Nevěsty z Plzeňského kraje, jste tu?

Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych se Vás zeptat kde se milé nevěsty budete vdávat? :-) S přítelem stále vybíráme místo, neboť na zámku, na kterém jsme obřad chtěli mít, nemají datum, který my chceme. Děkuji za Vaše tipy. :-)
Odpovědět
Ahoj, také stále vybíráme. Chtěli by jsme ji v červnu. A jaký chcete datum vy? Akorát se rozhodujeme co se týká kapely. Byli jsme na jedné svatbě a tam nás jenda kapela okouzlila. Bylo jich 5 a hráli naprosto úžasně se skvělým repertoárem, ale bohužel jsou i dost drahý a z Prahy. Tak teď hledáme něco z Plzeňského kraje. Nejlépe nějakou kapelu s živou muzikou. Budou to ještě nervy :-)
Odpovědět
Ahoj, řešíme teď tu samou situaci, ale většinou už mají všude zamluveno. Doporučuji Nebílovský zámek - mají 4 termíny na rok, nám se bohužel termíny nehodí, ale vím že mají ještě volno - nebo na začátku ledna mi ještě psali že volno mají :-) je to tam moc krásné!! :-)
Odpovědět
No my jsme místo začali řešit už v září. Přítel chtěl občad i hostinu na golfu v Alfrédově, ale skoro 3 měsíce jsme čekali než nám uráčili poslat rozpočet. Já mu pořád říkala že se musíme podívat i po něčem jiném, ale on si to tam tak zamiloval že o ničem jiném nechtěl slyšet. Teď se k nám dostávají ne zrovna kladné reference, tak začal přehodnocovat, ale právě už mám hrůzu z toho že v termínu co chceme už nic nebude. Tak se pomalu začínám smiřovat s tím že termín asi uzpůsobíme. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My chceme datum 7.6.2014. Číslo sedm je pro nás naprosto osudové, tak bychom z tohoto termínu nechtěli polevit, kdybychom však museli termín změnit na jiné červnové datum, udělali bychom to kvůli místu. Tím je zámek Lnáře. Ta obřadní místnost nemá konkurenci. Nejdříve jsem to svému příteli trošku vyvraceli kvůli vzdálenosti od místa hostiny (42km), ale když jsem viděla tu obřadní místnost, ihned mi vzdálenost byla ukradená (a bude muset být i našem svatebčanům, pokud nás budou chtít vidět :-) ). Dnes jsme mluvili s matrikou, kde si termín 7.6.2014 drží pro případné volby do Evropského parlamentu, které v tento datum původně být měli, avšak zřejmě budou o 14 dříve, což ale paní bude vědět na 100% tento týden. Má se nám ozvat, takže si teď moc držíme palečky, aby nám to vyšlo. Koukněte na tu nádheru :-)!
Odpovědět
Profilova fotka
@aalicek :my chceme Dj, kterého máme již skoro zamluveného, jen čekáme tento týden na určení toho datumu :-). Koukala ses na tyto stránky do profesionálů "Hudba, zpěv"? Možná by jste si vybrali, nějaké kapely tam jsou. Na svatbu v Alfrédově jsem se již taky ptala, paní byla do telefonu moc milá. Měli jsme se tam jet po svátcích podívat, ale nakonec jsme se stejně rozhodli pro zámek :-). Je to tam jinak moc pěkný, reference mám od přátel spíš kladný, ale vlastní zkušenost nemám, takže bohužel říct nemůžu. A které místo je pro Vás jako další varianta?
Odpovědět
Profilova fotka
@hyhule : my jsme to udělali vylučovací metodou.. ono na každém místě si něco najdeš, ale musíte mít jasně danou věc, kterou upřednostňujete. My jsme např. měli jasné, že rozhodně neslevíme z obřadní místnosti. Slevili jsme např. ze vzdálenosti. Nejdříve to měl být zámek Blovice - moc hezký zámeček s hezkou oddávací kaplí, ale asi ne úplně pro nás, potom zámek Rochlov - oddávací kaple se nám vůbec nelíbila, avšak byl možný i obřad venku, cena však o to více stoupla. Potom zámek Kozel, na kterém se ale vdával nebo ženil snad každý náš kamarád/ka, známý/známá - to jsme nechtěli, na zámku Mirošov nemá oddávací kaple kouzlo, klášter v Plasích - oddávací místnost je úžasná!!! Exteriér klášteru je však zanedbaný :-(. Klášter v Mariánské Týnici jsem si doslova zamilovala, avšak vdávala se tam před dvěma lety moje sestra - chceme být originální. Atd, atd. Nebílovy mají své kouzlo, avšak ta skoro zřícenina vzadu a kaple nás prostě neuchvátila, navíc náš termín nám nenabídli a 28.6.2014 jsme termín nechtěli. No, je to s námi náročné, ale nakonec favorita nejspíš máme :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?