@esmicek Dobrý den, také máme v plánu letos a po zvážení jsme zvolili Teplické divadlo. Také je moc hezký salonek u Aladina.
Záleží kolik lidí budete mít.
hezký den
Ahojky holky.Našla jsem tuto stránku o svatbách.Plánujeme svatbu s přítelem příští rok v létě.Chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s restauracemi v Teplicích a okolí k svatební hostině a zda mi nějakou doporučíte.Předem děkuji za pomoc.
Když jsme odcházeli ze salonu od paní Katky, kde mě česala/líčila/oblékala, tak šel kolem Jirky na chodníku náš pan oddávající, takže opravdu se vším všudy ;-)
Verča: dívala jsem se - hezký. Jste si to zopakovali se vším všudy, viď? Moje družička taky kontaktovala Ladu. Líbili se jí naše fotky a tak se od ní chce nechat nafotit.
Ahoj Niki. U nás zatím taky ne ... Lada nám tento týden přiveze fotečky z dofocení :-D
A pomalu a jistě se chystáme na rekonstrukci bytu .... Jinak vše plyne stejně hezky jako před svatbou.
ahoj holky... mam vazny problem... mame svatbu 16,10 na hrade v Krupce, ale vybouchl nam oddavajici a jinaho nemuzu sehnat. na oznameni uz mame vytiskle, ze budeme oddani prave na tomto miste....
Ahoj holky:-) Verčo nádherný fotečky, už se taky těším až odfrčíme:-) Jinak nám se žije báječně, na svatbu si často vzpomeneme, o víkendu jdeme na svatbu Milušku, tak jsem zvědavá:-) A smysl života? ten taky máme x-) x-)
Veru, vy to máte ještě čerstvé. Zkusíme si popovídat v září :)))) No mě líbánky doslova zatlačily zážitky ze svatby do pozadí, takže svatbou už nežiju :)
Ahoj Veru,
díky za odkaz... líbánky jste si evidentně užili.. :)))
Hele holky, jak Vám to teď jde jako novomanželkám? :))) Zní to sice blbě, ale předchozích x-měsíců jsem žila jen svatbou, teď je to za mnou a já mám teď pocit, že mi chybí nějaký "smysl" života :)))))
Ahoj holky :-)
Taky jsem koukala, že už tu jsou NEVĚSTY TEPLICE 2011 :-)
Verčo, já vím. Došlo mi to, když Janča vybírala přáníčko pro Jirku. Míra o Jirkovi občas povídá, ale nikdy jsem si ho nespojila s tvým Jirkou. Až když Jája začala povídat, že se Jirka o víkendu žení v Libochovicích, tak mi došlo, že jde o vás :-)
ty jo:-):-) poza ve vaně?:-) tak na to se teda fááákt těšíme :-D :-D S tím počasím to byl děs viď?:-( S Martinem jsme na Vás ten den mysleli.....ale určitě Vám pršelo štěstíčko! ;-)