Květnové nevěsty z předchozích let, kvetly stromy?

Profilova fotka
Ahoj nevesty, Chystam svatbu na 1. Maje a tak jsem rano projizdela alba na beremku, z minulych let z kvetna a dubna. Co me prekvapilo, ze na fotkach nevidim rozkvetle stromy a prirodu. Vsechno uz je zelene, ci prsi, tak se venku nefotilo (nebo jsem slepa a rozkvetle alba preskocila:)) Mela jste tu nektera svatbu kolem kvetna a stromy byly pekne ruzove,bile..proste tak jak se na kveten slusi a patri?! Jestli jo, jake bylo vase svatebni datum? Moc jsme si s pritelem prali udelat aspon jednu peknou fotku pod stromem, ale tak nejak prestavam doufat, ze se nam to podari. Samozrejme svatba na tom nestoji, ale bylo by to pekne a udelalo by nam to radost :) diky
Odpovědět
Taky jsem to tak chtěla, ale ono záleží na počasí. V loni bylo teplo už v dubnu a stromy kvetly dřív. Zato v květnu (my měli svatbu 25.5. 2013) bylo u nás 16°C! :-) Tady máš archiv počasí: http://www.e-pocasi.cz/archiv-pocasi/... třeba 26.4. bylo 28°C :-D
Odpovědět
Většinou teď už kvete vše v dubnu a počasí je individuální. My jsme se brali loni 7.9. a bylo jako v létě, horko, nějakých 25 °C a týden předtím (nebo potom, už nevím) bylo asi 10 °C...to si nevybereš prostě. :)
Odpovědět
my jsme měli svatbu 4.5. loni. počasí bylo ještě v dubnu na začátku takové, že na velikonoce byl sníh!!na naši svatbu to vyšlo ovšem pohádkově, byla to ta nejteplejší sobota a máme fotky na louce kde jsou nádherně rozkvetlé pampelišky, stromy rozkvetlé a některé kvítka už odkvétaly, protože kolem poletovalo chmýří a udělalo nám to na videu nádherný efekt.... bohužel s počasím je to tak, že zima se stálé posouvá, však vidíme letos..takže těžko říct...já jsem to viděla černě, ale nakonec se těsně před svatbou oteplilo a myslím,, že krásnější počasí jsem si nemohla přát...hodně štěstíčka ať vyjde i vám!!
Odpovědět
počasí je loterie,někdy je koncem dubna tepleji jak pak v červenci,každý rok je to jinak,odpověd jak bude ti staré počasí nepoví :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak o teplotu mi nejde. Minuly rok na 1.maje byly u nad vecer 4 stupne. Ale kvety na stromech byly, i kdyz pomrzly :D me jen zajimalo kolika kvetnovym nevestam oravdu vysly fotky s rozkvetlou prirodou :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?