Nevěsty z Plzně. Kdo se přidá?

Profilova fotka
:-D
Odpovědět
Profilova fotka
vítám vás v nových nepopsaných listech ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
přidala jsem nějaké nové svatební fotečky, tak nakoukněte a chvalte :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Káto koukala jsem na tvůj album a přidala gratulaci, taky už mám album tak jukni ;-)
Odpovědět
Kačko, máte moc hezký fotečky. Účes se moc povedl a celkově ti to móóóc slušelo. Fotečka s džípem je neobvyklá, zajímavá, dobrý nápad. Fakt originální. :-D Tak přidej ještě nějaké fotečky, ať se můžem kochat. I počásko Vám vyšlo. :-)
Odpovědět
Ahoj hóóólkýýýýýýýýý! :-D :-D Omlouvám se za dlouhodobou neúčast tady v diskusi. Všem gratuluju k uzavření manželství ;-) na fotky teprv juknu. osobně jsem stihla jen jednu, tu na Kozlu ;-) ;-) U mě nového to, že máme pejska, takže první společné miminko x-) x-)
Odpovědět
kačko, hezounké fotečky, moc šikovně jste vymysleli problém při focení kvůlli té obludné výstavě v sadech. ]-(
Odpovědět
kačko ještě otázka: nestudoval tvůj manžel FEL ZČU?
Odpovědět
Profilova fotka
oriolko, studoval, ale už dáno :-D , ho poznáváš?
Odpovědět
katka: jak davno? NO je mi nejaky povedomý právě. Já sem taky z FELky, končila jsem loni. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
oriolko, aha ale on už dostudoval asi před 5 nebo 6 lety :-N jo a ještě jak jsi psala o obludné výstavě, která překáží při focení (ale jinak je pěkná), tak nejen, že překáží, ale je kolem milión lidí a všichni na vás čumí a komentujou :-p
Odpovědět
katka: to je vytecne ]-( ja uvažuju o tom, že skupinový můžou být focený buď v proluce nebo taky v mlýnské strouze. Při nejhorším pojedem do Borčáku.
Odpovědět
Profilova fotka
oriolko, proluka je takový ten plácek mezi mansfeldem a kontíkem? Jestli ano, tak tam jsme se fotili, ale tam nic neni, jen takový ty starý hradby. Ty sady jsou právě hezký, že tam mají různé kytky a tak, hold jen ty tabule jsou trochu navíc. Neboj to bude v pohodě. V boráči to je taky fajn, ale z ruky. Nebo ty jsi borská??
Odpovědět
Článek se načítá
katka nejsem borska ale kam jinam aby tam byla zelen. ta Mlynska strouha je taky pekna docela. jo proluka je jak je ten placek s hradbama, skoda ze tam neni zadna zelen, nebo potom jak ste se fotili vy v krizikovo sadech zady k vodarenské x-) vezi.
Odpovědět
Profilova fotka
jojo, to se mi taky líbí ta fotka, že je vidět vodárenská věž ;-) a ještě se mi líbí ty telefonní budky :-D , ta taky jinde neni...
Odpovědět
ahojky, no pravda je, že ač výstava v sadech je moc krásná, tak ti lidé by mě pěkně točili :-) Jinak, Kačko, já toho tvého manžílka taky znám od vidění - bud z gymplu? nebo z hospody :-p ufff, děvčata, už se začínám potit, mám to za pár a nevím, jestli jsem na něco nezapomněla.. :-.
Odpovědět
kačko, jo asi se budem opičit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo silver, tebe on zná, asi z gymplu, prej si kamarádila s holkama od něj ze třídy. Ale to měl trochu větší háro a byl tvrdej metalista :-D , teď už hold má jinou image ;-) pěkně se ti to krátí, viď? Hrozně moc mi mrzí, že to tak uteklo a už nebudu taková klásná plincezna....
Odpovědět
Profilova fotka
zdravi, děvčata moc se mi, Katko, líbí, jak jste i využili výstavu fotek a vyfotili se s tím srdíčkem! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zberuško, to se mi taky líbilo ;-) , to všechno byl nápad fotografky, je to holka šikovná :-D oriolko, záhada rozluštěna, znáte se s mým mužem z práce, prej se ale ani nezdravíte, tak hold začnete :-D
Odpovědět
katka?: no vidis ja vim ze ho od nekud znam, a kde tu dela?
Odpovědět
katka: jo uz vidim v buzeni
Odpovědět
Profilova fotka
oriolko, v buzení? no vidíš, to nevím ani já :-D :-D
Odpovědět
katka: ja sem si to nasla v mistnim seznamu, tak toho znam.no jo svet a hlavne plzen je mala :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Káťo, musím moc pogratulovat, vážně moc hezký fotky. Vy jste se brali na radnici, viď? Jak dlouho to trvalo?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Káťo :-) , jojo na radnici, trvalo to asi půl hoďky, nevím přesně. Ale naštěstí se mi to nezdálo dlouhý, možná až ty gratulace, než mě všichni olíbali :-D a kde se chcete brát vy?
Odpovědět
Profilova fotka
No my to taky budeme mít na radnici, protože se nám nepodařilo vymyslet nic lepšího. Ale vůbec netuším jak to tam bude vypadat, mám trochu strach z toho, že pojedou jak manufaktura - jedna svatba, šup druhá ... ;-) Tak nevím na co se mám psychicky připravit, navíc jsme dostali děsně dlouhej seznam hudby, takže netuším co je ta klasika, no běs x-)
Odpovědět
Profilova fotka
no neboj, 2 svatby za hodinu je v pohodě, co by měly říkat holky, co se braly 7.7.07 a měly 3 svatby za hodinu.. Seznam hudby je dlouhej, nám taky trvalo, než jsme si vybrali (většinu jsme ani neznali),ale musím říct, že jsem při obřadu hudbu vůbec nevnímala, ani nevim, jestli hráli, to co jsme chtěli :-D Koukám, že to budete mít 8.9., to už je za chvíli, už máš nějaké přípravy za sebou nebo začínáš až teď? Šaty, restauraci, cukroví, kadeřnici, líčení, oblek, prstýnky, oznámení ...
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty už mám, vybrala jsem si v Miriam, kam půjdu taky ke kadeřníkovi, a jsou fakt ochotný. Za čtrnáct dní jdu na zkoušku účesu. Rozhodli jsme se pro hotel Viktoria, vypadá dobře, ale netuším co k jídlo :-p nějaký naápa? Co jste měli vy x-) Namaluje mě kámoška kosmetička, prstýnky ještě vůbec, ani jsem se po žádnejch nekoukala. Oznámení byly docela sranda, pořád jsem si nemohla vybrat, pak dva neplatný pokusy, jedna firma se na nás vykašlala a druhá začla no tohle písmo ale nemáme, a tutu barvu taky ne :-D takže nás čtrnáct dní vodili za nos, až jsme se vykašlali my na ně. Nakonec jsem objednala oznámení na internetu! Mámu málem kleplo, příští týden bych je měla dostat, tak snad budou v pohodě. :-o Ted jde hlavně o ty prstýnky a tu hostinu jako takovou, jídlo, hudbu - nic nemám. Nemáš nějaký typ na živou hudbu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, hlásí se k vám další plzeňská nevěsta :-) Oriolko, zdá se že máme svatbu půl hodinky po sobě...ty ve tři a my v půl čtvrté ;-)
Odpovědět
vandicka: ahoj, no vidíš to, tak se asi budeme střídat:)) a co přípravy?naše máma už pomalu začíná péct výslužky asi. Já se do téhle šílenosti nepouštím, budu jen pomáhat.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?