Nevěsty z Písku

Ahoj nevěsty, kolik se nás tu letos sejde ? ;-)
Odpovědět
1
2
13
Profilova fotka
Ahoj, já se sice vdávat v Písku nebudu, ale pocházím odsud, tam moc zdravím svoje rodné město :-) at se vám svatba krásně vydaří :-D
Odpovědět
Koukám že bydlíš v zahraničí a kde se vdáváš?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Ivo, koukám, že jsi založila diskuzi :-) Jakpak jdou přípravy na svatbu? Už se svatba blíží, viď? Viděla jsem u našich vaše oznamko, moc pěkné :-) Renata
Odpovědět
Profilova fotka
ivikmiki: vdávám se v Praze, z Jižních Čech jsem přesídlila poměrně brzo, ale pořád tma jedzím, mám tam rodinu.
Odpovědět
Ahoj, já se také připojuju!!!Všechny pozdravuju!Katka
Odpovědět
Reny: už se nám to krátí, ale snad všechno je zařízené, tak jsem v klidu, díky za pochvalu, také už jsem viděla vaše oznámko, hezké, na fotce vám to sluší, už máš vše pod palcem ;-) I. Klariku: tak hodně štěstí při přípravách, ještě máš 2 měsíce, ty se máš :-N Kami28: čau Kačí, jsem ráda že už ses připojila :)))
Odpovědět
Profilova fotka
Ivo, vše pod palcem ještě nemáme, ještě zbývají nějaké maličkosti, ale nejdůležitější věci jsou zařízené.. A do svatby máme ještě víc jak měsíc, takže se to všechno stihne doladit, snad.. :-)
Odpovědět
Nám chybí jen vývazky a ty dnes odeslali, kytky jdu domluvit teď po práci a v neděli sepsat smlouvu do motorestu, dal nám super ceny, tak snad od toho necukne! Tak myslím, že teď budeme ready až do toho 9.6. to budou hoňky(?) =-) Kačí kde je Miri?
Odpovědět
Profilova fotka
A kde si budeš nechávat dělat kytku? O cenách něco říkali Nováků, takže jestli necukne, tak to budete mít super.. My jsme se tam taky byli ptát (našim se tam na svatbě Martiny moc líbilo), ale zvolili jsme jinou restauračku, z důvodu, že máme svatbu 14 dní po sobě a naši jdou vám na hostinu a Nováků nám.. Ale jsem s výběrem maximálně spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A když už jsme u kytičky - proč vlastně nakonec budeš mít růže místo kal? =-)
Odpovědět
Ahojky, tak kytky jsem včera objednala v Čechovce, paní mi mluvila přímo z duše a vše co jsem chtěla pochopila na jedničku x-) tak snad to i krásně uváže. O té hospodě vaši asi taky něco ríkali, že kvůli sezóně - že už jsou prázdniny...a něco o pronájmu kuchyně a personálu za kačku...?Trouba, byl by to kšeft pro něj, ale tahle hospůdka co máte je pěkná (v podstatě nová, ne?) Nakonec jsem viděla tu co mám v albu a líbila se mi a ještě jsme sehnali na dekoraci umělé bílé a chtěla jsem to vše z jednoho druhu květin, proto ta změna.Kde ty si necháš dělat kytky?
Odpovědět
Profilova fotka
Taky v Čechovce, nechávám tam dělat vždycky kytičky a jsem tam naprosto spokojená :-) A na svatební kytičce jsme se hned shodly, ještě ani neviděla návrh, který jsem si přinesla a hned mi ukázala skoro podobnou :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Taky jsme se shodly,jen mezi květy a stonky vzniká místo, které nevypadá moc hezky, tak jsme se dohodly na zamaskování něčím zeleným.Jsou to obě šikulky, tak jim dávám plnou důvěru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A jaký šaty jsi nakonec vybrala? Teda jestli to není tajný.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj písečandy ;-) Připojuju se k vám, jsem z Písku a svatbu mám taky v Písku. kami28 - koukám,že máme stejné datum, kde se vdáváš? Já na radnici 11,30 :-D
Odpovědět
Reny: no tajný... chci aby to bylo překvápko, tak vydrž ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
v Čechovce taky ráda kupuju kytky, prodavačky jsou uchichtaný a správný :-D
Odpovědět
Reny: ještě k těm šatům, když je nemá vidět ženich, tak ať je to překvapení pro všechny 8-)
Odpovědět
Zuzka: a jak pokračují přípravy? Máš šaty, kytky, výzdobu vybráno nebo už doma??? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Výzdobu už mám doma, včera jsem vyráběla jmenovky na stůl. Nejhorší bylo, když mi v úterý paní zrušila výslužky! Asi se na to vy..., babička napeče pár kousků na stůl a hotovo. Nebudu se stresovat :-D ivikmiki: koukám, že se ti termín už kvapem blíží ... asi už máš všechno nachystané, co?
Odpovědět
Nemám vyrobené jmenovky,ale pořád váhám, jestli je dělat nebo nedělat =-) , nápad i pár kousků mám a jsou pěkné, tak pak je to otázka 1 odpoledne? Kadeřnici a manikérku mám objednané, kosmetičku jsem nakonec zrušila a pak jen zvládnout ten stres poslední týden - rozvážet výslužky, štando, zkoušky účesů,šatů, nehtíky(nezlomit na poslední chíli!!! :-D ) Kdo ti dělal výslužky?Ještě máš čas ... kdybys hledala, mám tip ...
Odpovědět
Ahoj Zuzko, opravdu, tak to se na radnici budeme potkávat, my jdeme ve 12,00 hodin. Pokud tedy ještě mezi náma někdo nebude. Nevím, jaký je časový rozvrh. :-)Koukala jsem na tvé stránky, ale není tam uveden datum svatby. Tak gratuluju. Na výslužky je čas, to snad seženeš někoho jiného, nebo nějaká cukrárna. Jmenovky potřebuju ještě udělat, jinak mám taky vše na svatbu připraveno. Kde máte hostinu?Katka
Odpovědět
Profilova fotka
Ivo: OK, šatama se nechám překvapit, zajdu na vás podívat do kostela :-) A kam půjdeš na nehtíky? Máš nějakou dobrou manikérku? =-)
Odpovědět
Rendo: byla jsem v Čechovce, hned vedle toho květinářství, s nehtama jsem byla spokojená, ale s líčením ani moc ne, tak to asi nechám na svých ručičkách :-N u koho jsi byla ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem právě na nehty nebyla ještě u nikoho, chtěla bych udělat gelovky a nevím, komu se svěřit.. A jaký ti dělaly nehtíky v Čechovce?
Odpovědět
Jinde to bohužel neznám =-) byla jsem prvně, za gelovky tam měla kolem 700 nové(je to všude podobné)ale já je nechci, tak si to moc nepamatuju :-N a co líčení?
Odpovědět
Profilova fotka
Na líčení jsem byla dneska a jsem spokojená.. Byla jsem u kosmetičky - sídlí mezi Baťou a tou kavárnou..
Odpovědět
Takže tam jak je nebo býval Yetti sports?kolik jsi platila?já 300 za zkoušku a nic moc :-S
Odpovědět
Profilova fotka
nehty dělá (sice jsou dražší, ale zato skvělé) Šefránková v pečovateláku u Nemocnice
Odpovědět
Profilova fotka
kami28: tak to budeš mít místo na radnici pěkně zahřáté. Obřady bývají po půl hodině,t ak se tam potkáme :-D :-D :-D ... ty svobodná, já už vdaná ...
Odpovědět
1
2
13
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?