Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Už se na to i těším :-D Jen doufám, že při obřadu neomdlím nebo tak něco .... mám nízký tlak a špatně snáším citové situace ..... Budu si muset dát panáka před zámkem :-D :-D :-D Jinak závoj+košile není stále vyreklamováno .... paní do telefonu řekla, že má dovolenou (už 3.týden) a že máme svatbu až v srpnu .... ale košili prý už objednala a závoj mi dají taky nový, že nejde předělat ... tak snad to bude co nejdříve ...
Odpovědět
Veru, tak ses nechala překecat? :))) Ale já myslím, že je to krásný, když je nevěsta poprvé viděna až na obřadě... Všichni na tebe budou zvědavý :)
Odpovědět
Dobré ráno děvčata :-) Tak jsem na 99% taky rozhodnutá, aby mě Jirka viděl až na obřadě ... Technicky to bude oříšek jako u Míši, ale ne na zámku, ale tady doma ... Budu se muset schovávat ;-) Byt 3+1 není zrovna ideální na schovku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Pojedu na konci kolony, Martin na začátku,tak mě snad neuvidí. Uvidí mě až při obřadu, akorát nevím, jak to technicky v tý Botanický udělat:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Miško a jak pojedete? Budete mít kolonu? Ty asi v koloně nepojedeš, viď, aby Tě neviděli? Kdy Ti dá Martin kytici? No jo, matrika, já už bych ani nic jiného nečekala. Doufám, že alespoň ve čtvrtek už budu vše v pořádku =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Leni tak na matrice jsme pochodili stejně:-( Musíme tam ve středu znova oba:-) ať žije byrokracie!:-) Jinak p.matrikářka byla milá a shodou okolností jí budeme mít na obřadě i my. A taky mi vyšla vstříct v tom, že mě Martin uvidí až při obřadu - donese mi papíry k podepsání do auta,kde budu schovaná.:-)
Odpovědět
Veru, s tím héliem to vím. Mělo by vydržet 11h, ale nevydrží. Héliové balónky potřebují dofukovat nebo nafouknout těsně před akcí... U nás byl speciální krám s pičičmundičkama, ve kterém sis mohla objednat i balónkové dekorace, ale přeminulý týden ho zrušili a už funguje jen jejich e-shop.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme tenkrát taky podepisovali papíry, že to chceme jinde. Tohle je, že to schválili. Ale třeba vám to už dávali podepsat.
Odpovědět
Profilova fotka
To si myslím, že nám tenkrát dali hned jak jsme řekli Botanickou, ale zítra tam radši zajdu.
Odpovědět
Aha ... my máme myrtu vlastní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já vezu všechny, bude mi do nich dávat myrtu.
Odpovědět
Leni, ty vezeš všechny vývazky paní Vidové? nebo jen na korzáže ? já tam odvezla jen dva - na ty korzáže ... tak abych něco neprošvihla ....
Odpovědět
Profilova fotka
Míšo, já myslím, že právě potřebuješ. Nám tenkrát říkala, že máme přijít přibližně týden před svatbou oba - zaplatit poplatek plus podepsat rozhodnutí, že nám schválili místo mimo obřadní síň. Ale nevím, co říkala vám. Vývazky už jsem naštěstí dodělala, musím je zítra donést paní Vidové. A taky jí musím říct, že dochází ke změnám, místo jedné družičky budu mít dvě a místo dvou babiček jen jednu... odpadlo nám na poslední chvíli 5 lidí, tak nás bude nakonec "jen" 35 na oběd - to se vejdeme k jedné tabuli, což je super.
Odpovědět
Profilova fotka
Leni já jsem dneska dodělala vývazky a zítra se chystám doplatit poplatek na matrice. Trošku jsi mě vystrašila, tak doufám,že bude vše bez problémů.Ženicha snad k tomu už nepotřebuju ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :-) Arnoštko, taky moc gratuluji :-) Koukala jsem na fotečky na facebooku, moc pěkný :-) Dneska jsem dopsala svatební noviny a nakoupili jsme věci do tomboly. Ještě se musí noviny vytisknout a svázat a tombola zabalit a vytvořit lístky. Mám ještě co dělat =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-) Arnoštko gratuluju, těším se na víc fotek:-) V Princi mají své helium, ale my o baloncích neuvažujeme, takže jinak nevím:-(
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky. Arni gratuluju!!!!! Niki, tak zkušenost s heliem od bílinské nevěsty - vydrží to max. 8 hodin :-( Z netu jsem zjistila, že to uniká povrchem balonku - takže to není špatným zavázáním. A balonky pak klesají na zem. Takže den předem to nemá cenu nafukovat. A já nemám nikoho, kdo by to nafoukl v den svatby třeba ve dvě odpoledne :-S aby to do večera taknějak vydrželo ... Neznáte nějakou firmu, která dělá balonkovou výzdobu?
