Nevěsty z okolí Opavy, které máte letos svatbu?

Zdravím budoucí nevěsty, je tu někdo z Opavy a okolí co má letos svatbu? Jak jste na tom s přípravami a zkušenostmi? Vdává se někdo v Kravařích na zámku a nemůže někdo doporučit catering z Opavy a okolí, děkuji..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já jsem z Kravař,obřad máme v kostele sv. Bartoloměje a hostinu jsme chtěli u Vodníka slámy ve Lhotce, ale měli úplně plno tak máme v Kobeřicích. Skrz této první špatné zkušenosti jsem začla plašit a řešit další důležité věci jako fotograf, holička, kosmetička, hudba, a tak je tohle už zařízeno. Zámek v Kravařích znám tedy moc dobře. Budete tam mít obřad nebo hostinu nebo obojí? S cataringem moc nemám zkušenosti, ale na dolňáku Tylšar a syn není špátný jinak asi moc neporadím..
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem sice z Ostravy, ale obřad budeme mít taky v Kravařích. Momentálně catering taky hledám - ozvali se mi z LB Gastro, tak uvidíme. Ještě jsem oslovila další firmy. Kde budete mít hostinu? My v hřebčíně Albertovec.
Odpovědět
Ahoj, my máme svatbu 30 srpna a obřad i hostinu máme na Albertovci :-) Teďkom zařizujem catering a budem mít nejspíš Lb gastro slyšela jsem na ně jenom samou chválu tak doufám žejsme vybrali dobře. :-)
Odpovědět
Holky pokud hledáte catering, doporučuji zajděte do Opavy k panu Truparovi (restaurace U Tomáše) :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky my máme obřad v Opavě v Bezručáku a hostinu v KD v Držkovicích, zatím máme předběžně domluvený catering z Kobeřic Restaurace Falmilie, nemám s nima žadnou zkušenoust, tak doufám, že budeme spokojeni... :-)
Odpovědět
Ahoj, ja budu mit hostinu v Obecnim dome v Mokrych Lazcich, pronajali jsme si sal, ale v objektu je i restaurace. Tu muzu jen doporucit, delaji i catering. Co se tyce cen, jsou temer bezkonkurencni, rekla bych. Kazdopadne za zeptani nic nedas :-) Kontakt najdes na strankach obecniho domu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my mame svatbu 27.9. v kostele sv.Petra a Pavla ve Starých Techanovicich a hostinu hned vedle v Davidově mlýně. Snídani budeme mít ve Sluzovicich (odtud pocházím)-je to sice dále od sebe, ale v Davidově mlyne to mame rádi,líbí se nám tam. Z těch základních věci uz mame zařízené vse...
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mát svatbu ve Štáblovicích, zámecká restaurace....., paní provozní na jedničku, a prostředí prostě pecka ;-).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahoj my budeme mit svatbu taky ve Štáblovicích a nejspíš i s obřadem a pani provozni Jana je the BEST :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte :-) My na zámku Raduň :-) hostinu pak na penzionu Setina v Pusté Polom :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@verus222 Ahoj, můžu se zeptat, jak jste byli spokojení s hostinou v Davidově mlýně? Plánujeme s přítelem svatbu příští rok, obřad na zámku Raduň a byli jsme na oběd v Davidově mlýně, moc se nám tam líbilo, ale našla jsem na netu ne moc dobré hodnocení :( A za ty peníze bych chtěla vědět, že to klapne :) Díky! Jana
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme spokojeni byli. Měli jsme jasné představy , co a jak chceme ....ne úplně na všem jsme se dohodli, ale z velké části ano. Snažili se nám opravdu vyjít vstříc. Je pravda, že prvotní kalkulace ceny, byla vyšší, než byla naše představa, ale po pár schůzkách a několika emailech jsme se dohodli a byly spokojené obě strany . Jídlo bylo výborné a obsluha taky . Řekla jsem jim, jak si vše představuji, co, jak, kdy, kolik atd....a vše klapalo na 100%. Ten den byl úžasný a našim hostům se také moc líbilo. Pokud se chceš na něco zeptat, nemám problém. Pěkný večer. Veronika .
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Dobrý den, @verus222. My plánujeme svatbu na jaro/léto 2019. Chceme se jet podívat i na Davidův Mlýn, ale ještě předtím bych se ráda zeptala, kolik jste měli hostů? Našich totiž bude 100-120 a nejsem si jistá, jestli se vlezeme. Kapacitu restaurace uvádějí 70 osob, ale je tam ještě ta terasa. A mohli jste mít svůj tvrdý alkohol? Díky moc za odpověď.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
@verus222 Dobrý den, můžu se zeptat na pár informací ohledně Davidova mlýnu?
Odpovědět
My máme svatbu v Kravíně v Dolním Benešově, na jednom místě máme obřad i hostinu a catering nám zajišťuje přímo Kravín ( resp Sup). Měli jsme již jejich catering několikrát, a vždy jsme byli maximálně spokojeni. Vyhovuje nám, že přestože chceme mít vše ven, je zde možnost mít obřad i hostinu vevnitř :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?