Svatba na Hluboké v roce 2011. Plánujete také?

Zobraz úvodní příspěvek
ahojky je tu někdo kdo se chce vdávat v roce 2011 na Hluboké?
Odpovědět
Andrej nevím c o ti paní Peprná na to poví:-) ale ty dvě cd jsme mu dali aby vyzkoušel které bude hrát a které se sekat...proto to bylo vypálené pomalu a rychle, že jsme nevěděli...a on se na to vysral a zkoušel to při obřadu:-))) ale vzpomínám na to z úsměvem, rozhodně mi to náladu nezkazilo:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@a.n.d.r.e.a fakt je to tak pusobivý? :-) to je krásný :-) my budeme mít to kitarové duo, tak snad to taky na ostatní zapusobí ( a na nás taky :-) ) A jak je jinak v Krumlově? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@a.n.d.r.e.a Andrej a oni se tam střídají dva ty varhaníci vid, obě měsíc, že ? takže říkáš že ten p.Píša je výbornej? ted začínám nad tím nějak přemýšlet, aby to CD pustil dobře a nedělal v tom nějaké zmatlaniny, asi si zavolám na Hlubokou jak to tam s tím CD probíhá :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak my sme si nechávali hrát přímo od nich...a bylo to moc hezký, měli sme pana Píšu, kterej má zrovna ty modernější songy takže u nás to bylo - nástup Falling slowly z filmu Once, všichni byli moc dojatý i mě se to moc líbilo, pak anetu voda živá, od kryštofů tak nějak málo tančím a odchod chinaski vakuum. Ty čtyři písničky jsou až dost, celej obřad netrvá víc jak 10 minut a ženich nastupuje během minutky a hned jde nevěsta....byla sem rozhodnutá že pokud nechytnem Píšu že sesmolim něco na cd ale v úterý sem tam volala a naštěstí sme ho měli. A podle mě hrál moc hezky a i ostatní to chválili tu modernější verzi...a první tanec proběh na schody z nebe od kerndlový, já jí moc nemusim terezu ale tahle písnička se jí povedla...a co mi psala tchýně tak pořád řve když slyší v radiu falling slowly nebo ty schody z nebe...takže to bylo zřejmě působivý :-) Každopádně sem hudbu moc řešit nechtěla a nakonec to bylo fajn. A jak píše Lucka, to cd opravdu poštějí dost potichu a pán se v tom moc nevyzná, stáli sme přímo u něj a chvílema si nevěděl rady, zvlášť když ta jedna písnička začla skákat :-/ Toť můj postřech ohledně hudby :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sajusinka Ahojky, jj už mi z těch písniček taky hraboší :D já mám vybranou na náš nástup písničku halo od Beyonce, na prstýnky proslov a pusu bych chtěla tu od Petry Janů - Už nejsem volná, myslím si že ta by se na to hodila, jak říkáš i ty :) na gratulaci duran duran a na odchod ještě nevím a určitě budu mít písničky, dvě tři jsou opravdu málo :) budu to mít na CD a budu chtít aby si to ten co to bude přehrávat už pustil a poslechl úvodní od každé písničky dopředu a ne aby to tam pak pouštěl jak se mu ¨zachce já čekám ještě až mi pošle nějaký hezký seznam p¨loužáků Romča Andělů na email abych si kdyžtak vybrala nějakou z toho víš :) protože mi nějak dochází nápady písniček :) na první tanec nás dvou po obědě budeme mít písničku od Jiřího Korna - Chci tě mít a druhou společnou až tam budou už hosté večer neecháme výběrem asi na Romčovi Andělů :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sajusinka no jak sme byli na svatbě Lucky tak to tam hrálo furt ale on to furt přepínal protože se mu to každou chvilku sekalo,takže když se to začlo sekat tak to přenul na další písničku a stlumoval a zesiloval to podle toho co se dělo. @evajzek no slyšela jsem že fakt hrozný ale praktickou zkušenost nemam.
Odpovědět
myslite ze sou ty varhany tak hrozny? :-)
Odpovědět
čauky taik jelikož to mám za sebou tak u nás to bylo takto: dali jsme jim dvě CD (pro sichr jedno vypálené rychleji, jedno pomaleji). měli jsme jednu na nástup (obou) pak proslov, prstýnky, pusa, pak další nagratulace a poslední odchod....pán co to měl pouštět, tak ty písničky si poslech až co jsme nastoupili (takže je furt přepínal) a dokonce se to CD jednou seklo:-) ale bylo to potichu, nevím zda se to vnímalo, holky co u toho stály tak asi jo:-) ale písničky stejně nehrajou celé....taky jsme se s tim patlali a vybírali a pak to je tak potichu že stejně jsme to až tak důležitý pak nebrali:-) jak to měla Andrej co to má za sebou nevím:-)
Odpovědět
@andrej_ka: čau Andrej, taky řešíš písničky? Mě už z toho hraboší. Mám už pár favoritů,ale nemůžu se rozhodnout. Kdyz jsme byli na Hluboký, tak paní Peprná říkala, že nám stačí dvě tři, no ale tomas bude mit jinou na nastup, ja budu mit jinou na nastup na ty reci okolo a pak na gratulace a odchod, takze dve tri asi nestaci. Jo a tu uz nejsem volna, jsme my chteli dat na gratulace a tak, kdyz uz tam budou lidi bulet, aby se taky zasmali. Chteli jsme neco vtipnyho, takze nas napadlo tohle a jeste od Lucie- černí andeleé, ale to by asi babicky pekne koukaly :-D Jinak holky, je mi jasny, ze jste to uz tady psaly, ale dohledat to, je trochu narocnejsi, nemam v praci tolik casu. Můzete mi prosim rict, co se tyce tech pisni, jak to tam delaji? prinesete cedecko s vypalenyma pisnickama, nejdrive jde zenich, ten ma prvni pisnicku, pak to utnou, pusti dalsi na pochod nevesty a tu nechaji hrat a rikaji se ty reci okolo nebo na ty reci to stopnou a pak zase pusti dalsi pisnicku nebo jak to tam je? Diky za info, podle toho to pak budu vybirat.