Odpovědět
albra: No gratulace novomanželko :) A přeju hodně štěstí Vám oboum :) Pěkná limuzínka, odkud byla?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, tak my už to máme za sebou. Dnes v noci jsme se vrátili ze svatební cesty. Svatba byla krásná a moc jsme si to užívali. Akorát to rychle uteklo. Takže vám teď budu akorát držet palce s vaším plánováním. A. ;-)
Odpovědět
To je fajn... Na Velichově mají speciální domeček pro novomanželé s obrovskou vířivkou. Ale já chci spinkat doma... No ještě se uvidí, jak vlastně skončíme :) Narazila jsem na levné lampióny štěstí, tak je musím v pondělí ještě stihnout objednat :)
Odpovědět
Jsme v penzionu předběžně domluveni, že bysme si klíče (od branky i pokoje) vyzvedli den předem, aby na nás nikdo nemusel čekat ... takže když svatba skončí po půlnoci nebo v pět ráno, je to fuk :-) Neplánujeme předem konec ... Chceme si ji užít :-) Svatební noc bude symbolická, měla význam v historii - dnes už ne ... ale nechceme spát doma v paneláku.
Odpovědět
Veru, do kolika plánuješ oslavy, když budeš přejíždět pak ještě jinam do penzionu? :) Asi tě zklamu, ale kobyla je tmavě hnědá. Jedině jí přemalovat barvou. Takhle z ní už jednou udělali zebru :))))
Odpovědět
Ahojky. Tak teď jsme se vrátili z výletu, Mikulov, Nové Město, Fláje ... :-) Byli jsme omkrknout penzion Mikuláš v Mikulově ... tak tam na 99% budeme mít svatební noc :-p Taky si myslím, že k zámku patří ... že bych dělala Popelku s Juráškem :-D :-D :-D
Odpovědět
Veru, tak to budeš mít super - v jeden den i účes i líčení - ideál :) Tak to nevím, jestli by prošel, ale kůň vždycky patřil k zámku, ne? :)
Odpovědět
Hezký večer holky. Tak proměna s vizážistkou dnes nebyla, přesouvá se na příští čtvrtek rovnou i s kadeřnicí na jedno místo :-) A koník by prošel v LIBO :-D ?by měli hnojivo na trávníky :-D
Odpovědět
Leni, to je teda děs.... No jo, matrika... My jsme taky s vlastním proslovem neprošli ... Ale na té utajené nevěstě si budu trvat. Dneska jsem slítala kvůli kytičkám snad celé Ústí. To byste nevěřily, co je za problém sehnat čistě bílé růže :) Ale budu je mít a k nim navíc úžasnou paní, která mi pomůže s přípravami a veškerým aranžováním :) Tak jsem ráda, že si kytičky můžu odškrtnout ...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já snad zešílím :-o Týden před svatbou jsme měli přijít na matriku, abychom podepsali nějaké papíry, zaplatili poplatek 1000,-Kč, upřesnili, kde přesně v Zámecké obřad chceme a aby nám řekli nějaké info ohledně obřadu. Dneska tam přijdeme, zaplatíme poplatek, podepíšeme papíry a že prý je to všechno. Nashledanou. Tak jsem se ještě zeptala, jestli nepotřebují vědět, kde máme přesné místo obřadu. Překvapivě potřebují. Tak jsem nahlásila kašnu u ptačích schodů a paní nám milostivě oznámila, že 15 minut před obřadem máme stejně přijít do obřadní místnosti se svědky - původně by nám to vůbec neřekla a my bychom nejspíš zbytečně čekali u kašny, jestli nás někdo přijde oddat. Přijdu domu a přítel mi volá, že mu volali z matriky a že to u ptačích schodů nejde, protože jsme původně napsali v Zámecké zahradě. Tak jsem tam volala, že když jsem vyplňovala papíry, ptala jsem se paní vedoucí, jestli to může být i u ptačích schodů a ona mi řekla, že kdekoliv v Zámecké, že místo upřesníme týden před svatbou. No stejně prý musíme přijít, to upřesnit do papírů. Tak jsme tam jeli, museli si znovu žádat, no vlastně spíš doplnit do staré žádosti údaje: Místo ZÁMECKÁ ZAHRADA tam teď je ZÁMECKÁ ZAHRADA - KAŠNA U PTAČÍCH SCHODŮ. Jo a prý by mi nikdy neřekli, že to pak upřesním. Do háje, tak snad jsem tam stála a té ženské se na to ptala, ne?!!! No ve čtvrtek nebo v pátek tam musíme ZASE. A to jsem myslela, jak budu mít dneska matriku z krku. No naštěstí jedna dobrá zpráva. Domluvila jsem se, že já do obřadní síně 15 minut před obřadem nepůjdu (nechci, aby mě Radim viděl) a podepíšu papíry až při obřadu. Tak alespoň že v tom mi vyšla vstříc. Jo a taky nám dneska odešlo něco v autě. Radim zůstal viset u Olympie, když jel z Ústí, najednou nejde otáčet volantem. Jestli to nepůjde opravit, tak nevím, jak to všechno budu příští týden stíhat :-o
Odpovědět
Verča: Chceš ho přivézt před zámek? :))) Máme. Přijede nám spousta Pražáků, tak se tam bude i chrundat. Je to fajn, alespoň to bude kousek do postýlek :)
Odpovědět
Niki, já ti závidím toho koně :-D Přišel mi klient, tak jsem nemohla s tebou dál vykecávat ... vy v tom Velichově máte i spaní?
Odpovědět
Ahoj holky :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?