktikovala na každýho???
@twigik@petulabrez My taky parkovali nahoře před zámkem, dole bylo plno tak na nás čekali a nechtěli ani ty vjezdovky :-D Ikdyž nevim co je na tom VIP, je to mnohem dál a my tu štreku běželi protože sme šli pozdě :-D :-D
@sajusinka Nevím, kterou myslíš, jestli tu na 5. května, tak se tam kartou platit dá. A vřele to doporučuji, protože na papírové peníze mi paní vrátila o stovku méně :) Ovšem když jsem ji na to upozornila, tak mi vrátila správně :)
@twigik jo takhle, protekcička :-) ono se jinak parkuje vzadu jakoby pod zámkem, tak jsem si říkala že to možná změnili... ale nezměnili teda :-) díky za info :-)
holky moc děkuju:-)
tak odpovědi na Vaše dotazy: Peti parkovali jsme přímo u zámku, kamarád co tam má mamku nám domluvil VIP stání, takže tam se normál neparkuje (ale nevím jak to chodí jinak).
co se týče oddacího listu, tak sem ho dostala v úterý (dojela sem si pro něj) ale až po domluvě s paní Peprnou. občanka je ve stádiu výroby, asi kolem 20 bude. a info pro ostatní- občanka se nemusí dělat v místě trvalého bydliště!!! jen to trvá asi o 14dnídýl!!!!
jinak děkujeme zachválu, fotek je skoro 600 a musíme vybrat ty nej do tisku...ufufuf:-)))
@twigik Luci jak koukám na vaše fotky (jsou krásný), tak kde jste parkovali? Vy ste neparkovali jakoby zezadu zámku ale jeli jste normálka kolem Šteklu a tam někde jste auta nechali? Já jen jak jsem koukala na fotky tak že jdete úplně jinudy a i auta máte jinde tak mně to zarazilo :-)
@kristyn.g No taky jsem koukala, že jsme se tam vetřeli - a to jsme se snažili stát v koutečku :-D Včera jsme si je společně prohlíželi, doufám, že budeme mít taky tak pěkný :)
Pah, to já vypadám dobře na jedné fotce za život :-D A pořád čekám, až to přijde :-D
Ahoj holky,
před časem jsem semka možná psala. Mám poukaz do salonu Avalon v ČB. Je na 5.000 Kč na půjčení šatů do června 2011. Třeba se některé z Vás bude hodit. Já už svatbu měla. Kdyžtak volejte, pište: 603 777 773.
Ahoj
@twigik ahojky nevím jestli si to už nepsala :-) můžu se prosím zeptat za jak dlouho jste dostali oddací list? nebo jaký jsou možnosti? :-) a co doklady už máš vyřízené? :-)