Odpovědět
Andrej: jasně že jsme měli duran duran, vždyt sem ti to už psala 100x :-D :-D :-D tak výběr je na každém, my vybírali podle zážitků k těm písničkám:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@a.n.d.r.e.a Mě taky odkaz do PM prosím :) @andrej_ka Výběr písní je bohužel naprosto subjektivní věc :-/ Zrovna tu Petru Janů, jak píše Kristýn, bych si velmi rozmyslela, ale pokud se to líbí vám, tak není co řešit :o).
Odpovědět
Profilova fotka
@andrej_ka no tu Janů bych si asi ještě promyslela, ale jestli se vám to líbí proč ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@a.n.d.r.e.a pošli mi odkaz do ip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a nebo na odchod ještě : Michael Jackson - Billie Jean či Phil Collins - You´ll be in my heart
Odpovědět
Profilova fotka
co říkáte na písničku od Savage Garden - Truly madly deeply na odchod ? není to blbé ? :) prosím o radu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holčiny, tak ted si lámu hlavičku s písničkama, na příchod mám Beyonce - halo, proslov, prstýnky a polibek - Petra Janů - už nejsem volná - co myslíte je dobrá tahle písnička od Petry Janů na tuhle chvíli? :), gratulace tak na tu chce přítel asi tu od Duran Duran (nevím jestli jí dokonce neměla i Lucík, nějak si to nevybavuju z té Hluboké :) ) a odchod vůbec netušim, asi 4 mají být ne ? na proslov, prstýnky a polibek je jedna že ?
Odpovědět
Článek se načítá
@a.n.d.r.e.a No my jsme to určitě všechny pochopily, ale admini ne... Jen se mi líbil ten tvar vévévé...:-D Jinak ty služby okolo, co nabízíte jsou fakt užitečné- pro mě byla fuška najít důvěryhodné, spolehlivé a zodpovědné lidi, kteří mi zajistí výzdobu a organizaci všeho, abych v den D nemusela dělat organizátora já a mohla si všechno v klidu užít... A design stránek je opravdu krásný, chytlavý a vypadá naprosto profesionálně! ;-) Jinak přípravy jdou tak zatím pomalinku, jen mamča už začíná plašit, že už se to blíží. Docela mě překvapuje, protože doteď to vypadalo, že to moc řešit nebude...:-) Teď mi začíná pomalu zkouškový, takže se musím chvíli věnovat škole a naplno to rozjedu měsíc před...a už se na to moc těším! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zase jsem něco propásla :) U mě je to teď tak, že jsem zase ve fázi, kdy mě přípravy moc nebaví, tak čekám, až přijde ta vlna, kdy mě to zase bude bavit, a pak zase něco udělám :-D Nějaké nápady mám, jen se mi do toho strašně nechce.
Odpovědět
Profilova fotka
@balet :-D Mě to nějak nenapadlo, tak jako chtěla sem vědět váš názor a né to tady publikovat jako reklamu :-D Tak zatím to je v začátku tak uvidim jak to půjde ;-) A co sem koukala tak ty oznamka co sem dělala v čr žádná firma nedělá, tak třeba se to bude líbit ;-) A děkuju ;-) A jak jdou přípravy? Jsem koukala, máte pěkný zapichovátko na dort! :-))
Odpovědět
Naštěstí jsem je stihla uložit do oblíbených :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D A sou fuč :-D
Odpovědět
@a.n.d.r.e.a Hezky napsané stránky :-) Ale vypadají perfektně!!! Hned to projedu - super nápad!!! ;-)
Odpovědět
@a.n.d.r.e.a :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
my nepokračujeme nijak:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holčiny, vy jste se teda zase rozjeli. :) Naši hosté také počkají tu hodinku a čtvrt, až se budeme fotit :) chci abychom do penzionu přijeli všichni společně, věřim, že oni se nějak zabaví :D :) Renfri: ten závoj je krásnej :) Jinak jsem o víkendu zkompletovala krabičky pro maminky, babičky, svědkyni a družičku a tatínkové a svědek dostanou láhev vína s etiketou naší svatby, kterou jsem navrhla, vytiskla a pak nalepila, dám to do dárkové takové té hněde tašky a dám na to fialkovou mašli nebo fialkový vývazek :) a ještě mám zkompletované kufříky jak můj tak přítelevo :) a co vy ostatní jak pokračujete ??? :) já pořád nevím ještě tak dvě písničky na obřad ... :(
Odpovědět
asi to nebudu hrotit :-)
Odpovědět
u nás to bylo taky tak, babičky jeli do penzionu a zbytek čekal, však oni se zabavili:-)
Odpovědět
jo takže nejdřív svatební fotky společný a pak je odeslat se ubytovat :-) taky není blbej nápad ... ještě nějaké nápady? :-) švagrová říkala že počkaj, ale to asi neví že budem běhat po celým tom parku :-) pokud teda nebude chcát
Odpovědět
Profilova fotka
@evajzek Nám Zuzana říkala tak hodinku - posíláme hosty do penzionů a pak se sejdeme na hostinu :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?